![]() |
Gordon faciası http://www.fotomac.com.tr/2008/03/23...BA828A787b.jpghttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifGordon faciası İdman eksiği olan Baki'nin yerine forma giyen Hırvat oyuncu, yine bekleneni veremedi. Yaptığı kademe hatalarıyla büyük tepki çekti. HERKESİ ÇILDIRTTI Beşiktaş'ta sakatlığı nedeniyle hafta içi bazı idmanları kaçıran Baki Mercimek dün yedek soyunurken, yerine gözündeki ağrılar geçen Gordon oynadı. Üç hafta sonra ilk onbire dönen Hırvat oyuncu, Gökhan ile birlikte savunmanın göbeğinde görev alırken, yaptığı hatalarla saç baş yoldurdu. SEZON SONU GİDER Sürekli arkasına adam kaçıran, kademeye girmekte geç kalan Gordon, Büyükşehir Belediye'nin attığı golde defansın arasına sızan İbrahim Akın'a da sadece eskortluk yaptı. Devre arasında gönderilen Diatta'nın yerine alınan Gordon, onu da aratırken, sezon sonunda gönderilmesi kesinleşti. |
Yazıklar olsun sana da, sana ilk görüşte aşık olup transfer edenlere de! |
arkadaşlar daha önümüzde çok maç var kimse ümitsizliğe kapılmasın.şampiyonluk bu kadar yakınken.bırakmayız. |
Ne savunmaymış bir yüzümüz gülmedi ben zago gunti gibi adamalar istiyorum ne yaptığını bilen dengesiz oyuncuların burada yeri yok gordon topla kendini |
Wayy be şu başımıza gelenlere bak.Daha neler görcez acaba.Bende bu adam körmü diyodum.Meğersem işe yaramıyomuş |
bu adamı kim begendiyse |
şampiyonluk kimlere kaldı rezillik . |
abicim bizimkiler'de şuç,drpiç'i gönderdik adamlar sanki beyaz eşya satar gibi dalga geçercesine tamam drpiç'i geri verin gordonu verelim dediler şimdide gordon dan memnun değilseniz onu geri verin kadromuz geniş 21 kişi mevcur seçin birini verelim demiş adamlar resmen dalğa geçmişler bizde bu kafa olduğu sürece anlıyan anladı |
ne cabuk kararinizi verdiniz be? böyle kolay mi bu isler? bir futbolcunun iyi veya kötü karari böyle iki macla verilirse tranfer vallah cok kolay. git bir mac seyret. kötü ise birak iyi ise al. insan her hafta bir transfer yapar. ama isler bu kadar kolay degil iste. tamam dün iyi oynamadi. ama bu bir gösterge degil ki. su ....basin da hemen sezon sonu gönderilecegi kesinlesti diye yorum yapmis. piranya gibi a...lar. biz de onlara uyup adamimiza saldiriyoruz. bir birakin. kolay degil yeni bir ülkeye yeni bir takima gelmis. arkadaslarinin huyunu suyunu bilmez. hemen canavar gibi oynayacak degil ya. benim gördügüm kadariyla ayaklarina hakim ve topu körü körüne one vurmuyor pas yapmaya calisiyor. amma sabirsiz bir taraftar grubuyuz be. buna bir de s...siz basin eklenince adamlarin hemen bileti kesiliyor. ayni sekilde bobo yu bir gecede silen arkadaslarimiz var. gercekten cok sabirsiz ve an a göre yorum ve düsünce üretiyoruz. cok yanlis. hafataya fener e koyalim hersey yine yerine gelir. |
yine uçmuş herkes... neyse çok sürmez, haftaya yine şampiyonluk şarkıları söylersiniz burada, taraftar da yalama oldu:D |
Bobo ilk geldiği zaman goller yağdırdı dimi,Holosko ilk geldiği maçta fırtına gibi esti sanki,Tello`dan bi cacık olmaz demişlerdi zamanında bir maçına bakarak Gordon gibi,adam sakatlıktan çıkmış kadroya yeni girmiş,defansta adamsızlık yüzünden oynuyor,başka alternatif kalmamış,sanki takım çok iyiydi,sanki defans bir set gibiydi de tek çatlak tarafı Gordon`du,medya gibi bir maçta al aşağı etmeyi ne kadar çok seviyorsunuz. İNADINA BEŞİKTAŞ İNADINA ERTUĞRUL SAĞLAM İNADINA GORDON.!!! |
Ben bu maçta Baki'yi aradım açıkçası , keşke olsaydı... Saçma belki bilmiyorum ama onun ve İbrahim Toraman'ın 11'de çıktığı maçlarda daha bir rahat oluyorum :) |
