![]() |
tel tel dokulenler aklıma ılk basta delgado gelıyor bı mac cok ıyı bı mac vasat bı ıstıkrarsılık bugun cok cok kotu gordum son zamanlardakı en kotu performansı dıyebılırım hatta gordon ı uzulmez takımımızn dıger vasatlarıydı bence he bıde macın en etkılı oyuncuları dersek ı akın ve jıkuzu cok etkılıydı |
gordon, a.tandoğan !!! , i.üzülmez , g.zan .. yani defansın hepsi ... delgado ile tello yine hareketliydi biraz o kadar kötü değillerdi ... başkada gelmior aklıma |
Delqado yeni diil.Çok uzun zamandır kılını kıpırdatmıyo.ama biz enayiyiz.Çok paramız varya yedeklerde otursun diye adam alıyoruz ! |
ha bide bu Gordonun gözü cidden görmüyo mu yaa ? |
bende tereddutlendım yonetım sımdıden bı defans arayısına gırmelı gordonun gozu cıddı sanırım |
Gordon'un transfer edildiğinde eleştirdiğimizde bize "izleyelim, görelim" diyenler bugün görmüşlerdir Gordon'u umarım. 1 günde izlenmeden alınan adam işte böyle 10 metreyle ofsaytı bozar |
g.zan sarı kart sınırındaydı o yüzden fazla mücadelelere girmedi onu ayıralım bence ama gordon a.tandoğan ve delgado konusunda haklısınız |
gordondan adam olmaz..halı sahada bile oynatmam bn onu. |
komple defans sorunlu ya yok böyle bir defans hele ilk golde kafayı yiycektim az kalsın o nasıl bir defans anlayısı öyle ya:(:(:( |
Diatta gibi kazma gitti,Gordon gibi kazık geldi.İ.kaş\'dan fazlası yok yine olmadı . |
Türkiye`de Saat: 01:36 . |