![]() |
arkadaşm bu gazeteyi kaale alıp şuraya konu bile açmanızdan utanıyorum.bnm için fotomaç kadıköydeki sewilla maçndan sonra bitti.bi daha ne alırım ne okurum.... 90dk boyunca fener taraftarının susdugunu en iyi yaptıkları ıslıklamayı bile yapmadıklarını hepimiz biliyoruz.... fotomaçn manşette ne wardı ?? Muhteşem koro.fenerbahçe taraftarı 90dk hiç susmadı.... (size neyi htrlattı??==) |
Beşiktaş'lı da olan bir tiyatro-sinema yazarı oyuncusu aynı zamanda şair Yılmaz Erdoğan'ın bir lafı var ya ''ben senin beni sevebilme ihtimalini sevdim.'' işte bu laftan yola çıkarak şunu söyleyebilirim.Bize karşı olsun geseye karşı olsun veya herhangi bir avrupa takımına karşı olsun febenin bu favori olma ihtimali varya işte ben ondan nefret ediyorum.Yani biz İnönüde maça çıkacağız bütün spor kamuoyunun favorisi illaki febedir.Bu uydurmamı derseniz katılmam.Diyeceğim şu ki ben Beşiktaş'ımın favori olma ihtimalini sevmek istiyorum arkadaşlar |
muhahahahahahahahahahahahah hiç güleceğim yoktu muhahahahhahahaha :D :D :D :D |
ben chealsea maçları bittikten sonra atacakları manşeti hayal edebiliyorum;yenildik ama ezilmedik:5-0 haaaaaaaaooooaaaaaa |
bnce başlık"nasılsa yenilceksiniz,bırakın bu sevdayı" olmalıydı=))))) |
Bu başlığı atan Spor Müdüründe KUş kadar beyin yok.! Sanki Her Zman Final Oynuyorda Fener Şampiyonlar Liginde böyle bir başlık atıor..! Harbiden rezil bunlar ya.! |
ya arkadaslar satilmis basin bu.ne diyecekti sanki. macta sesi solugu cikmayan seyircilere 90 dk susmadi kadikoyu inletti diye yorum yapan dalkavuklar iste. |
püff erken fina doğru ama chealse için çünkü adam bir üs turdalar |
görürüz sözde erken finali |
Görende dicek bunlar her sene kupayı alıyolar.Chelsea da alamıyo fb zaten ilk defa çeyrk kelimesini duyuyo:D |
Türkiye`de Saat: 02:53 . |