![]() |
FB macinda Alen abi´miz geri dönüyor (FB macinda hedef 140 desibel) amigo musun kebabci misin yoksa reklam yildizi misin anlayamadik sen ne ayaksin alen abi sen manyak misin |
30 Martta çok güzel şeyler olacak |
merakla heyecanla bekliyorus... |
evet lütfen yeni bir rekor denemesi arkadaşlar |
inş dediğin gibi olur ama benim umudum yok geleceğinde 140 db vururuz yeni bir rekor olacak |
gelmezki cezası dolmadııı..ama keşke gelse |
dün taraftarın kırmızı karttan sonra susmasına bi anlam veremedim. |
6 ay süre dolmadı ama sanırım yöneticilerle de arası açık Alen'in.İnşallah hesaplaşma uğruna Beşiktaş'ımızı kullanmaz. |
eminim süper olacak ah ah orda olmak varya :(:( |
evet sabırsızlıkla bekliyorum |
yanlısın var bence cunku bu sezonu kapattı |
herkes hacca mekkeye gider benim de haccım İNÖNÜ mabedimiz olacak arkadaşlar.. bi kısmet olmadı maçlara gidemedim.. fb maçında ordayım inşallah.. 140 desibele bi nefeste benden :) |
6 ay olan cezası dolmamışki Alen abinin...Cezası bitmeden gelirse bir maç için(fener maçıda olsa)bir senesini daha yakar bence.Belli olmaz bunların işleri,üstüne bir ceza daha verirler.Dikkatli olmakta fayda var,keşke gelebilse tabi... |
arkadaşlar alenin cezası dolmadıysa kaldırılsın konu milleti umutlandırmayın |
taraftar çıldırdı 140 db istiyor :D:D |
yaniiiiiiiiiiiiiiiiiii |
ALEN SENİ ÖZLEDİK ALEN SENİ ÖZLEDİK SABIRSIZLAK BEKLİYORUZ BENDE GELCEM MERSİNDEN ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ |
sezon sonuna kadar yok Alen abimiz |
cezası bitmedi diye biliyorum |
kımse heycanlanmasın alen abini cezası bitmedı bu sezonu kapattı |
Kanka 140 desibel az değilmi:D:D o neki:D:D |
alen abi liverpool macında ceza aldı yani 24 Ekim 2007'de .. cezası 6aydı 24 nisan'a geliyor yani buda sezonu kapattıgı anlamı tasıyor :s .. daha sebebi doru düzgn acıklanmamıs birseyden dolayı tribünümüzü bitirmeye calısıyor serefsizler ... ama belki bu mac icin özel izin alabilir sivas macında olmustu |
30 martta ınonudeyıs coskuyla ezıkbahceyı yenıcez ınsss :D |
alen abi bizi yannız bırakma dün bile kırmıszı gördü ibrahim toroman millet sustu bagarmıyo kimse çok sbniri oldum febe maçında yeni yeni rekorlar olcak febe liler taraftarı izlerken gol yiyecek :D |
alensiz çarşı yumurtasız menemene benzer alem rekor görsün . |
30 mart gerçekten çok güzel olcak zor maç ama alcaz |
genelde bu maçlarda organizasyonda sorun oluyor bunun en büyük sebebide önüne gelen kapalıya girmesidir.sesi çıkmayan arkadaşlar açıktan izlesin kimse yanlış anlamasın ama ahenk bozuluyor. |
tribün yine iyi ama onun yokluğunu t.v den bile anlamamak imkansız..yukarıda bir arkadaşında dediği gibi 2. yarının bir kısmında çok sessizlik oldu,ts nin ataklarının çoğaldığı anlar da falan. gel artık alen paşa |
alen abimiz Beşiktaş liverpool maçında neden ceza almıştı arkadaşalar |
alenin yoklugu bence taraftarlarin arasindaki cikarcilarin isine geldi gibi geliyor bana taraftar resmen birbirine girdi dun mesele yer kavgasi gorende babasinin yeri sanacak orayi herkez para verip iceri giriyor bu arada bu alen neden ceza aldi ne yaptiki liverpool macinda ve cezayi kim verdi |
benim bildiğim kadarıyla avrupa kupalarında ŞAMP LİG sahada görevli olmayanların sahaya girmesi hele şov amaçlı kesinlikle yasak bunu kesin biliyorum ama bu durumda ceza klube mi veriliyo amigoya mı onu bilmiyorum o yüzden yanlış bilgi vermek istemem belki alen liverpool maçında sahaya inip 3lü çektirdiği içindir sanmıyorum ama bir ihtimal |
Alıntı:
iyide alen her avrupa macindan once sahaya girip uclu cektiriyordu zaten bolton macindan sonra valencia macinda almadida neden liverpooldan alsinki neyse bilen biri aydinlatsin aydinlatirsa iyi olur yani |
neden ceza aldigi belli cArsiyi bölmeye calisiyorlar biz aslinda alen olmadigi zaman bunu yapanlarin inadina daha cok bagirmaliyiz. |
otopark cinayetiyle ilişkilendirildi ama sanırım cezayı yönetim tetikledi.Çünkü olaylar bayağı durulduktan sonra pat diye bu olayla ilişkilendirilip tribünden indirildi.Dikkat ederseniz BJK tv.den yayınlarıda kesildi.Yani yönetimle aralarında bir sorun var ama ne olduğunu bilemiyorum.Belki de Çarşı ile yönetimin arasında duruyordu Alen ortadan kaldırmak istemiş olabilirler.Herşey Bir dahaki sezon başında netlik kazanır.Umarım Beşiktaş'ımız ve Çarşı bundan zarar görmez |
Sinan Engin'e açılan pankartta olayların içinde olabilir.Benim tahminim yönetimin gizli operasyonu var.Ama kesinlikle emin olmamakla beraber %80 yönetimin işi diye düşünüyorum. |
ÇARŞI EZİK FENERE KARŞI YA DOSTLARIM ŞU FENERLİLER YOKMU |
yahu yeni rekorlar bi yanda kalsın o maçı inş alırıs ilk maçı alalım ondan sonra rekor kırarıs:D:D |
tv nizin sesiyle oynamayınız ... çünkü o gün hopörleriniz patliicak... |
Alıntı:
|
ALEN bilgisayara üçlü çektir foruma :D |
Türkiye`de Saat: 13:35 . |