![]() |
basiretsiz beşiktaş yönetimi böyle bi yönetimle şampiyon olmak.bunun imkanı yok beyler.kimse kendini kandırmasın.nerden baksanız yanlışlıklar.mesela:bobo kırmızı kart gördü yenildik.aynı durumda fener olsa,mamut uslu,murat özaydınlı,şekip mosyuroğlu,v.s.maç bittikten hemen sonra hakeme allahına kadar tepki.3 dakikalık görüntüleri veren lig tv'ye tepki.medyaya tepki.bizdeyse:kenan öner çıktı hiçbir kamera kayda bile almadı.şimdi fener maçı geliyor.aynı geçen seneki gibi çiçeklerle karşılamayalım arkadaşlar.döve döve ;yensekte yenilsekte.çünkü biz bu yönetimle şampiyon O L A M A Y I Z... |
Alıntı:
saçma bir düşünce. - |
abi neyine itiraz edeceğiz adam bal gibi yumruğu caktı |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
tek gerçek varsa bu yönetimin (yönetim demeye bin şahit ister ) basiretsiz olduğu |
ya arkadaşlar fenerbahçeye bakın .kemal diye bi adam.oynamıyo.semih uyuzu 14 gol atmış yedek.selçuk zoraki oynuyo.daha buna benzeyen bi dolu adam.ama adamlar bunları göndermiyo.biz ibrahim akını gönderdik.tamam teknik direktöt istemeyebilir.kiralık gönder abi.burak;kiralık gönder.ricardinho kadro dışı:niye ya,niye.adam haklı kardeşim.delgado her maç ilk onbir,toplam 5 gol 3 asist.ricardinhoyu gören el kaldırsın:2 asist bi gol.biz bu yönetimle şampiyon O L A M A Y I Z... |
yönetim gerçekten basiretsiz. hiçbir takdiri şayan tarafı yok demirörenin. ne toptan ne topcudan anlıyo bence. faik bey futbolmania da dün aksam cok güzel konusdu. adamlar topcu alıcakları zaman yöneticiler acaba kulube de oturur mu diye soruyorlar dedi. böyle bi sacmalık mı var ya ? higuian ı bosuna yolladılar. öyle yetenekli bi adamda zor bulunur?! |
yönetimde çok sorunlar var doğru ama kaybettiğimiz maçlarda hakem kadar en az defansında suçu vardı dikkatedersek |
Hala yönetime rağmen,hakemlere rağmen,ona rağmen buna rağmen şampiyon olma şansımız devam ediyor ama.Helede haftaya fb'yi yenersek ki bundan hiç bir şüphem yok, o zaman şampiyonluk şansımız dahada artacaktır.Biraz daha sabır,en azından 5 gün daha sabır... |
Alıntı:
|
yönetim hoca manajer hepsi hatalı baştan aşağı gitmeliler aynı zmanda bazı kazma topçularda öle |
Yav bırakın bu ayakları , yönetime sövmeyi rakibi dövmeyi marifet sanıyorsunuz . hayret bişey yav ağzı olan konuşuyo lan satılık medyadan daha çok zarar veriyorsunuz kulübe. |
cehennem zebanileri yine başlamış... |
Alıntı:
|
yönetimin kötü olduğu tabii ki bi gerçek ama şimdi bunları konuşmanın zamanı değil bunlar bjkya sadece zarar verir. Artık neyi ne zaman konuşcağımızı anlamamız lazım sırf bu yüzden bugün 7 milyon euro gibi bi parayı Del Bosque ye veriyoruz. İsyan etmek tabii ki haktır ama bunu doğru zamanda yapmalıyız. Şampiyonluk ibb maçından önce garanti olmadığı gibi ibb maçından sonra kaçmış da değil. Hemen celallenip gaza gelmeyelim. FB maçı bi geçsin sonra bu hesaplara girilir. Bu arada Higuain kiralık gitti takımdan gönderilmedi... |
Alıntı:
