![]() |
sevınmek ıcın sevmedık.her zaman yanındayız |
herşeyi bitmedi bence tamam çok zorlaştı ama bitmedi ve bu maçı tamamen hakem triosu yüzünden kaybettiğimizin kannatindeyim daha maçın ilk dakikalarında nobreye yapılan çok bariz bir faul verilmeyince anlamıştım birşeyler olduğunu yada olacağını ama napalım oldu bir kere hem biz ne diyoruz sevinmek için sevmedik gene omuz omuza gene hep beraber inönüde olacağız takımımıza destek vereceğiz bi eksiklik bir yarımlık olsada bu bizden kaynaklanmayacak haydi arkadaşlar basına istediğini vermeyelim hep beraber ordayız inşallah!!! |
Belediye sadece bize karşı değil büyük takımların hepsine karşı böyle olsun canı sağolsun ama eminimki bobo kırmızı görmeseydi bu maç böyle bitmezdi |
biz seni bir maçlık sevmedik. biz seni bir ömür sevdik be kartalım |
her kaybedilen maçtan sonra aynı sözler. içimizdekiler bazen içimizde kalmalı..burayı okuyanlar daha da sevinecekler |
biz heP kaRa kaRtalımızn yanındayz nasıL ümraniydn şampyn olucz die aLdıysk taKımımızı İNÖNÜDEN şampiyon oldk die alıcaz yer gök siyah beyaz olucak bn inanıyrm... |
Iste bir sabah uyandigimda Stadin kapisina dayandigimda Gelip geçenler diyecek merhaba Merhaba diyecek Besiktas'ima Gelip geçenler diyecek sampiyon Sampiyon diyecek Besiktas'ima yakışır sana yakışır sana şampiyonluk yakışır sana alemde teksin değişilmezsin BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN Ne cimbombom Nede fener Bu kalpler hep seni sever Sen yensende yenilsende Bu taraftar hep seninle... ßEŞİKT[AŞK]....!!!! |
arkadaslar benm anlamadıgım su hani herkes geliodu maca bombostu stad artı acık ın amigolugunu yaptık ve inanılmaz kotu bi taraftar wardı adama bagırsana diorm bn macı izlemeye geldim dio boyle taraftar olurmu+biz sevinmek icin sevilmedik |
2004 den beri kaç iyi günümüz varki biz daha iyisini hak ediyoruz cefakarız vefakarız destek için herşeyimizi veriyoruz ama karşılığını bir türlü alamıyoruz ben artık şampiyon olacağımıza inanmıyorum ... |
haklısın kardeş iyi gün taraftarı olmayalım dedik yaa sevinmek için sevmedik diye |
Türkiye`de Saat: 10:21 . |