Alıntı:
sende içindesin galiba öyle dediğine göre konuşmana dikkat et kelimelerini iyi seç bence |
Alıntı:
pardon sen hangi takımın taraftarısın demekki kendine de YALAMA diyorsun terbiyesizli yapma ağzını bozma . |
Alıntı:
gerilime gerek yok, hep aynı şeyleri konuşuyoruz ama kazanılan bunca maçtan sonra yaşanan ilk pua kaybında filmi kopartmak bizim geleneksel yapımız oldu, onu söylüyorum sadece, haftaya muhtemel bir fb galibiyetinden sonra, ertuğrul sağlam'a saydıranlar, gordon'a kızanlar-bence sahip olduğumuz ve top ayağına en çok yakışan defans oyuncumuz-onu bunu gönderenler ne diyecek, eleştiri tabii ki yapılacak ama siz hastayı öldürüyorsunuz, tepkilerinizi de biraz daha durağan yaşayın, basındaki ne olduğu belirsiz adamlara döndük artık... |
bu takım sampiyon olacak ne olursa olsun sampiyon olacak |
tamam da kardeşim öyle mi yazılır bizlere diyorsun ama sende aynı duruma düşüyorsun dikkatli ol bence yazı şeklin hiç hoş değil |
siz o kelimeyi ne tarafından aldınız bilemem, merak etmeyin aklınızın hep bastığı o kötü manayla söylemedim o sözü, sadece kazanırken ve herşey iyiyken alınan ilk yenilgi sonrasında klasik aynı ve ortak katliamların başlamasıyla alakalı bir ruh halini yansıtmak istedim "yalama" kelimesiyle, bunun açıklamasını yapmak bile bana tuhaf geliyor ama işte türkçemizin hep argolaşan manalarıyla ilgileniyoruz... |
O zaman bidaha herkesin yanlış anlıycağı argo manasıyla diil.Açıklamasıyla yaz.Herkes böyle ağır lafları işitmek zorunda diil. |
Alıntı:
|
Alıntı:
gerekli cevabi vermişşisn burcu tebrikler :congrats: |
seneye kesin gider bu adam diattayı begenmiyoduk bu adam ondan daha kötü çıktı... |
italyada 15. siradaki takimdan defans oyuncusu al bizim defansi yine toparlar... |
Seneyi beklemesin.Bian önce gitsin.Buna bari boşa para vermiyelim |
adamı neden suçluyorsunuz ki ??? kaç maç oynadı uyum zorunu varmı yokmu nerden biliyorusunuz belki kötü oynadı ama ona degil onu oynatana kızmamız lazım görünüyormu oynamak için performansı tam mı degilmi neden paftan oyuncu almıyorlar saygılar |
Berbat ötesiydi,bir maçtan sonra bakiyi arayacağımı hiç sanmazdım.Ve bu geldiğinde Bakiden mutlaka daha iyidir,bakiden kimse kötü olamaz diyordum.Ama bakiye bi daha tek laf etmeyeceğim.Ondan kötüleride varmış!..Bir iki maçla oyuncular hakkında fikir sahibi olmak elbette zor,ama göz var nizam var yaa,bu adam ne biçim savunmacıdır.Adam rakip futbolcunun geldiğini göremiyor,iki saaat topla oyalanıyor,bu adam bir ortasaha oyuncusu değilki.Senin işin ne,daha onu bile bilmiyor herhal!..Sonra gelmiş bir iki maçla oyuncu yargılıyorsunuz diyorsunuz,ikinci yarı oynanalı 9 maç olmuş.Peki bu adam kaçında oynamış ve oynadığı maçlarda ne yapmış.Hala neyini savunuyorsunuzki bu adamın,2 milyon euro boşa gitti demek zormu geliyor...Allahtan takım şampiyonluk yolunda ilerliyor,hemde bu defansa rağmen.Bizede sonuna kadar destek olmak,sonuna kadar inanmak düşüyor.Ve inanıyorumda ama gerçekleri söylemekde bize düşer.Taraftarda söylemezse gerçekleri kim söyleyecek,yalakalık yapan sopor yazarlarımı,transferden anlamayan yönetimmi? |
Eskiden en azından Avrupada isim yapmış transferler yapardık..(Guinti, zago,carew) şimdi bu schildenfeld ismini duyan varmı? Ne başarı yaşamış. Onu bırak Avrupa kupalarına kaç kez katılmış..Tecrübesiz, isimsiz adam bence gelmemeli artık..Hedefleri büyük tutup böyle küçük adamlar alırsak istikrarsız bir takım oluruz. Bu takımda bir transfer komitesi yok mu? Bu futbolcuyu alın diyenler kim? Yoksa Pley steyşından mı seçiolar bu futbolcuları..Beşiktaşın transfer hataları çok maalesef.. |