Yönetim başarlı demedim , hiç bir yerden maaş aldığımda yok , ağzınızdan çıkanı tartın . Halen 8 hafta var halen şansımız var sizler sözde Beşiktaşı çok seven adamlar yersiz zamansız dırdırınızla bu kulübe satılık medyadan daha fazla zarar veriyorsunuz lütfen sezon sonuna kadar susun sezon sonu yönetime hocaya kime istiyorsanız sövün ,dövün ama allah aşkına şimdi susun . |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Yönetime gelince basiretsizolduğuna katılıyorum,aciz ve pasif,zaten bu yüzden kaybediyoruz,ama her şeye ramen söke söke bu takım ŞAMPİYON O-L-A-C-A-K.!!! Sana katıldığım diğer bi nokta evet artık çiçeklerle karşılamayı flan bırakalım,bizim ruhum belli çArşı`nın asının simdegeside belli,adaletsizliğin olduğuda açık açık belli. Onun için adaletin olmadığı yerde Anarşi başlar sözünü hatırlatır onagöre tepki vermemiz gerektiğini söylerim. |
Bobo yaktı bizi kimse savunmasın. Krititk bir haftaydı ve o harekete ne gerek vardı? |
sizin hicbirinizden birakin taraftari seyirci olursa namerdim |
Alıntı:
|
arkadaslar sözlerinize dikkat edin... |
Alıntı:
konuyu acan arkadasa soyledim ben laflarima dikkat edecemde boyle adamlar insanda dikkatmi birakiyor kardesim bir mac kaybetmekmidir yani butun bunlarin sebebi bu insanlarin bitaneside gelip galip geldigimiz mactan sonra acsaya soyle bir konu kardesim galibiyet serisi varken herkez susuyor ilk malubiyette yonetim hoca teknik heyet futbolcular hepsinin gitmesi gerekiyor lafimin arkasindayim bunlardan taraftar degil seyirci bile olursa namerdim bunlarin yarisi irlandali degilse yine namerdim |
bi maç kaybettik herkes biyerlere sataşmaya başladı boboya hakemlere yönetime medyaya şimdi sıra yönetimde mi??? kaybedilen maçın sorumlusu bobo dur yönetim kaç yıldır aynı yönetim ne yapsın yani ezikler gibi şike mi yapsınlar???? |
Alıntı:
Bravo arkadaşım ağzına sağlık bende senin gibi düşündüm ve yazdım hemen yönetimin maaşlı elamanı filan dediler hakaret ettiler. yazıklar olsun lanet olsun skora göre taraftarlık yapanlara . saygılar kardeşim. |
Alıntı:
|
Yönetimden bende memnun değilim ama şu an oluşacak bir krizin kimseye faydası olmaz. En iyisi sezon sonunu beklemek. Liglerin bitiminden sonra genel bir değerlendirme yapılır tüm branşlar göz önüne alınarak.. |
Şampiyon olursak inanmayanlar sevinmesin....!!!!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
of ya biraz vizyon sahibi olun biz bu hafta fbyi yensek sene sonu şampiyon olsak bu yönetim başarılı demek mi? ne biçim beşiktaş taraftarısınız bu kadr kötü bir yönetimi nasıl savunuyorsunuz? 5 senedir adamlar yönetimde kulübü borç batağına sokyular hiçbi başarı elde edemediler berbat bir kadro kurdular gsye yalakalık yapıp fbyi bize düşman ettiler her haksızlığa boyun eydiler...vizyonsuz hedefsiz projesiz hak savunamayan kalitesiz beşiktş duruşuna yakışmayan bir yönetim...serdar başkanı protesto eden taraftarlar yıldırım demiröreni neden protesto etmiyorlar bu işte bir iş var herkeste bunu biliyor |
İmzam herşeyi özetliyor.! |
Bu sene şampiyon olsak dahi ki bu çok zor.! Bu yönetimle bir arpa yol gidilmez, gidilemez.! |
Alıntı:
|
abi ne takımı ya hepsinin bi tarafı kalkmş oraya binlerce kişi gelmiş takımı ugurlamaya adamlar tenezzül edip dönüp bakmıyo bi el kaldırmıyolar ...beşiktaş otobüsüne sanki başka takımın taraftarı saldırmış gibi kaçırılıyo alel acele....bu yönetimden bi çacık olmaz |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiyede klüp yönetmek yetenek ister... Bazı bakanlıklardan farksızdır böyle büyük bir camiayı yönetmek... Şüphesiz şu anki yönetim kurulu BEŞİKTAŞımızı yönetecek basirete de yeteneğe de sahip değildir... Takıma 'kız gibi oynuyorlar' diyen bir yöneticiden nasıl bir yönetim beklenebilir ki... |
Türkiye`de Saat: 14:18 . |