![]() |
Alıntı:
|
yönetim hoca manajer hepsi hatalı baştan aşağı gitmeliler aynı zmanda bazı kazma topçularda öle |
Yav bırakın bu ayakları , yönetime sövmeyi rakibi dövmeyi marifet sanıyorsunuz . hayret bişey yav ağzı olan konuşuyo lan satılık medyadan daha çok zarar veriyorsunuz kulübe. |
cehennem zebanileri yine başlamış... |
Alıntı:
|
yönetimin kötü olduğu tabii ki bi gerçek ama şimdi bunları konuşmanın zamanı değil bunlar bjkya sadece zarar verir. Artık neyi ne zaman konuşcağımızı anlamamız lazım sırf bu yüzden bugün 7 milyon euro gibi bi parayı Del Bosque ye veriyoruz. İsyan etmek tabii ki haktır ama bunu doğru zamanda yapmalıyız. Şampiyonluk ibb maçından önce garanti olmadığı gibi ibb maçından sonra kaçmış da değil. Hemen celallenip gaza gelmeyelim. FB maçı bi geçsin sonra bu hesaplara girilir. Bu arada Higuain kiralık gitti takımdan gönderilmedi... |
Alıntı:
Yönetim başarlı demedim , hiç bir yerden maaş aldığımda yok , ağzınızdan çıkanı tartın . Halen 8 hafta var halen şansımız var sizler sözde Beşiktaşı çok seven adamlar yersiz zamansız dırdırınızla bu kulübe satılık medyadan daha fazla zarar veriyorsunuz lütfen sezon sonuna kadar susun sezon sonu yönetime hocaya kime istiyorsanız sövün ,dövün ama allah aşkına şimdi susun . |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Yönetime gelince basiretsizolduğuna katılıyorum,aciz ve pasif,zaten bu yüzden kaybediyoruz,ama her şeye ramen söke söke bu takım ŞAMPİYON O-L-A-C-A-K.!!! Sana katıldığım diğer bi nokta evet artık çiçeklerle karşılamayı flan bırakalım,bizim ruhum belli çArşı`nın asının simdegeside belli,adaletsizliğin olduğuda açık açık belli. Onun için adaletin olmadığı yerde Anarşi başlar sözünü hatırlatır onagöre tepki vermemiz gerektiğini söylerim. |
Türkiye`de Saat: 14:11 . |