![]() |
% 75 dolar diye tahmin ediyorum ibb maçı için çok bile bu taraftar sayısı çünkü stad çok sapa ve ters |
efet mümkün 80 000 kişiyi bırak bi kenara 150 000 kişi olsa ne yasar usaklardaki bjkliler de istda otursalardı oooo stad yetmes:D |
ya neden bu kadar karamsarız anlamadız anlamadım banko dolacak ben şahsıma gurur yatım görecekler cumartesi akşamı olimpiyat stadıda tarfatar görsün 5 araba yaklaşık 50 kişiyle geliyoruz zaten stad dolmazsa şampiyonluk hayal bence önce 80,000 inanmış tek yürek omuz omuza ümraniyeden olimpiyata bir günümde tek aşkıma feda olsun |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
en az 30 bin kısı gidecek bu maça sonucta pampiyonluk yolunda önemlı bir maç |
Dolduralim arkada$lar!!!Olimpiyat stadini $ôlen alanina çevirelim, ayricalimizi tekrar gösterelim cümle alemi |
arkadaşlar bugun saat 15 itibariyle 36000 kiş oldupumuz haberi geldi ki yarın staddatan alacaklar da var belki o stad tam dolmayacak ama emin olsun tüm türkiye aşkımızı konuşacak hiçkimsede o stad dolmaz 20 bin kişi olur gibi yorumlar yazıpta insanın moralini bozmasın buna hakkınız yok |
ya hepsi dolmazda büyük bir kısmının dolacağına en ufak bi şüphem bile yok |
Alıntı:
|
arkadaşlar yağmur,çamur,yol çilesi demeyelim gelmeye çalışalım maça.beşiktaş a hersey feda olsun böyle zamanlarda takımımızın yanında olalım.biz beşiktaş taraftarıyız.bize yakışanı yapalım.ben inanıyorum stadın dolacağına... |
15.000 gecmez |
ya milett baya umutsuz konuşuyoo fener kasımpaşayı yendi şuanda lider bizim yarın statdı tamamen doldurup dünyaya göstermeliyiz beşiktaşlı olmanın ayrıcalıgını lütfen yarın herkez maça gelsin yamur çamur demeyelim feda olsun bi günümüz beşitaşıma |
arkadaslar sadece yarın biz giselerden 100 bilet alcaz ve bizim gibi ne kadar insan dusunuodr tahmin edemiorm kesin full olcak yarn her zaman her yerde seninle birlikte olum gelsn isterse gozlerde tek damla yas kalplerde tek bir ask sensin besiktas |
Alıntı:
gecer veya gecmez bari insanın moralini bozma |
zaten 27000 kişilik yer ayrılmış |
Alıntı:
|
arkadaşlar en az 50 bin kişi olucak yarın ben inanıyorum |
fb gs maçında bile dolmadı |
burası beşiktaş forumumu yok 15.000 gecmez yok 35.000 olur max. iiiidir yok dolduramayız yok febe-gese maçı falan filan ayıp kardeşim yazıktır günahtır bizim taraftarımız bize inanmıyor ,gelemiyeceksiniz gitmeye niyetli arkadaşların şevkini kırmayın,moralini bozmayın , içimizdeki felaket tellalları olmayın , irlandalılık yapmayın,inanıyoruz kardeşim , dolduramaya niyetliyiz, resmi olarak ayrılan bilet sayısına bakmayın kurallar gereği prosedürü uyguluyorlar pek çok beşiktaşlı bize ayrılmayan yerlerden de bilet alıyor. şampiyonluğa 8 maç kaldı takımımıza güveniyoruz.motivayonumuzu bozacak herşeye karşıyız İNANDIK,ÇOK SAĞLAM VE KALABALIK GELİYORUZ , SALDIR BEŞİKTAŞIM |
şampiyonlar ligi finali olsun yine tam kapasite dolmaz.ama bu maçta 25bini geçer gibi |
Alıntı:
:congrats::congrats::congrats::congrats::congrats: :congrats::congrats::congrats::congrats::congrats: :congrats::congrats::congrats: helal olsun ya ben bunlarla bu şekilde konuşmaktan bıktım ama bunlar nıkmadı halen basiretsiz ne konuştuklarını bilmeyen insanlar var halen artamızda destek değil kostek oluyorlar bunların beşiktaşlılığıjdan bile şüpheliyim gelmiyopsanız bari destek verin beee |
35.000i geçmez bence |
hava güzel olduğu için maksimum sayıyı aşıcaz eminim |
