![]() |
şu anda bjkde hangi oyuncuyu görmek isterdiniz? benim istediiğim zago |
zago gibi tecrübeli ve akılllı bi defans oyuncusunu kim istemezki. |
kısaca bütün futbolcular ama en önemlisi nouma:D |
eski oyunculardan mı bahsediyoruz anlayamadım ama sergen yalçını hiçbirine degişmem. |
eski oyunculardan nouma çk özdedik:D |
eski futbolculardansa tabikide Guinti :( ahh ahhhh ondan sonra onun gibi bir ön liberomuz olmadı |
ilhan mansızzzzz tekrar takımda olmasını isterdim |
ben sevilladan capeli mancester unt den hargrevas kaleye psvden gomesi forvet ise liverpooldn babeli yada middlesbroug dan adliedire |
bence zagooooooooo |
Alıntı:
bence C.Ronaldo yu isterdim birde messi |
guinti süper olurdu |
T.henry iker casillas |
e bende o zaman ronaldinho c.ronaldo messi kaka henry rooney nani rio ferdinand vander saard torres teknik adam olarak ertuğrul sağlamı kimseye değişmem |
eskilerden nouma - sergen $uanda ise G.pazzini(fiorentina) - M.Veloso(sporting Lisbon) |
Eskılerden Nouma-Zago-Guinti Fantezi C.Ronaldo-Cannavoro-Rooney |
benim en cok istedim futbolcu DELGADO işllh inonuye gidip formasını almak istiyorum |
BEN CRİSTİANO RONALDOYU GÖRMEK İSTERDİMMM |
tabii ki sergen yalçın eskilerden. şimdiden ise atletico madridli aguero nasıl bir yetenektir bu ya. |
amokachi gelsin tamda fener maçı varken ne iyi olurdu |
şu an koray olsa yeterdi bi ön liberomuz olsa bu iş çözülürdü toramanda böylece yerinde oynardı |
giunti ve zago |
amaral ilhan nouma ronaldo zago gounti |
İlhan Mansız.! |
sir alex freguson tabiki teknik adam olarak ferdinand yardımmcısı olsun kaleci antrenörü de tony schumacher kaleye reina sercio ramos ferdinand thuram orta sahaya gerard ronaldinho messi quresma forvette ise 3lü tabiki fernando tores rooney benzama yedek mi hadi üç tane deondan koyalım casillas robinho chistiano ronaldo başkan da ali şen olsun :) |
----------------rüştü----------------- -s.kurtuluş--i.toroman--coloccini--c.erkin ----------------cisse------------------- ---yattara(türk)---delgado---tello---- -------holosko------wendel--------- kadro budur abi bunların hepsini görmek isterim işte!!! |
da silva bobo ve delgado |
İlhan MANSIZ,KAKA,ZAGO |
liverpool dan Toress Milandan KAKA Zagoo kaleci Cordoba İLHAN MANSIZ Barcelona Dan MESSİ Manc. C.ronaldo Sergen yalçınnn Noumaa smdilikk Bu kadarcıkk yeter herhalde :D |
eskilerden sayacak olursak 100.yıl kadrosu+amokachi+kuntz(salladım alman bir kanat oyucumuz vardı o işte) fazla uçmadan avrupadan bi kaç isim carew,marsilyadan cisse liverpooldan babel ve benayung(böyle yazılmıyor ama neyse) süper olur valla |
ilhan mansız |
cordoba en cok sevdıgım futbolcuydu |
yattara-quaresma-messi 3 lüsünden biri :D |
nouma ve i.mansız geri gelse spr olr |
ben en cok burak yilmaz görmek isterdim buraka cok haksizlik edildi bence asil mevkisinde oynatilmadi bu yüzden basarili olamada ama gönderilmesi dogru degildi en azindan bu sekilde dogru degildi yazik oldu bence |
100. yıl kadrosunu geri isterdim:( |
ben bu soruya kimi görmek istemezsin diye cevap vereyim;duygusal olmamak lazım dolayısıyla 1.İ.Üzülmez 2.B.Mercimek 3.İ.Kaş 4.Gordon 5.S.Özkan 6.Rico |
Eskilerden Elbette Amokachi Nouma ve Guinti. Sergenin yeri de her zaman farklı |
ronaldo ve messi yi isterdim |
Sadece PATRİCK KLUİVERT ! |
baki baki baki...aaahh:banghead::boxing: bütün sezonun hıncını çıkarmak için... |
Türkiye`de Saat: 00:38 . |