![]() |
Şok ! Ricardinho Kadro Dışı Bırakıldı! Beşiktaş yönetim kurulu bugün aldığı bir kararla Brezilyalı futbolcu Ricardinho'yu kadro dışı bıraktı. Beşiıktaş'ın resmî internet sitesinden de duyurulan habere göre, Beşiktaş yönetim kurulu, teknik heyetin raporu doğrultusunda Ricardinho'yu kadro dışı bıraktı. Açıklamada, Brezilyalı oyuncunun antrenman ve müsabakalardaki isteksizliği, son dönemde takım ruhuna zarar veren disiplinsiz davranışları, teknik heyete gerekli saygıyı göstermemesi ve söylemleriyle takım arkadaşlarının performanslarını olumsuz yönde etkilemesi nedenleriyle bu karara varıldığı belirtildi. Beşiktaş JK |
iyi bir karar mı değil haftaya bobo da yok diğer forvetlerden biri sakatlanırsa kim girecek |
galibiyette herkes sevinirken kenarda suratı asık dolaşırsa olacağı buydu.. |
Belli diilmiydi zaten böyle olucağı |
iyi karar bnce bjk istemezse gder başka yerde oynar çok iyi oynaması önmli değil bjk ye deger vererek oynaması önmli çok dogru karar |
yazık oldu |
Zaten çok oyuncumuz vardı, hiç eksiğimiz yoktu tam kadroyduk! |
Adam yedekte otura otura suratta asar herşeyide yapar.Belliydi işte |
ricardinho'yla teknik heyet ve beşiktaş arasındaki bağlar çoktan kopmuştu da bu yenilgiden sonra diğer oyunculara bir gözdağı oması açısından iyi bir taktik bence... |
Alıntı:
|
iyi bir kararmı deqilmi bilemem ama arkadasın dediqi gibi derbide bobo da yok |
Takımda olmasının olmamasından farkı yoktu! Adam kafasında Beşiktaş'ı , Beşiktaş'ta Rico'yu bitirmişti. Bu resmiyet kazandı. Umarım bu durum olumlu olarak Delgado'ya yansır. Beşiktaş'a yaptığın hizmetlerden ötürü teşekkürler Rico Paşa , yolun açık olsun... |
farketmez zaten oynadığı yoktu. oynamayan adamı kadro dışı bıraksan ne olur bırakmasan ne olur. bu takımda siz önce ne yaptığını bilmeyen salak salak sahada dolaşan üzülmezi tandoğanı kadro dışı bırakın. yav allahım yeter artık bende şöyle adam akıllı bekleri olan bir takım seyretmek istiyorum be nedirye bir adam koca bir sezon boyunca bir tane asist yapmadan ligi bitirirmi. |
rştü yok rco yok bobo yok csse blly diil nljk yaa poff moraller 0 |
Sanki adamı çok oynatmışlar gibi birde kalkıp kadro dışı bırakıyorlar helal olsun yönetim |
yazik, rico'yu kazanamadik.... cok degerli bir futbolcu |
febe maçından sonra böle bişi yapılsaydı daha iyi olurdu :S:S:S gibi geliyo bana şimdi :D |
brawo çok doğru karar beşiktaş için sahaya yüreğini koymayan hiç kimsenin bu takımda yeri yok! |
Ben Wade Böyledir bunlar BOBO'm.İyiysen"Aslan Bobo,Helal Bobo, Kral Bobo"derler,kötüysen"Rezil Bobo,Satılmış Bobo,Allah belanı versin Bobo". Aldırma 90+da gol atarsın fırıldaklar yine "Kahraman Bobo" demeye başlar.. katıLıyorum...! |
szn sonuna kdr alacağın verimi all sonra postala ama bzm teknik hytte o düşünce nereddddeee!!!!!! |
ÇÖL ÇİÇEĞİ : RİCARDO LUİS POZZİ RODRİQUEZ , yolun açık olsun rico paşa böle mi gönderecektik, yakıştı mı BÜYÜK BEŞİKTAŞA, gelecek sezona kadroda düşünülmüyor eyw şu anda mı kadro dışı bırakılacaktı hayırlı olsun unutmayacağız seni rico paşa |
olumlu bir karar... takima yarar vermeyenler zamanla zarar vermeye başlar... riconun durumu bu idi... |
Çokk yerinde bir karar. |
