![]() |
Bak sen şu paşaya Ve olay adam konuştu!.. Ricardinho suskunluğunu bozdu! Beşiktaş'ta atılan gollere sevinmediği, takım içinde huzursuzluk çıkardığı ve disiplinsiz tavırları nedeniyle kadro dışı bırakıldığı iddia edilen Brezilyalı futbolcu LİG TV'den Tunç Elibol'a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Brezilyalı futbolcu, siyah-beyazlı kulüpten alacağının olmadığına dair bir belgeyi imzalamadığı için uzaklaştırıldığını iddia etti. 4 ay boyunca kendisine ödeme yapılmadığını söyleyen Ricardinho çok konuşulacak bir açıklama daha yaptı: "Herkese ödeme yapıldı ama sadece bana yapılmadı" Ligtv.com.tr'nin röportajdan derlediği açıklamalar şöyle: "İMZA ATMADIĞIM İÇİN GÖNDERİLDİM" Beşiktaş'ta kadro dışı bırakıldıktan sonra hakkında birçok söylenti çıkan Ricardinho kadro dışı kalmasını tüm gerçeklerini LİG TV'ye anlattı. "Kulüpten uzaklaştığımı tam olarak bilmiyorum. 1 hafta önce avukatım kulübe bir yazı yolladı. 4 ay yine ödemeler yapılmadı. Daha sonra kulüpten bana ödemelerimin yapıldığı hakkında bir belgeye imza atmamı istediler. Ben de imzalamadım. Daha sonra maça gittim ama o zaman öğrendim ki kadro dışı kalmışım. Sadece imzalamadığım kağıt yüzünden kadro dışı bırakıldım" açıklamasını yapan Ricardinho Ertuğrul Sağlam ile hiçbir sorunun olmadığını da sözlerine ekledi. Kulüpten uzaklaştırıldığını yazılı bir belge ile öğrenen ve Ümraniye'ye sokulmayacağını, kulüple ilişkisinin kesileceğini fakat antrenmanlarını başka bir yerde yapabileceğini bu yolla öğrenen Brezilyalı futbolcu o yazıyı aldığı günden beri kulübe gitmediğini de ifade etti. "SAĞLAM NE DİYEBİLİRDİ Kİ..." Bir basın toplantısında Ertuğrul Sağlam'ın kendisi ile ilgili bir soruyu yanıtsız bırakmasını da "Söyleyecek birşeyi yok. Zaten sezon sonuna kadar da söyleyemez. Parasını ödemediğimiz için mi uzaklaştırdık diyecek" şeklinde yorumlayan Ricardinho Ertuğrul Sağlam ile bir problem yaşamadığını ve Tigana zamanında da kadroya giremediğini belirtti. Ricardinho'nun "Ertuğrul Sağlam ile ne bir tartışmam ne de birebir konuşmam oldu" demesi ise dikkat çekti. "BEN TÜRKİYE'Yİ SEVİYORUM" Sözleşmesinde 2 ay para alamadığı takdirde serbest kalma hakkı bulunan Ricardinho "Ben gitmek isteseydim. 2 ay sonra giderdim. Gitmediğim için mi bana inanmıyorlar. Gitmediğime göre ben Türkiye'yi seviyorum. Buraya adapte oldum" ifadesini kullandı. Sözleşmesinin bitmesine 2 ay kalan Brezilyalı futbolcu kontratı bitene kadar bekleyeceğini ifade ederken "Burada kalmak istiyorum. ben birşey yapmadım. Kulüp bana birşey söyledi. Ben de bekliyorum" dedi. "BEN BUNU HAK ETMEDİM" Türkiye'den farklı bir kültüre sahip olduğunu ve buraya ailesini de alarak geldiğini defalarca tekrarlayan Ricardinho "Ben bunu hak etmedim. Ben bunu hayatımda görmedim. Bu haberi aldığımda o anda öyle kaldım" ifadesini kullanırken son 1.5 aydan beri maçlara giremediği için özeleştiri yapamayacağını da kaydetti. RİCARDİNHO NEDEN SEVİNMEDİ? Beşiktaş'ın yenildiği bir maçtan sonra çıkışta telefonla konuştuğu gerekçesiyle Erturğul Sağlam ile kavga ettiği yönünde çıkan haberlerin yalandan ibaret olduğunu savunan Brezilyalı yıldız G.Saray maçında atılan gole neden sevinmediğini de ilk kez açıkladı. Ricardinho neden sevinmediğini şöyle anlattı: "Siz 4 ay ödemelerinizi geç alsanız yüzünüz güler mi? Ben başka bir ülkede yaşıyorum. Ben ailemi getirdim. 4 ay ödeme yapılmadıktan sonra yüzüm gülemezdi. Ve yalnız bana ödeme yapılmadı. Diğer futbolcuları bilemem. Onların sorunu. Onlara ödendiğini biliyorum ama bana ödenmedi" TARAFTARA MİNNETTARIM!.. Beşiktaş'ta sadece kendisine ödeme yapılmadığını savunan Ricardinho Beşiktaş taraftarına da mesaj gönderdi. Breziya'da Beşiktaş'tan da daha büyük bir takımda oynamasına karşın hayatında hiçbir zaman böyle tezahüratla karşılaşmadığını da söyleyen Ricardinho "Ben Beşiktaş taraftarına minnettarım" dedi. Ricardinho aynı şekilde takım arkadaşlarına da teşekkür ederken daha önce oynadığı takımlardan gönderilme sebeplerinin basında yazılanlar gibi olmadığını ve hepsinin birer komplo olduğunu da savundu. (Ligtv.com.tr) |