gercekten boyle bi futbolcuyu alan zihniyeti kiniyorum |
ya bırakın ya adamın 2.macı bu takım uyum sorunu yasıyooo b u taraftarada futbolcu beyendiremezsin zaten bunları anlamak mumkun deil hemen adamı asın kesin yazık bae herkes futbolcu yorumcusu olmus |
Alıntı:
değişildi |
Bu adam futbolun "f"sini bilmiyor yahu. hala bu adamdan medet umanlar var, hiçbir futbolcu 10 metreyle ofsaytı bozamaz. Gerçekten ben bu adamın gözlerinde bi sorun olduğunu düşünüyorum. |
Alıntı:
|
yani kesinlikle herşey bu kadar kolay bitemez biz yine devam edelim Tam destek hep destek çıkalım.yani bir maç kaybettik kayıbımızın oldu yiNe ama.hep destek çıkalım neden feneri yenmiyeLim ki...? |
ya arkadaşlar biz beşliktaşız böyle futbolcular nasıl geliyo anlamadım ya |
Alıntı:
|
gordon sengit yha sezon sonun da hemde kesinn. . .. . |
yazık diyorum , böyle bir oyuncuyu bjkye layık görenlere , şimdi yazıcaklarımı unutmayın , fener maçından sonra copy-paste yapıcam tekrar ... - Teknik Heyet ; Gordonu fener maçının kadrosuna almayacak , sakatlık bahanesiyle veya gordon , ben gene görmüyorum diyecek .... çünkü fener maçında gordonun rezil olmasını istemeyecekler , çünkü olası bir gordon faciasında , şampiyonluktan uzaklaşan bir beşiktaş ve istifaya dayanan bir teknik heyet olacaktır ... SONUÇ : Gordon Fenerbahce maçında oynamayacaktır !!! Rezillik , kimler ne para götürdü acaba , aslında heran bir açıklama bekliyorum , ricardinho gibi :) , gordon kadro dışı die :)) |
ya bu dünyada bizim taraftar gibi çabuk saçmalayan bir taraftar daha yoktur zannedersem. adamı idam ettiniz iki dakikada. ezik medyası fotomaç bir yazı yazıyor sizde hemen balıklama atlıyorsunuz. gordon geleli kaç maç oynadı henüz 2. adam hazır değilse nasıl maç yapabilir. gelelim şampiyonluk konusuna bir takım bu kadar olumsuzluğa rağmen hala şampiyonluktan bahsediliyorsa bunun adı mucizedir. heleki bu takımın kalecileri de her maçta ortalama uydurma 1 gol yiyor ise bu tam bir mucizedir. Rüşütüyü almışın sakatlanmış. Cok iyi sağ kanat aldık dediniz yozgatlı sakat görünmüyor. Rico felaket kötü. bobo kaç hafta sakat. Gökhan zan sakatlanmış kaç hafta şimdi bile sakatlığından dolayı tam randımanlı oynuyamıyor. Cisse sakatlandı orta sahasız oynuyoruz. Serdar kurtuluş sakat halen ortada yok. Teknik direktörümüz ham pişmek üzere olan birhoca. Birde buna şampiyonluğun ne demek olduğunu bilmeyen futbolcu topluluğu eklenince, denizli maçında tandoğan rakip sahada, geçen haftada toraman rakip sahada bu haftada bobo rakip sahada kırmızı görmüş saçma sapan işlerle. birde 5-6 puanı atılıp verilmeyen golleri ile gasp edilen beşiktaş mucize gerçekleştirmedide ne yaptı sizce. Oyas bir bakın fenere gs ye varmı bu olumsuzluklar varmı onlarda. adamlar hermaça tam kadro çıkıyorlar. yapmayın etmeyin takımımıza haksızlık etmeyin arkadaşlar. |
takımda o kadar stoper varken gordon un alınması hataydı onun yerine bir ön libero alınsaydı daha iyi oyurdu.dünkü müçın tüm sorumluluğunu gordona yüklemek hata olur bence.orta sahada serdar özkan kendi özelliklerine uymayan bir bölgede oynadı hemen hemen göbekten gelen her top savunmayla rakibi başbaşa bıraktı.hem bir mağlubiyet alındı diye bu kadar yaygara koparmaya gerek yok. önümüzdeki iki maçta alınacak 6 puan %80 şampiyonluğu getirir. |
diatta en azından szn sonuna kdr kalabilirdi adamı newcastle united aldı bzde de oyle boyle oynayabilirdi aq. |
Türkiye`de Saat: 00:59 . |