![]() |
oraya ulaşım problem diye biliyorum...ama 25-30 bin gider... |
stadın yeri bu kadar sapa olmasa bu moralle 40 bini zorlardık ama insanlar ulaşım sebebiyle gidemeyecek benim ümidim 20 bine ulaşalım Ancak maça 6 gün var forumlarda sıkı bi çalışmayla özellikle gidecek arkadaşlar ulaşım için birbirlerine yardımcı olursa bu tip düzenlemelerle biraz daha katılımı arttırmak gerekir. Forumdaki arkadaşlarımmz bir an önce birbirleriyle iletişime geçsin parası olmayanlara fon açalım ulaşım sorun olanlar beraber gitsin vs. artık şurda 2 ay kaldı herşey beşiktaş için herkes elinden geleni yaapsın ben sahsen yurtdışından gelemiyorum ama arakadaşlar gitsin bilet parasını ben veriyim biletlerini alıyım bana uyar. |
20-25 bin doldururz |
çok ters bir yerde, ulaşımda sorun sanırım. ama ne olursa olsun yapmayın ne olur en azından istanbul da ki dostlar yalnız bırakmasın, görüntü süper oluyor dolunca. 30bin den aşağı taraftar olursa ayıp olur.. bu sene şampiyon olamazsak fark açılır. ayağımıza kadar gelmiş,desteğimizi verelim. bende sanırım febe maçı için gelicem ant.dan |
doldurulursa tam bir gövde gösterisi olur cumartesi olması iyi ertesi gün herkes rahat rahat dinlenir |
bence dolamaya yakın olur fener macının esprısı olacaksa bu macı almalıyıs...destek lazım |
80 bin kisi dolsa muhtesem olur tabi derby mac olsaydi dolar derdim ama bu macta zor dolar yalniz ben 40 binden fazla olacagini dusunuyorum gerci okadarda olmayabilir sebebi ise belli ocu stadi gibi gosterdi medya buzamana kadar millet yola cikarsam 1 ay falan yolda kalicam korkusuna oraya gitmek istemiyor ama 40 50 bin yapip govde gosterisine donusturmek lazim olayi |
50.000 kişi yeter... |
Ne kadar yer verilecek belli değil ama stadın konumu ve ulaşımdaki sorunlarda göz önüne alınırsa 20.000 civarıda bu maç için önemli bir rakam olur. |
80.000 kişilik stadı doldurmak işi açıkçası hikaye olur. 30.000 kişi bile olmz gibime geliyor yahadi hayırlısı... |
Türkiye`de Saat: 08:07 . |