![]() |
Beşiktaşımızın ' Fenerbahçeye Şampiyonlar Liginde Başarılar ' Pankartı. ! Bir sitede dikkati mi çekti bu konu sizce beşiktaşımız derbide sahaya fenerbahçe ' ye şampiyonlar liginde başarılar pankartı ile çıkar mı ? eğer çıkarsa ne kadar doğru olur bu pankart . sonuç her ne olursa olsun hepimiz aynı VATAN dayız Hepimiz Türk ' üz . ben yine febe taraftarını ve takımını sevmiyorum ama onlar ezikliği ile kalsın biz fair play takımımız ve fair play taraftarımızla kalalım ve sahaya FENERBAHÇE ' YE ŞAMPİYONLAR LİGİNDE BAŞARILAR pankartı ile çıkalım . |
valla ne yalan soyliyim çıkılmasını istemem ama çıkılacağından da eminim keisn boyle bi pankartla çıkılacaktır ama eminim taraftarlarımızda ıslıklayacaktır. yanı kabullenmesi zor bir olay bence |
ne cikarmarsi yaa. bizle sampiyonlar liginde liverpool hezimetinden sonra nasil davrandilar, nasil pankart actilar görmedin mi. Asil chelseaye basarilar yazmak lazim oraya. |
gerek yok bence... |
bence cok iyi olur böyle bir pankart.. fenerbahce avrupada basarili olursa ülkemize puan getirecektir..ben fanatik besiktasliyim ama avrupada fenerbahceyi gönülden destekliyorum sonucta hepimiz TÜRK´üz! böyle bir pankarti cArsi acsa daha güzel olur. |
Alıntı:
|
emin ol o konuyu fenerlinin teki açmıştır oraya ... öle bi şey olamaz kardeşim... inş. 9 yer fener.... |
Alıntı:
büyüklüğümüzü gösterecez biz onlara inönüd ;) |
fenerbahceliler faunasının gururunu okşamak gibi bişey.. gerek yok ama çıksalarda pek takmam... |
onlar fair play den anlamaz,gördünüz mü siz bile yola geldiniz diye dalga geçmeye kalkarlar sonra,hiç gerek yok,çıkıp eze eze yenelim |
tamamen katılıyorum kim ne derse desin ... |
18 mart haftasında chelseayi desteklemek içimden gelmiyor yani hain ingilizleri |
asla o şekilde bi pankartla çıkmazlar çarşı grubunun haberi olmadan açamazlar pankartı |
Alıntı:
aynen katılıyorum... |
çıkalım bence bazı şeyler değişsin artık fener türkiyede rakibimiz avrupada değil ben şahsen çıkar ve alkışlarım |
Alıntı:
Senin asil dediğin chelsea rövanş maçında terör var diyerek senin stadına gelmedi. Sen hala onlara asil de. git abramovic in elini öp harclık iste.:motz: boşverin bizi ilgilendirmeyen iki takımın maçı. pankartla çıksakta bişe değişmez sadece gereksiz. |
beşiktaşlı kardeşlerim: başarı dilediğiniz takım sizin rakibiniz, ebedi dost ebedi rekabet diyoruz..başarı dilediğiniz takım bugüne kadar Ş.L nden 25 milyon euro gelir elde etti..kuvvetle muhtemel bu turuda geçerse fener final bile oynayabilir ve eğer final oynarsa Ş.Lnden elde edeceği gelir en az 40-50 milyon euro alacak.. sonra aradaki ekonomik güçle fener arayı açacak..fener drogbayı alırken biz gidip higuen tarzı futbolcular almaya deva edicez bilmem farkındamısınız..?? avrupa kupalarında başarılara Ş.L nden para almasınlar fener istediği kadar avrupada başarılı olsun, Ş.L kupasnı alsın bende desteklerim ama işin ucunda büyük paralar ve marka değerinin artması var bunlarında farkında olmanızı öneririm.. fenere ve diğer takımlara başarılar dilerken bir kez daha düşünün derim.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
her şey para değildir ... Ölümsüz Olmak İçin Yüreğini Koyman Gerek...;) Beşiktaşımız ne takımları yendi ... örn; chelsea..liverpool..barcelona... yeter ki yüreği ile oynasın futbolcular...yeter ki camia olarak..herkes tek yumruk olsun ... ondan sonra kimse bizle başa çıkamaz... |
böyle bir şey yapmazlar inşallah fenerlilerden ne çektiğimi bir ben bilirim birde allah |
musti kardeşim parada önemli real madrid nasıl 100 yılın kulübü oldu sanıyorsun :D |
bunlar şımartılmaya gelmiyor. fb ye olan öfkemi bi allah bilir birde ist.da ki eski ortamım. adam olsalar inanın elin ingiliziyle karşılaşacak febe ye o pankartla çıkılsın derdim, ama çok kritik bir konu. onlar liverpool a destek vererek gavurluk yaptı.ki febe de öyle bir malubiyet alsa bizde dalga geçerdik. dalga geçenlerin %90 nın da üzüldüğüne eminim. biz türklüğümüzü gösterip , türk takımına başarı dileyelim,onlar utansın.bu jest ezik fb taraftarına değil, türkiyenin gavur kılıklı kulübü fenerbahçe ye.. haksız atılan ts li oyuncudan sonra buna tepki verebilmek BİZE ÖZEL.holiganlıksa her beşiktaşlı da var,yaratıcılık var, efendi ve etik olmak, eziklik değildir. çok ciddiye almayın ezikleri ve tepkilerini. utanılcak hiçbir şeyimiz yok.. 1903 ten beri ligin en şerefli takımıyız.. yok febe li dalga geçer,alay eder, geçin bunları..lig tarihinde üstün olamadıkları tek takımız, 5-1 leri de unutmamak lazım. rahat olun kartallar |
