![]() |
çarşının bunada karşı olduğuna adım gibi eminim. kulüple tarafarın arasını bozmaay ne gerek var |
böyle bir sey yapılmamalı bunu genelde küçükk takımlar yapar işte anadolu klüplerinde görürürz bjkye basarılar gsye basarılar bilmem ne bilmem ne.Takımı küçültmenin anlamı yok.Eşşek hosaftan anlamaz.Üstelik bizim takım etkilenir baska psikolojilere girer ve direkt 1-0 geride baslarlar maça.hiç gerek yok |
bence hiç gerek yok böyle bişeye. |
bence pankart açsınlar. |
konu ezikler olunca türklük falan tanımam böyle bir pankarta karşıyım "chelseaye başarılar" |
allahta bilyo ya yunanlıya sarılırım fenerliye sarılcağıma.iyilik yapmaya gelmez.inşallah chelsea darmadağın eder onları. |
öyle bir pankartla çıkarsak eminim çarşı sahaya iner ve o pankartı yakar |
yok canım daha neler. |
ya aslında benim içimden hiç gelmiyo arkadaşlar inşallah chealse 9-0 yener bunları benim düşüncem bu |
Ülke puanı için sadece Türkiye ülkesi için oynayanlara destek verebiliriz arkadaşlar. Başta takımım dahil diğer tüm 16 süper lig takımını destekleyebilirim gese dahil. Ama hayallerindeki cumhuriyet için oynarken şansa keder ülkeyede faydaları dokunursa istem dışı fayda olur, alkışlanacak bir yanı yok. |
ne pankartı ya saçmalamasınlar gerek yok bence |
bence baska birseyle ciksinlar nesele tombala :) |
Gerek yok elaleme maskara olmayalım..Eşeğe altın semer vursan eşek aynı eşektir ;) |
aslında pankart böyle olmalı(şampiyonlar ligindeki gururumuz chelsea ya başarılar dileriz)iyice ezilsinler.fener lafını duyunca asabım bozuluyor |
onlar daha önce böyle bir fairplay gösterdiler mi bize karşı bilmiyorum ama eğer varsa böyle birşey çıkılması daha doğru olur... |
yahu bu tür fikirler sadece bizim ülkemizde geçerli.avrupa liglerinde oynadığı rakibin avrupa kupasındaki maçı için başarılar dileyen pankart görmedim. |
Alıntı:
zaten o cumhuriyet lafını söylediklerine pişman oldular baskılar falan onları bunalttılar ben duymuyorum artık bir febelinin febe cumhuriyeti demesini ve ayrıca verilen şehitlerden sonra hayali kurdukları devlet yıkıldı konuuyu açma sebebim burdan derbi maçına gidecekleri fenere olan kızgınlığını ve kinini azaltmak yoksa bende istemem çıksınlar o pankartla zaten çıkarlarsa olaylar o zaman başlar .çarşı böyle bir işi istemez sizin görüşlerinizi aldım sadece %89 hayır %11 evet oldu :) |
onlar biz avrupada yenildiğimz zaman tribnde bzle dalga geçiolar. Onlar türk deilmi bnce chealseye basrılar yazalım |
chelsea ye başarılar yazalım daha ii |
Hadi canim sen de... |
Çıkmasını istemiyorum,kesinlikle çıkılmasın,stadlarında Liverpool bayrakları açan bir kitleye bu güzellik gitmez.! |
hıc gerek yok onlar bızım avrupadada rakıbımız .caykur rıze bursa bu pankartla cıkabılır avrupa kupalarında bı ıslerı yok.ama bız avrupa kupasında olan bır klubuz ve oradada bızım rakıbımız bu ezıkler.ayrıca bız gecen sene onların 100 yılında ınonude yenıldıgımız macta 100 yılları ıcın bır pankart actık .cokmu tesekkur eetıler bıze . |
tartışmaya açılması bile cesaret isteyen saçma sapan bir konu... insan görünümlü şahsiyetlere yapılacak iş değil... kartalın kartaldan başka dostu yok... |
Alıntı:
|
GEREKSİZ ,LÜZUMSUZ, ANLAMSIZ ,MANASIZ BİR PANKART popülist yaklaşımın ürünüdür. arsenalli ister mi chelsea galibiyetini , milanlı desteklemiş mi interliyi, barca-real,lazio-roma,rangers-celtic vs. betisliler feneri tutmadı 100 yıllık livepool lu olmadı mı bu ülkedekiler futbolda düşünce yapısı hangi dil ırk ve millet olursa olsun değişmez ayrıca biz kendi maçlarımıza bakarız onların maçları bizi ilgilendirmez bize ne!!! illa ki fikrimizi merak ediyorlarsa saldır chelsea parçala chelsea turu geç chelsea fb'li medyamızın uydurmasıdır. PANKART AÇILACAKSA _ ULEB CUP'TA BASKETBOLCULARIMIZA SONSUZ BAŞARILAR OLUR |
Türkiye`de Saat: 04:16 . |