![]() |
ibb bilet fiyatları Beşiktaş Tarafı (Doğu Kapalı): 40,00 YTL Beşiktaş Tarafı (Güney Kale Arkası): 20,00 YTL İstanbul B.B.S Tarafı (Batı Numaralı): 40,00 YTL İstanbul B.B.S. - Beşiktaş J.K tarih : 22.03.2008 19:00:00 mekan : Atatürk Olimpiyat Stadyumu dolacak mı bu fiyat bu hava koşulları ve bu yola rağmen sizce ?? :(:( |
Fiyatlar iyi bnce ya.Dolar yni niye dolmasın |
Olimpiyat stadı dolacak bir yer gibi görünmüyor. 20.000 olsa bile yeter bu şartlarda zaten.. |
40 ytl yaparsan bileti kusura bakma ama nah dolar... |
50.000 kişi gidebilsek ne güzel olur tek sorun stadın konumu öyle olmasa stat kesin dolar |
bu stad dolmaz.kimse hayal kurmasn.neye güvenerek dolar diyosnz ?? maksimum 20bin kişi gelir o stada... olimpiyatta kale arkasında maç izleyip zatüre olucagıma maça gelmem daha iyi...40m param da yoq...bu stad dolmaz.arabası olmayan gitmez o maça. |
Devasa bir stad.Bu stadı yaparken ne düşündüler bilmiyorum ama bu stada 40 bin kişi gitse bile çok büyük bir alan yine boş kalıyor.80 bin kişilikmiş ben pek zannetmiyorum sanki orası 100 bin kişiyi rahatlıkla alır diye düşünüyorum.Bu şartlarda biraz zor doldururuz hatta zor değil doldurmamız imkansız.Hatta büyük bir kısmınıda kapatacağımızı pek zannetmiyorum |
Yok yaa fiyatlar iyi değil... |
karda yağsa yağmur çamur da olsa dolacak çünkü öenemli bir maç |
valla ne yalan sölim ben 10 15 milyon bişi bekliordum... Boş trübünlere oynanır bu maç.. |
Türkiye`de Saat: 14:07 . |