![]() |
Görmek istediğim hiç bir futbolcuyu bu yönetim sayesinde göremem. Hayal görmeye gerek yok. |
ilhannn mansızzzz |
Alıntı:
|
Kayseri'den Franco Cangele gelse çok iyi olur. |
özellikle ilhan mansız ve nouma |
Alıntı:
Tribünleri coşturur, gol kralı olur ! Bahsettiğim yaş 31, emekli aylığı bağlayacaksan senin kendi cömertliğin .. Bahsedilen kişi Patrick Kluivert .. Dikkatini çekerim .. Demirören böyle adam olsun başımın üstünde yeri var ayrıca .. Yozgatlı Nobre gibi adamlar alıyo, örneklemen yanlış olmuş . |
AHMET DURSUNN (7) |
İlhan Mansızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz |
CORDOBA ,ZAGO,GIUNTI,NOUMA |
Alıntı:
O Bir Tarihti |
Alıntı:
yanlış anlama takımda olmalarını en az senın kadar bende isterim fakat nasıl? |
cska moskovadaki vagner love adam çok iyi savunmayı parçalıyor |
bu ruhsuz takıma kim gelse geri gider. önce yılanın başını onarmak lazım :) ruhuyla oynayan 3-5 Beşiktaşlı topçu ya razıyım |
|
eskiLerden iLhan mansiz - ahmet dursun - nouma - zago - guinti (bunLar yeter) yeniLerden fredy adu(dc united) - Juninho ( O.Lyon ) - Maxim Tsigalko (Dinamo minks) - steven taylor yeterLimi fazLa oLdu ama:D |
:D Alıntı:
|
bence takıma nouma ve ilhan mansız gelsin takım çoşar... ahh...ahhhhh... neydi be o ilhanın dönemlerinde beşiktaş...... |
durun şimdi bi kişiyi unutmusun serdar bilgili gelsin:Dyıldırım demirören şut:D |
ben eskilerden hepsini BEŞİKTAŞ'TA görmek isterim.hepsini çok özledim.o zamanlar yaptıkları gibi gelip BEŞİŞKTAŞ'I daha yukarılara uçursunlar |
defansa RONALDO orta sahaya GİUNTİ forvete İLHAN MANSIZZZ bide PASCAL NOUMA |
aurelio,fatih tekke,can arat,önder turacı |
ben koyu bi sakaryasporluyum ve yakında en yakında takımımız süper ligde olucak hakan şükür takımı aldığındada avrupada ses getirecez görün alayına isyan ölümüne sakarya.... |
Alıntı:
|
eski futbolulardansa nouma. Barca'lı messi ile Milan'lı kaka yı da görmek isterdim. |
pascal gelsin |
kalede mrmiç defansta recep gökhan ronaldo zago orta sahada sergen gunti metin münch forvette ilhan nouma |
1.sissoko kosan basan mücadele eden hava hakimiyeti iyi olan ön libero 2.Mamadou Niang yirtici forvet 3. colo Toure süper defans oyuncusu 4.Mehmet Topuz |
ben ençok guinti yi isterdim TÜRK HAKEM DEĞİL İTALYAN SAVCI İSTİYORUZ |
şuan beşiktaşta santrafor mevkinde holoskoyla etoo olsa bizi kimse tutamaz defansa iki tane tecrübeli defans şart arkadaşlar orta sahayı gençler idare eder delgadoo mütiş bir yetenek gerçekten topla dans ediyor hayranım ona |
İLHAN MANSIZ ......SERGEN YALÇIN |
bende c. ronoldoyu görmek isterim |
bence dünya yıldızzı bir futbolcu gelsin |
ilk görmek istediğim gerrard olurdu beşiktaşıma kaptan olarak nasılda yakışır ah ah bide c.ronaldo tabi bide m.united'ın kalecisi bu kadar yeter heralde... |
sadece amokachi....yuregi yeter:) |
zago-ronaldo-i.masız-sergen-a.dursun |
Coloccını Sısokko Gohan gönul Pascal fendınao Gomıs |
baba hakkı olsa ne iyi olur |
christiano ronaldo ve ferdinand:D...olacakmıki:D... işin şakası..gelsin bir köşede otursun gerekirse...ben nouma nın gelmesini isterdim |
cordoba zago ronaldo a.yıldırım kaan dobra guntı sergen tayfur ıbo nouma ılhan ıste bunları gormek ısıyorum ben:( |
beşiktaşın formasını hakını verecek olan futbolcu olmasını isterim :=)) |
Türkiye`de Saat: 15:08 . |