Üzücü bir durum. Hatalı bir karar. Oynadığı son maçta fena değildi, ondan sonrada oynatılmadı. Oynatılmayınca isteksiz olması doğal. Nobre oyuna girmek istememişti kadro dışı bırakılmıştı, şimdi ise Ricardinho isteksiz diye kadro dışı bırakılıyor. Oynatmayanlar utansın. Burada antrenör seçiminin yanlışlığı bir kere daha ortaya çıkıyor. Oyuncu kazanmak çok zor ama kaybetmek çok kolaydır. İşte size son örnek. |
bence şok edici bir karar degil böyle olmasını o istedi en son antep macında oyuna sonradan girdi 4. golu attı baska bişi hatırlayan ? |
çok doğru bir karar hatta geç bile kalındı |
yigit 4 değil 3.golü attı :D doğru bi karar ama zaten oyuncu sıkıntısı çekiyoruz |
Alıntı:
bence sen cok sacma yorumlari pespese yapabilen sacmalama makinasisin arkadasim rico 32 33 yasinda onun kazanilacak bir durumu yok onun besiktasa kazandiracak durumu var 1.750 milyon euro para alan adam herkez kadar kosacak okadar bence sen su ceneni az biraz kapa ertugrul hoca konusunda tek maglubiyet sonrasi yine topraktan bitmis gibi ciktiniz hepiniz |
Cok gec kalınmıs bı karar |
Alıntı:
|
Olması gereken zaten buydu yani.Geç oldu ama iyi yaptılar.Kös kös oturuyodu.Bari gitsin |
Bu hali ile Rico'ya sonuna kadar hayır daha sıkışırsak Aydın' kullanırız hiç olmazsa seneye hazırlık olur |
bu kararla beşiktaşımızda dünkü maçtan sonra sinirlerin iyice gerildiği ve artık kimseye tahammülün kalmadığı görülmüş oldu artık bu saatten sonra tek puan kaybında hiç umut kalmayacak ve futbolcuların da bunun bilincine varması için rico kadro dışı bırakıldı |
bobo yu da kadro disi birakin.gerci bobo hayranlari bana kizacak ama sira ona geldi. yonetim duy sesimi. |
Ricoylan Ertuğlul hoca arasında bir sorun olduğu belli.Tel tel dökülen Delgadoya sabredip,80. dakikalarda onu çıkarıp Aydını sokuyorsa Ricoyu kafasında kesinlikle bitirmiş demektir.Haklımı,bence sonuna kadar haklı.Bir derbi galibiyetinden sonra herkes havalara uçup sevinirken o somurtuyorsa ben o topçudan daha hiç bir şey beklemem.Bu, Dünya Kupasında oynamış,kupayı kaldırmış bir yıldızda olsa... |
yas benim anlamadığım bu adam devre arasında da böyleydi bu yeni bişey değil hoca oynatmadıkca küstü. İyi tamam olur böle şeyler ama ey be yönetim ey be SİNAN ENGİN madem kadro dışı bırakacaktın devre arasında neden satmadın. Şimdi kılı kırk yarıyosun ki uefaya borcum yok diye kağıt imzalasın. Kimse kanmasın arkadaşlar bu adam o kağıtları imzalamadığı için yönetimle çekişmekte çünkü imzalamazsa ya parayı ödeyecekler ya da lig düşecekler. Şimdi Sinan bey otur düşün bakalım sezon sonu ricoya kaç para verilecek GEÇMİŞ dönem borcu olarak. |
falla hıc uzulmedım ıyı olmus boboyada en az 50 mılyar ceza verıceklermıs eger karar cıkarsada bobo da kadro dısı kalıcakmıs |
içim yanıyo ya valla yazık oldu ricoya böle gönderilmemesi gerekiyodu adamı oynatmadan adamdan bişeyler bekleyemezsin kenarda bekletirsen gülmemesi doğal.. boboya gelince adam gol attımı kral bi maçta kötü oynadıya hemen kötüleyin olmaz böle ya gerçekten bizim adımıza çok üzücü bi durum gerçekten çok üzülüyorum.. |
beşiktaş içü en hayırlısı neyse o olsun ama sierra nn dediği gibi önce oynatmadılar sonra adam oyuna konsantreyi bozdu şimdide kadro dışı düşündürücü değil mi?? |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 06:59 . |