![]() |
25000 bence |
dolmaz çünkü ulaşım sorunu var!!!eğer ki klüüp otobüs kaldırırsa belli başlı semtlerden o zaman dolar |
80 bin dolar dolmazsa zaten ayıp olur bizlere lider takımız daha ne bekliyoruz ki yıkalım ortalığı herkez görecek büyük bjk taraftarını endişelenmeyin stad dolar |
İyi bir fiyat ve ulaşım politikası ile belki mevcut gidecek taraftar sayısı 10.000 daha artırılabilir. Ama bjk biletini 50 kağıt yaparlarsa şaşırmayın. Ancak kapasite çok olduğu için 20 kağıt yapıp çok daha fazla seyircinin gelmesini de sağlayabilirler. İşallah bunu düşünüyorlardır. |
Debi maçı olsaydı dolardı.! Onun haricinde dolacağını zannetmiorum.! |
şu durumda pek sanmıyorum dolacağını ulaşımı oldukça zor.. |
Ben o stad full olduktan sonra oraya gelen insanların nasıl geriş evlerine döneceklerini merak ediyorum aslında..Full olursa geri dönüşlerde yollarda sıkıntı olabilir ama full olucagını sanmıorumm... |
O stad sadece şampiyonlar ligi finalnde doldu.Bİ dahada dolmadı:D dolmazda:D |
Şampiyonlar ligi finalinden sonra belkide ilk defa bu kadar dolacak olimpiyat stadı. Sanırım dün sadece 21.000 bilet satılmış.Maç günü bilet alacak arkadaşlarımızda var.Stadın 60.000 kişilik yerinin dolacağını tahmin diyorum. Haydi olimpiyata ... |
ben inanıyorumki bu konvoy işine büyük beşiktaş taraftarı destek vericek ve o stad dolacak diyarbakırdayım keşke istanbulda olsaydımda stada bende gidebilseydim |
Türkiye`de Saat: 07:59 . |