![]() |
Sizce 80.000 kişilik Olimpiyat Stadını Doldurabilir Miyiz ? Cumartesi günü saat 19.00'da başlıyacak olan İst.BŞ - Beşiktaşımız maçın da tribünleri doldurabilir miyiz? Şampiyonluk yolunda giden takımımızın yanında onlara tam destek verebilir miyiz? Sizce bu mümkün mü? |
eger taraftarimiz sampiyonluga inaniyorsa doldururuz eger maca en az 55-60 bin kisi gelmez ise bence bu taraftarin pek umudu yok! ben maalesef yurt disindayim elimden birsey gelmiyor ama BJK-FB macina gelecegim allahin izni ile. |
O stad çok büyük maçlarda bile tam olarak dolmadı.En fazla oynasa oynasa 50.000-60.000 kapasiteylen oynamıştır.Bu maç da bir derbi değil,onun için 25.000 taraftar gitse bence büyük başarıdır.İnş. 20.000in altına inmez... |
yok artık daha neler 30bini gecmez tabikide ... |
yoq abi.bn gitmiycem mesela.para yok o bir.iki ulaşm desen hiç yoq:D malasef sanmyorm. |
yok geçmesede bjk taraftarıda boş vırakaz :D |
kesinlikle hayır belki zar zor 40 bin . derbi olsa hadi neyse de derbide değil . |
yaw artik derbi olsun olmasin sonucta iki puan bile kaybetsek sampiyonluk gide bilir.. bu saaten sonra her mac derbi kadar önemli! |
şampiyonluğa inannan bütün taraftarımız destek için gelcektir ve bu sayede olimpiyat statıda sölen yeri gibi olcak |
:) dolucak doluycak Sizde göreceksiniz.... |
oraya ulaşım problem diye biliyorum...ama 25-30 bin gider... |
stadın yeri bu kadar sapa olmasa bu moralle 40 bini zorlardık ama insanlar ulaşım sebebiyle gidemeyecek benim ümidim 20 bine ulaşalım Ancak maça 6 gün var forumlarda sıkı bi çalışmayla özellikle gidecek arkadaşlar ulaşım için birbirlerine yardımcı olursa bu tip düzenlemelerle biraz daha katılımı arttırmak gerekir. Forumdaki arkadaşlarımmz bir an önce birbirleriyle iletişime geçsin parası olmayanlara fon açalım ulaşım sorun olanlar beraber gitsin vs. artık şurda 2 ay kaldı herşey beşiktaş için herkes elinden geleni yaapsın ben sahsen yurtdışından gelemiyorum ama arakadaşlar gitsin bilet parasını ben veriyim biletlerini alıyım bana uyar. |
20-25 bin doldururz |
çok ters bir yerde, ulaşımda sorun sanırım. ama ne olursa olsun yapmayın ne olur en azından istanbul da ki dostlar yalnız bırakmasın, görüntü süper oluyor dolunca. 30bin den aşağı taraftar olursa ayıp olur.. bu sene şampiyon olamazsak fark açılır. ayağımıza kadar gelmiş,desteğimizi verelim. bende sanırım febe maçı için gelicem ant.dan |
doldurulursa tam bir gövde gösterisi olur cumartesi olması iyi ertesi gün herkes rahat rahat dinlenir |
bence dolamaya yakın olur fener macının esprısı olacaksa bu macı almalıyıs...destek lazım |
80 bin kisi dolsa muhtesem olur tabi derby mac olsaydi dolar derdim ama bu macta zor dolar yalniz ben 40 binden fazla olacagini dusunuyorum gerci okadarda olmayabilir sebebi ise belli ocu stadi gibi gosterdi medya buzamana kadar millet yola cikarsam 1 ay falan yolda kalicam korkusuna oraya gitmek istemiyor ama 40 50 bin yapip govde gosterisine donusturmek lazim olayi |
50.000 kişi yeter... |
