![]() |
Alıntı:
|
Ya nıye bu kdar sorun ettınız kı tmm uzulduk ama fener ınonuye gelıyooo... bu kdar umıtsız bakyınn bı maç sonrasına bakın ... göreceksınız... ŞAMPIYON KARAKARTAL... |
Bu kara sorun etmeyın ... fener ezığı ınonuye gelıyooo... hafta gene yerımızı alırz... ŞAMPIYON KARAKARTAL |
Şu yalama lafı çok uzadı.Biraz düzgün laflar kullanın be.Bu ne böyle allah aşkına.Biri ortaya bi laf atıyo.Dieride utanmadan gülüyo.Ayıp ayıp bu yaptığınız ! |
gordon icin bukadar aceleci olmayin arkadaslar sonucta defans uyumu zaman alan bir istir |
en önemli yıldızımız boboyu bile ilk formsuz döneminde satılık diye suçlayabiliyorsak gordon a bunların söylenmesine şaşırmıyorum gene başladı kelleciler hayırlı olsun fener maçını kazanırsak lütfen buralara gelip yalandan şov yapmasın bu arkadaşlar sabırla adabıyla yorumlarımızı yapıp olacakları bekleyip görmemiz daha olmaz mı??? ne diye hemen herşey bitti ya da hemen kesin şampiyonuz yorumları yapılıyor anlamıyorum biraz sabır ya.... |
Alıntı:
|
adam gibi bi transfeR yapamıyorz şu defansa yönetim utanmasa sokaktan aLck adamı geL beşiktaşta oyna diye oLmaz böyle adam gibi defans oyuncusu şaRt gordonda 10 metreden ilerisini görmeyen adam nasıl oynasın bizde böleleri gelir bu sene üç oldu higuen diatta gordn yetrr aRtıkk...!! |
ya anlamadim gittim bu nasil transfer böyle transfer politika olmaz hic biryerde...ama siz de hemen onu nasil harciyorsunuzz ya ..Bobo ilk geldi günde böylemi oynuyordu cok kötütü herkes elestirdi...simdi beklemek lazim bobo gibi..ama senye iyi bir defans oyuncu lazim hemen torparlayacak birisi |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 20:54 . |