Alıntı:
para işi sonraki plan ... bnm dediklerimi biz yapalım ... para da gelir emin ol :) |
ya yürüyün gidin böyle bişey söz konusu bile olmamalı. mümkünse rezil rüsva olsunlar |
Böyle saçma sapan bir şey olmaz.İlla bir pankartla çıkacaksak,bu Chelsea'ya Başarılar şeklinde olmalıdır... |
oralara nasil geldiklerini hic bir zaman unutmayin... |
asla böle saçma bişi yapmazlar umarım..bence çıkacaksak chelseaye şamp. liginde başarılar pankartıyla çıkalım.! |
Yok artık le'bron Alıntı:
yaw siz ne dediğinizin farkındamısınız onlar ingiliz bayrakları acıp sekiştaş derken siz onların kusura bakmayın ama bi taraflarını mı kaldıracaksınız??Bırakın artık hepimiz türküz mürküz ayaklarını dünyanın neresinde olursa olsun derbideki rakip takımlar birbirini tutmaz siz hiç barcanın real'e başarılar pankartı ile cıktığuını gördünüzmü??Yada inter,in??yada chelseanin??Aşın artık böyle seyleri.Yarın öbür gün siz ancak çeyrek finali pankarttalarda okursunuz deyince ne cevap vereceksiniz?Şikelerele şaibelerle şanslarla başarılar elde eden takıma bu onur verilmz!BENCE FUTBOLCULAR CHELSEA'ye başarılar PANKARTI ILE CIKSIN ÇARSI'DA HEPİMİZ İNGİLİZİZ HEPİMİZ CHELSEALİYİZ PANKARTI ACSINLAR ben şahsen chelsealiyim kardesim premier ligde de chelseayi on yıldır tutarım kim ne derse desin aksama da chelsea forması giymessem ne olayım!!insallah gol yağdırırlarr rezil rüsva ederleerr amin!nokta |
bencede böyle bir pankarta gerek yok ne de olsa rakibimiz onlar hiç böyle bir pankartla çıktılarmıki |
Alıntı:
CHELSEA'liyim de demem !!! BEN TÜRKÜM...!!! BEŞİKTAŞLIYIM...!!! Ama yunan takımının da yenilmesini yürekten isterim ;) |
Öyle bir şey yapmalarını istemem açıkçası, fb de bu tarz bir nezaketi anlayacak kapasitede insanlar yok ne yazık ki. çıkıpda büyüklüğümüzü kabul ettiler gibi pişkince laflara başvururlar ezikler. Oyuncumuzu kadıköyde döven, bize kaybettikleri her maçtan sonra saldıran, maçtan önce hakemi etki altına almak için her türlü yola başvuran, ortaya asılsız dedikodular yayan bir kulübe (2 sezon önce kupada bize kaybetmeden önce çıkıp maçın hakemi Çarşı grubu üyeleri ve Beşiktaşlı üyelerle yemek yedi diyebilecek kadar aciz bir kulüp, ki o iddalar Denizrestaurantın kamera kayıtları ile çürütülmüştü) destek pankartı ile çıkacaklarına Chelsea'ye destek pankartı yada fb ye şampiyonlar liginde baş ağrılar pankartı ile çıksınlar daha iyi olur. İllaki pankartla sahaya çıkacaklarsa o zaman Basket takımı final 8 e kalırsa, Basketbol takımıza final 8 te başarılar pankartı yaptırıp çıksınlar ya da o güne ait anlam ve önem bildiren bir yazı ile çıksınlar ama asla fb ye başarılar yazmamalı o pankartta. |
her sene fener medyası bi şey çıkarıor geçen sene gs pankartla çıksın dediler ... fb nin şamp.luğunu kutlasın falan dediler...şimdide bunu çıkartcaklar...2-3 güne medyada bu konuyu görürseniz bence hiç şaşmayın arkadaşlar... |
Alıntı:
|
Alıntı:
bende bu pankart olayına karşıyım...hatta fenerin de çıkmasını istemem...ama senin şu hepimiz ingiliziz olayı biraz ters... |
olurmu ya hiç mantıksız bizene eziklerden final oynasa bizene amaç gündem oluşturmak olur sonra adamların bize yaptıkları ortada zaten çıkmazlar sıkar biraz.... |
İnanın eğer çıakrsak dalga geçerler bence gerek yok...Çıkılmasında zaten admalar bize diledim yoo dalga dahi geçtiler. |
yorum yook :D |
arkadaşm bu ne saçma konudur.veysel abi senden beklemezdim ya.biz beşiktaşım kardeşim.beşiktaşşşş....bu adi şeref yoksunlarının taraftarı degilmiydi bizim maçımızı erteletmeyen liverpool da 8 yedikden snra elleriyle 8 taşm diye bagıran ....sen şimdi o takıma desdek olalaım üstelik bide mabedimizde fener pankartıylamı çıkalım diyosn yada diyosnz ???? böyle bi pankartla çıksınlar sahaya o dakka stadı terk ederim. |
Bence de gereksiz...! bi tarafları kalkar eziklerin.! |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 10:30 . |