![]() |
Beşiktaşımızın ' Fenerbahçeye Şampiyonlar Liginde Başarılar ' Pankartı. ! Bir sitede dikkati mi çekti bu konu sizce beşiktaşımız derbide sahaya fenerbahçe ' ye şampiyonlar liginde başarılar pankartı ile çıkar mı ? eğer çıkarsa ne kadar doğru olur bu pankart . sonuç her ne olursa olsun hepimiz aynı VATAN dayız Hepimiz Türk ' üz . ben yine febe taraftarını ve takımını sevmiyorum ama onlar ezikliği ile kalsın biz fair play takımımız ve fair play taraftarımızla kalalım ve sahaya FENERBAHÇE ' YE ŞAMPİYONLAR LİGİNDE BAŞARILAR pankartı ile çıkalım . |
valla ne yalan soyliyim çıkılmasını istemem ama çıkılacağından da eminim keisn boyle bi pankartla çıkılacaktır ama eminim taraftarlarımızda ıslıklayacaktır. yanı kabullenmesi zor bir olay bence |
ne cikarmarsi yaa. bizle sampiyonlar liginde liverpool hezimetinden sonra nasil davrandilar, nasil pankart actilar görmedin mi. Asil chelseaye basarilar yazmak lazim oraya. |
gerek yok bence... |
bence cok iyi olur böyle bir pankart.. fenerbahce avrupada basarili olursa ülkemize puan getirecektir..ben fanatik besiktasliyim ama avrupada fenerbahceyi gönülden destekliyorum sonucta hepimiz TÜRK´üz! böyle bir pankarti cArsi acsa daha güzel olur. |
Alıntı:
|
emin ol o konuyu fenerlinin teki açmıştır oraya ... öle bi şey olamaz kardeşim... inş. 9 yer fener.... |
Alıntı:
büyüklüğümüzü gösterecez biz onlara inönüd ;) |
fenerbahceliler faunasının gururunu okşamak gibi bişey.. gerek yok ama çıksalarda pek takmam... |
onlar fair play den anlamaz,gördünüz mü siz bile yola geldiniz diye dalga geçmeye kalkarlar sonra,hiç gerek yok,çıkıp eze eze yenelim |
Türkiye`de Saat: 01:04 . |