![]() |
semih ne dedi????? Maçtan bir gün önce Semih, “Biz Kasımpaşa’yı yeneriz lider oluruz ve bir daha liderlik koltuğundan inmeyiz”dedi. Diyebilir de.. Semih; Beşiktaş’ın yenileceğini nereden bildi. Hayret!... SORU ŞUDUR Bir hafta önce Belediyespor’u yenen Kasımpaşa Fenerbahçe’ye yenilmiştir. Bir hafta önce Kasımpaşa’ya yenilen Belediyespor, Beşiktaş’ı yenmiştir. kazım kanat ın yazısından... |
Kazım Kanat bunamaya başladı artık :D |
çelişki var |
Ne derse desin haftaya görüşürüz |
önümüzdeki haftanın yazısı ; bir hafta önce belediye ye yenilen beşiktaş feneri yanmiştir... |
allah senin belanı versin halsiyetsiz ******** semih birileri sana söyledi dimi beşiktaşın hakem katliamına uğruyacağını boboya kızanlar açın bakın gözünüzü 101 . yılda yapılanlar tekrar yapılıyor fb şampiyon yapılmaya çalışılıyor ********sin semih seni klubun 1 gram bile adam yerine koymuyor fbnin malzemecesini bile daha çok adam yerine koyuyarlar boş kaleye gol atma uzmanı ******** beleşçi semih allah belanı versin |
Vardır bunun altında bişey.Bekliyorum ben artık herkesten herşeyi.Haftaya görürsün inş semih.Şerefsiz şey |
Alıntı:
|
belediyeden yaraları var ya ondan diyodur semih |
aslın bu sezon bütün maçların hepsinin şike davasına çıkması gerekiyor... beşiktaşın bu kadar puanı gasp edilemez....... (bu maçı karıştırmıyorum) |
Türkiye`de Saat: 14:16 . |