![]() |
Bence gaza gelmeye gerek yok 80 bin çok büyük bir hayal kaldı ki BŞB maçı yane zaten herkez biliyor ki beşiktaş taraftarının sayısı değil gününde olup olmadığı önemli isterse 2500 kişi olsun 52 bin kişilik stadda sesini duyurur şovunu yapar |
ya tabiki dolmaz ama yinede 20.000 altı qitmeyiz oraya.. |
istese çarşı orayı doldurur *** gibi sokakdan tezahürat bilmeyeni çağırmaz ölümüne bağırır... 2000 ile 80000 farketmez çarşı çarşıdır 55000 ezik kadıköyde sustuysa burada ist.inler |
burda 80,000 kişi dolarmı diye tartışacağınıza maça gidilmesi için destek verin herkes kendi üzerine düzem görevi yapsın çarşı yapıyor çarşı gidiyor çarşı seviyor ee siz sadece o stad dolarmı dolmaz mı diye tartışacaksınız arkadaşlar siz burda 80,000 kişi o stada gelirmi diye değil kım o maça gidiyor deyin foruma konu açın kimin gittiğine bakın ve ona göre de orantı yapın. haa bide konu çok saçma burda dolarmı dolmazmı diyenlerin kaçı maça gidiyor acaba düşünmeden edemiyorum |
Alıntı:
:top: |
1 fiyatlarla orantılı 2 ulasım olursa tahmını 40 yada 45 bın kişi olur.. :) |
dolmaz bence.25 bin falan ancak olur |
bnce doldurmalıyız ve dolacağına inanıyorum |
yaaa halen dolarmı dolmazmı mubetti yapıyorsunuz yaa anlayamadım valla herkes ruhen destek vermeye çalışyo bedenen destek veren yokmu aramız da yaa ist oturanlar nerde arkadaşlar |
ben sanmıyorum dolacağına ... maçta olucam ama .. tahmini 20 -25 bin kişi gelir... |
Türkiye`de Saat: 01:34 . |