dolacağına pek ihtimal vermiyordum ama 1-2 gündür çıkan haberlerden bende de bi 50000 beklentisi oluştu:) |
şimdi biletixle görüştüm sadece şurda 15-20 bin kişi gelir diye direten beşiktaşlılığından şüphe ettiğim insanlar için beşiktaşa ayrılan bölümün tamamının bittiğini soytledi artık staddan da istanbul tarafından bilet alabileceksiniz dedi biletix deki adamda beşiktaşlıymış şuanda sistem olarak göremiyorum dedi artık fazla konuşmayın lütfen o 15-20 bin diyenlere inat 40 bin artık garanti ve stadın onunden alacakllar ise daha sayımıyor. |
Alıntı:
sizlerden ricamız maç saatine kadar negatif yorumlarınızı bu sayfaya taşımayın SİYAH-BEYAZ ATKIMIZLA, SEVDAMIZ ADINA,VEFAMIZ UĞRUNA,YİNE DÜŞTÜK YOLLARA, İNANMAYANLARA İNAT SALDIR BEŞİKTAŞIM |
Alıntı:
zaten kımsenin beşiktaşılılığını sorgulamıyoorz sadece detsk istiyoruz fotbolda basketbolda lideriz şampiyonluğa oynuyoruz ama stad salon boş burda destek için konular açıyoruz ona bile nerdeyse laf edcekler bazıları da değin gibi sadece derib maçlarına onemli maçları giderek kendini beşiktaşlı zannediyorlar kaç maçta açaba yapmurda iç çamaşırına kadar ıslanıp eve gittiler kaç kere maç sonrası 1 hafta yatağa yatacak kadar hasta oldular ama burdan ahkam kesmeye gelince ondan daha iyi beşiktaşlı yokk neyse kardeş ya ne biz derdiğimzi anlatabilirz neden bizim derdiğimzi anlayabilirler KALABALIK GELİYORUZ İSTER 1,000 KİŞİ İSTER 80,000 KİŞİ ORDAYIZ BOĞAZLARIMIZ YIRTILANA KADARDA BAPIRIPĞ DESTEĞİMİZİ VERİCEZ BİZ BOYNUMUZUN BORCUNU ÖDEMEYE GİDİYORUZ |
son olarak şunu söleyeyim-- BUGÜN OLİMPİYATTAKİ 70 BİNİ AŞKIN KARTAL YÜREKLİYİ görünce sölediğiniz lafları hatırlayın sevgili arkadaşlar,ŞAMP.ligi finalinde liverpoollular kendine ayrılan bölümü doldurdu ayrıca10-15 bini de stad dışında kaldı elin oğlu ingiltereden gelip orayı dolduruyosa tek rakibi kendisi olan BÜYÜK BEŞİKTAŞ TARAFTARInı sölemeye gerek yok uzayda olsa para toplar mekik kiralarız,füze yaparız yine de takımımızı yalnız bırakmayız,YAKARIZ BU GEZEGENİ AKLIMDA BİR TEK SEN FİKRİMDE BİR TEK SEN NE FARK EDER KARTAL SEN HERYERİMDEYSEN UĞRUNA HERŞEYDEN ÖLE VAZGEÇMİŞKEN NASIL VAZGEÇERİM BEŞİKTAŞIM SENDEN |
Alıntı:
evet kardeş ben maçtan sonra görücem bu şekilde konuşanları hadi ben çıkıyorum sende çık artık ümraniyede şemnlik var gazamız mubarek olsunnn |
burda 20 geçmez dıyecegınıze biraz morel verın barıde mıllet gelsın butun herkes forum sitelerıne bu konuyu dagıtıyor radyo frekanslarına gazetelere ama biz burda bjk 20 bini geçmez diyoruz böle dusunursek şampiyon bile olamayız ... |
haydi arkadaşlar herkes maça gelsin akşam buluşalım olimpiyatta |
ben de gidiyorum ama en fazla inönü kadar dolar.. bencede yani daha neler..:Dama dolarsa tüm dünyaya gösteririz o zaman.. |
Hani İnönü'den Üsküdar'a Duyururuz ya Sesimizi! Şimdi Bütün İstanbul Dinlesin Olimpiyat'tan Bizi...!!!! |
benim gelme imkanım y.o.k...malum okul...ama dolacağına inanıyorum...umarım dolar..... |
arkadaşlar beşiktaş taraftarı için ayrılan biletler tükenmiş diyorlar belediye tarafından bilet alıp maça giricez artık yani 40bin kişi kesin an az 60 bin kişi orda olucagızzz |
Alıntı:
aaa haber doğrumu yaaa ... ben daha bileti almadm...oradan alırım die |
valla bir arkadaşın yazısını okudum biletix ten bi arkadaşını aramış ona bu cevabı vermiş bu arada arkadaşlar külüp stada otobus kaldırıyomuş bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlermi |
stadın yanında gişe varmı bileti stadın önünden satın alabilir miyiz ? |
| Türkiye`de Saat: 00:10 . |