![]() |
Boşu boşuna kırmızı kart vermiş ********. |
sarısı kırmızısı tartışılır arkadaşlar ama pozisyon anyada hakem konyaya bakıyo.bide yan hakem pozisyondan sonra hakemi uyarmak için bayrak bile kaldırmadı ki buda pozisyonun ne kadar ağır bi karar olduğunu gösterir.başka bi yere bakan bi hakem yardımcısıda uyarmıyosa nasıl oluyoda görmediği bi pozisyona kırmızı kart gösteriyo ben buna takıldım.emek çalan ********ler ya... |
ben dediğim şeyde bu boboya sahip çıkalım derken |
Ben ise hala iddia ediyorum hepiniz kadarda Beşiktalıyım.Bu pozisyon hakem yorumuna girer sarı da verilir,kırmızı da Bu pozisyonda hakem penaltıyı görmediği gibi,itişme pozisyonuda görmedi.Ekrem'in düştüğünü gördü.Ben Bobo'nun,düşeceği yerde kızıp iterek hiç gereği yokken hakeme yorum hakkı vermesini eleştiririm.Futbocu akıllı olacak bu saatten sonra kimse sorumsuzluk yapamaz,yapmaya hakkı yok.Yönetim tarafından ciddi şekilde bütün futbolcuların uyarılması gerekmektedir.Bunlara taraftar olarak her seferinde böyle destek çıkarsak daha çok 10 kişi kalırız sonra da hakem diye diye kendimizi yeriz.Madem hakem kötü niyetliyse,aklına karpuz kabuğunu düşürmeyeceksin. |
Bobo'ya sahip falan da çıkmıyorum.O ilk önce takıma sahip çıksın sonra biz ona sahip çıkarız. |
Hala söylüyorum,bu pozisyonun kırmızı kartla uzaktan yakından ilgisi yok.Kart vereceksende ikisine birden sarı kart vereceksin.Yüzde yüz hakem hatasıdır,hatanın babasıdır hemde!.. |
neden hep biz :( neden :( simdi gs macini izledim en az 2-3 tane pozisyona kart vermediler bizde birkac hafta once tello tehlikeli haraketten oyuncuya degmemesine ragmen sari gordu bugun gayse li bir oyuncu resmen vurdu KART YOK.. neden hep biz :( |
hakem sana neler diyorum ama bura yazılmazzz |
kırmızı kartlık bir pozisyon yok ... orada bobo bunalmış o baskıdan ... baskıda baskı olsa adam açmış kucaklarını boboyu sıkıor .... boboda naapsın adamı ittirior ... yumruk falan yok ...tv de bi kere izledim .... ittirme var ... sanki hiç yumruk görmedik...hakeme gelince hakem heralde bizim açıkta çıkan kavgaya bakıordu !!! |
ya inanmıyorum ya resmen hakem görmemiş bile...resmen başka bi yere bakıyo yaaaaa,deli olucam görse zaten vermezdi kırmızı falan |
Türkiye`de Saat: 14:09 . |