![]() |
çarşının bunada karşı olduğuna adım gibi eminim. kulüple tarafarın arasını bozmaay ne gerek var |
böyle bir sey yapılmamalı bunu genelde küçükk takımlar yapar işte anadolu klüplerinde görürürz bjkye basarılar gsye basarılar bilmem ne bilmem ne.Takımı küçültmenin anlamı yok.Eşşek hosaftan anlamaz.Üstelik bizim takım etkilenir baska psikolojilere girer ve direkt 1-0 geride baslarlar maça.hiç gerek yok |
bence hiç gerek yok böyle bişeye. |
bence pankart açsınlar. |
konu ezikler olunca türklük falan tanımam böyle bir pankarta karşıyım "chelseaye başarılar" |
allahta bilyo ya yunanlıya sarılırım fenerliye sarılcağıma.iyilik yapmaya gelmez.inşallah chelsea darmadağın eder onları. |
öyle bir pankartla çıkarsak eminim çarşı sahaya iner ve o pankartı yakar |
yok canım daha neler. |
ya aslında benim içimden hiç gelmiyo arkadaşlar inşallah chealse 9-0 yener bunları benim düşüncem bu |
Ülke puanı için sadece Türkiye ülkesi için oynayanlara destek verebiliriz arkadaşlar. Başta takımım dahil diğer tüm 16 süper lig takımını destekleyebilirim gese dahil. Ama hayallerindeki cumhuriyet için oynarken şansa keder ülkeyede faydaları dokunursa istem dışı fayda olur, alkışlanacak bir yanı yok. |
Türkiye`de Saat: 04:44 . |