![]() |
fenerbahçe chealsea''erken final''komiksiniz yaw ben böyle rezalet görmedim.fotomaçın başlığına bakarmısınız |
fenerbahçe chealsea''erken final'' :D:D ac tavuklar :D:D da get !! |
komedi:D:D:D:D... |
Erken final mi yoksa Londra'da acı bir mağlubiyet mi? Hepsini Nisan'da öğreneceğiz... Saygılar, |
Bence başlık "Hüsran geliyor" olmalı:) |
uheuheuhehu :D:D:Duheuehuehe:D:D:D |
ya bu fenerliler harbi enayi ya.böyle bi manşet atan gazetenin bunlarla dalga geçtiğini nasıl anlamıyolar.hayret doğrusu.ama noolcak,adamlar ronaldinho fenere gelecek diye manşet attı.aha aha aha |
evet ya rezalet bi arsenal-liverpool macı varken buna erken final demek cok komik.... |
bence buna Büyk bi hüsran bizi bekliyolar demek gerek ama eziq olunca herkes napıcaz a.q fotomaç fenerin unutmayın:D |
arkadaşlar 29 nisan cumartesi önce biz sonra 2 nisanda chealse fenere döşedikten sonra bakalım bu gazeteler ne diye manşet atacak merak ediyorum. |
arkadaşm bu gazeteyi kaale alıp şuraya konu bile açmanızdan utanıyorum.bnm için fotomaç kadıköydeki sewilla maçndan sonra bitti.bi daha ne alırım ne okurum.... 90dk boyunca fener taraftarının susdugunu en iyi yaptıkları ıslıklamayı bile yapmadıklarını hepimiz biliyoruz.... fotomaçn manşette ne wardı ?? Muhteşem koro.fenerbahçe taraftarı 90dk hiç susmadı.... (size neyi htrlattı??==) |
Beşiktaş'lı da olan bir tiyatro-sinema yazarı oyuncusu aynı zamanda şair Yılmaz Erdoğan'ın bir lafı var ya ''ben senin beni sevebilme ihtimalini sevdim.'' işte bu laftan yola çıkarak şunu söyleyebilirim.Bize karşı olsun geseye karşı olsun veya herhangi bir avrupa takımına karşı olsun febenin bu favori olma ihtimali varya işte ben ondan nefret ediyorum.Yani biz İnönüde maça çıkacağız bütün spor kamuoyunun favorisi illaki febedir.Bu uydurmamı derseniz katılmam.Diyeceğim şu ki ben Beşiktaş'ımın favori olma ihtimalini sevmek istiyorum arkadaşlar |
muhahahahahahahahahahahahah hiç güleceğim yoktu muhahahahhahahaha :D :D :D :D |
ben chealsea maçları bittikten sonra atacakları manşeti hayal edebiliyorum;yenildik ama ezilmedik:5-0 haaaaaaaaooooaaaaaa |
bnce başlık"nasılsa yenilceksiniz,bırakın bu sevdayı" olmalıydı=))))) |
Bu başlığı atan Spor Müdüründe KUş kadar beyin yok.! Sanki Her Zman Final Oynuyorda Fener Şampiyonlar Liginde böyle bir başlık atıor..! Harbiden rezil bunlar ya.! |
ya arkadaslar satilmis basin bu.ne diyecekti sanki. macta sesi solugu cikmayan seyircilere 90 dk susmadi kadikoyu inletti diye yorum yapan dalkavuklar iste. |
püff erken fina doğru ama chealse için çünkü adam bir üs turdalar |
görürüz sözde erken finali |
Görende dicek bunlar her sene kupayı alıyolar.Chelsea da alamıyo fb zaten ilk defa çeyrk kelimesini duyuyo:D |
Fotosallamaç :D |
erken final bol gollü geçicek volkan kaç tane yer bilemem |
ezikler için erken final olabilir doğru başka bi finale çıkamayacaklar çünkü ama çelsi açısından bakarsak tamamen tersi bi durum var :) |
ya bunlar hepsi ezik daş gazeteci |
ya bu gazetelerin alayı fenerli bir gazetede işte kezman işte semih kork fenerden chelsa kork diye başlık atmışlardı :D chelsa bi korktcak onları bakalım ondan sonra ne başlık atcaklar :D |
chelse 9 atsanaaa atsana atsanaaaaa.... |
böyle taraflı bir basın dünyanın hiç bir yerinde yoktur numune bunlar yaa!!! |
fenerin eyyamcısı fotomaç,okumam hiç valla,sahibi fenerli o gazetenin! |
ahh ahhh :D:D:D:D |
fener ıcın son manasında fınal olacak... |
ulan fotomaç bni bu halimde bile güldürdün yaa allahta seni güldürsün. |
ezikler bayağı iyi kura cekiolar ama bunuda gecebilirler.. ama erkan final benzetmesi tam bi komedi :D:D |
vala yazık qünah üzülüorm fenerin bu hale düşmesine :D çok fena bi hezimet gelior :)) |
bence burda olmamasi gereken bir konu birakalimda fbliler kendi forumlarinda tartissinlar kandirildiklarini |
Aç tavuk hesabı tarihinde ilk defa bu pozisyona gelmiş bir takım için böyle bir yorum duyanda geçen sene final oynadı sanacak ezikleri yavf bi gidin işinize görecez bakalım finali ah liverpol çıkacaktı size ben ozaman final neymişi görürdüm |
şu chealsea ilk maçta 5 tane atsa,ondan sonra sevillaya giden beyaz,acun ılıcalı,kıraç,uğur dündar,ilker tahsin,v.s. bakalım ingilteredeki maça hangi yüzle gidecekler |
abi şans mans adamlar çeyrek finalde ne yazarlarsa yazsınlar bizi ilgilendirmez. |
çok görmeyin ezik medyayı şansa eledikleri bi maçtan sonra yenileceklerini bildikleri için .. böle sacma konuşurlar..alttan alın evet bencede erken final :D:D |
yürü be çelsi |
erken final ya.sanki diğer rakipler kocaeli spor çaykur rize pendik spor.gerçi pendik olmasın onları yenemiyo bu ezikler. |
Türkiye`de Saat: 02:55 . |