![]() |
hiç gerek yok bence...biz yenildiğimizde nasıl konuştuklarını gördük... |
Alıntı:
kazanabilecegi en yuksek para 24 milyon euroyu gecmez 40 50 milyon biraz ucmusun ayrica o kazanilan parada takimin dunyadaki unu ve markasina gore degisir senin dedigin gibi degil madem oyle sende oyna sende al para derler adama besiktastan fazla alacagi para 6 7 milyon euroyu gecmez oda tur gecme parasi falan oldugu icin icinde ayrica ne olursa olsun bizede faydasi dokundugu unutulmasin bizim aldigimiz puanlarinda onlara faydasi var boyle birsey yapilirsa bence buyukluk olur buyuklugun tanimi ulkemizde baska anlamlara geliyor artik onceden bu sekilde degildi buyukluk |
Bu eziklerin bize yaptıkları aklıma geldikçe bunlar hiç bir şeyi haketmiyor kaldıki taraftarından vazgeçtik daha dün tranfer olupta Beşiktaşımızı küçümseyen sözler söyleyen ve 3 büyükler grubuna dahil etmeyen oyunculara sahip bir takıma destek vermek hiçte hoşuma gitmez Gelseler final oynasalar eskişehirde maç bedava olsa yine gitmem yine desteklemem boşverin haketmiyor hep biz centilmeniz birazda onlar gönül alsın |
Alıntı:
beşiktaş sizce maça fenerbahçeMİZe çeyrek finalde başarılar dı :D bende güldüm ama sonradan belki olabilir diye buraya koydum . yani fenerbahçemize değil fenerbahçeye olabilir :) |
gerek yok bide şöyle düşünmek gerek fb nin yerinde biz olsak(ki allah korusun final oynasalar bile istemeyiz)onlar açarmıydı açmazlardı istemezdikte zaten |
bnce açılmalı |
bence çıkılsın heralde ama her kez bir düşünmüyo işte öle bişi olmuş olsa yarı kişi tepki gösterir böle pankarta yarısı anlayışlı karşılar yani bi anlamı kalmaz açmanın.tepkilere neden olabilir.ama ben şahsen desteklediğmden değil ama pankartın açılmasından yanayım hiç olmazsa utanırlar.bi kez daha görsünler beşiktaşımın büyüklüğünü.adım gibi eminim o pankartı açsınlar fb lilerin hepsi utanır.hemde yine bir ilk yapmış oluruz.:frown: |
ne lüzumu var yaa sanki biz olsak onlar öyle bşey yapıcaklar güler geçerler okadar yüceltmeeye hiç gerek yok !!!! |
VEYSEL KARDEŞ GERÇEKTEN ÇOK İYİ DÜŞÜNMÜŞSÜN SENİ VE DÜŞÜNCENİ TEBRİK EDİYORUM SANA KATILIYORUM |
bence böylebir pankartı o futbolcuların eline verilirse motivasyon denen hiç bir kalmaz...ayrıca hiç bir fenerli bunları haketmiyor |
Türkiye`de Saat: 16:19 . |