Ne kadar yer verilecek belli değil ama stadın konumu ve ulaşımdaki sorunlarda göz önüne alınırsa 20.000 civarıda bu maç için önemli bir rakam olur. |
80.000 kişilik stadı doldurmak işi açıkçası hikaye olur. 30.000 kişi bile olmz gibime geliyor yahadi hayırlısı... |
Bence gaza gelmeye gerek yok 80 bin çok büyük bir hayal kaldı ki BŞB maçı yane zaten herkez biliyor ki beşiktaş taraftarının sayısı değil gününde olup olmadığı önemli isterse 2500 kişi olsun 52 bin kişilik stadda sesini duyurur şovunu yapar |
ya tabiki dolmaz ama yinede 20.000 altı qitmeyiz oraya.. |
istese çarşı orayı doldurur *** gibi sokakdan tezahürat bilmeyeni çağırmaz ölümüne bağırır... 2000 ile 80000 farketmez çarşı çarşıdır 55000 ezik kadıköyde sustuysa burada ist.inler |
burda 80,000 kişi dolarmı diye tartışacağınıza maça gidilmesi için destek verin herkes kendi üzerine düzem görevi yapsın çarşı yapıyor çarşı gidiyor çarşı seviyor ee siz sadece o stad dolarmı dolmaz mı diye tartışacaksınız arkadaşlar siz burda 80,000 kişi o stada gelirmi diye değil kım o maça gidiyor deyin foruma konu açın kimin gittiğine bakın ve ona göre de orantı yapın. haa bide konu çok saçma burda dolarmı dolmazmı diyenlerin kaçı maça gidiyor acaba düşünmeden edemiyorum |
Alıntı:
:top: |
1 fiyatlarla orantılı 2 ulasım olursa tahmını 40 yada 45 bın kişi olur.. :) |
dolmaz bence.25 bin falan ancak olur |
bnce doldurmalıyız ve dolacağına inanıyorum |
yaaa halen dolarmı dolmazmı mubetti yapıyorsunuz yaa anlayamadım valla herkes ruhen destek vermeye çalışyo bedenen destek veren yokmu aramız da yaa ist oturanlar nerde arkadaşlar |
ben sanmıyorum dolacağına ... maçta olucam ama .. tahmini 20 -25 bin kişi gelir... |
25000 bence |
dolmaz çünkü ulaşım sorunu var!!!eğer ki klüüp otobüs kaldırırsa belli başlı semtlerden o zaman dolar |
80 bin dolar dolmazsa zaten ayıp olur bizlere lider takımız daha ne bekliyoruz ki yıkalım ortalığı herkez görecek büyük bjk taraftarını endişelenmeyin stad dolar |
İyi bir fiyat ve ulaşım politikası ile belki mevcut gidecek taraftar sayısı 10.000 daha artırılabilir. Ama bjk biletini 50 kağıt yaparlarsa şaşırmayın. Ancak kapasite çok olduğu için 20 kağıt yapıp çok daha fazla seyircinin gelmesini de sağlayabilirler. İşallah bunu düşünüyorlardır. |
Debi maçı olsaydı dolardı.! Onun haricinde dolacağını zannetmiorum.! |
şu durumda pek sanmıyorum dolacağını ulaşımı oldukça zor.. |
Ben o stad full olduktan sonra oraya gelen insanların nasıl geriş evlerine döneceklerini merak ediyorum aslında..Full olursa geri dönüşlerde yollarda sıkıntı olabilir ama full olucagını sanmıorumm... |
O stad sadece şampiyonlar ligi finalnde doldu.Bİ dahada dolmadı:D dolmazda:D |
Şampiyonlar ligi finalinden sonra belkide ilk defa bu kadar dolacak olimpiyat stadı. Sanırım dün sadece 21.000 bilet satılmış.Maç günü bilet alacak arkadaşlarımızda var.Stadın 60.000 kişilik yerinin dolacağını tahmin diyorum. Haydi olimpiyata ... |
ben inanıyorumki bu konvoy işine büyük beşiktaş taraftarı destek vericek ve o stad dolacak diyarbakırdayım keşke istanbulda olsaydımda stada bende gidebilseydim |
Türkiye`de Saat: 15:41 . |