G.Saray maçında atılan gole neden sevinmediğini de ilk kez açıkladı. Ricardinho neden sevinmediğini şöyle anlattı: "Siz 4 ay ödemelerinizi geç alsanız yüzünüz güler mi? Ben başka bir ülkede yaşıyorum. Ben ailemi getirdim. 4 ay ödeme yapılmadıktan sonra yüzüm gülemezdi.. Kusura bakma sana haksızlık yapılsa bile yapılmadı artık Rico,çünkü bu söylemlerinle sen Beşiktaş`ı değil parayı seviyorsun bunu anladık.Tabiki profosyonel oyuncusunuz para için oynuyorsunuz,ancak bu takımını şampiyonluk havasında olan bi takımın havasını bozmayı gerektirmez. Güle güle rico, sana paşa dediğim için kendime kızıyorum. BEŞİKTAŞ TA KİMSENİN PARASI KALMAMIŞTIR BUNUDA AKLINA KAZIYORUM.!!! |
Gerçekten böyle bir röportaj vermiş mi merak ediyorum,hemde böylesine taraflı bir kuruluşa!..Hemde fener derbisine sadece 3 gün kala!..Böyle bir röportaj gerçekten vermişse yazıklar olsun ona... |
gitsin eziklerde oynasın azizede para çok nede olsa |
Ben hakli buliyorum tabikii oyuncu parasini alicak bu ne istir..sen git biryerde calis parani alma ozaman bakalim siz nasil tepki verirsinizz heme 4ay...bu yönetim neyapiyor ya bu kadarda olmaz ..artik yabancilar kolay kolay gelmez bize bunu duyarsalar... |
tamam belki rico parayi düsünüyor ... ama hakli ... sen git ba$ka bir ulkeye ailenle, bir de para alma... bence yonetim ayip etmi$ bu oyuncuyu kazanmamiz gerekirken, kaybettik |
hakkın olandan fzlasını aldın konuşma |
rico yu duyan da ac kaldi diye dusunecek.birakin turkiyeyi kendi ulkesinde insanlarin kac para ile gecindigini bilmiyor mu.veya yalinayak top pesinde kosturdugu brezilya sahillerindeki gunlerini cok cabuk unuttu.ve besiktastan alacagi paranin yuzunden ki bu yuzden takima ihanet ediyor.ortaligi bulandiriyor soyledikleriyle.BURADAN YONETIME SESLENIYORUM KAC PARA ALACAGI KALDI BU ADAMIN BESIKTASTAN.aciklayin.ve aldigi primleri aciklayin.transfer olurken aldigi pesin parayi aciklayin bakalim agladigi kadar kotumu durumu. yaziklar olsun para icin besiktasi satana.... |
Adam bir çoK noktada bence haklı.! |
yha röportajın girişi bile kolpa"ricardinho suskunluğunu bozdu!" pardon hangi suskunluk? |
klupler profosyonelce yonetilmeli bu ayri bir konu ama bir sporcu once amac edindigi yola ihanet etmemeli para alamiyorum diye gs macinda atilan gole sevinmedim ne demek kardesim ne bicim sporcusunuz kaldiki senelik aldigin para 1.750 bin euro primlerinle beraber 2 milyon euroyu buluyor 4 ay para alamadin diye acliktan surundunmu cok ayip rico takim arkadaslarina resmen ihanet ediyorsun bu roportajlari vererek yaziklar olsun senin icin ricardinho oley oley oley diye bagiran dilimede kiziyorum ben verin sunun parasini gitsin rezil herif |
beyler atıp tutacagınıza mantıklı olun adam kimsenin kafasına silah dayamadı bana 1750 para vereceksiniz die mukaveleyi yoneticilerle yaptı madem ole yiyemicegin salatalıgı agzına almıcaksın aldıysan yiyeceksin 4 aylık alacagı 600 bin € civarında evt riconun bu paraya ihtiyacı yoktur ama adam belki bu paraya ev aldı su an belki parayı odeyemio karsı tarafa karsı mahcup olmus olabilir buda ona koymustur bunlar tabi varsayım siz bide olaya sole bakın eger portekizin porto takımına gitseydiniz size 4 aylık alacagınız verilmeseydi, aman cnm kalsın ben porto yu cok seviorum mu derdiniz bu klupte kimsenin parası kalmamıstır dien arkadaslar sa var galiba o zaman onlara del bosque, halilagic ve hatta giuniti desem ne diecekler merak ediorum ertugrul, yonetimin bu kararına uyarak yonetimin kuklası oldugunu gostermistir benim icin adam gibi adam bu roportajında bir kere bile ne besiktas ne ertugrul saglam hakkında kotu bi soz soylemeyen ricardinho pasa dır |
Söz savunmanın.! Söz savunmanın http://foto.fanatik.com.tr/Article/2...rico2703bb.jpg Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Brezilyalı futbolcu Ricardinho, 4 aydır parasını alamadığı, alacağı olmadığına dair bir belgeyi imzalamadığı için de kadro dışı bırakıldığı iddiasında bulundu. 26.3.2008 'İmza atmadım böyle oldu' Beşiktaş’ta, "İsteksizliği, takım ruhuna zarar veren disiplinsiz davranışları, teknik heyete saygı göstermemesi ve söylemleriyle takım arkadaşlarının performansını olumsuz etkilediği" gerekçesiyle kadro dışı bırakılan Brezilyalı futbolcu Ricardinho, 4 aydır parasını alamadığı, alacağı olmadığına dair bir belgeyi imzalamadığı için de kadro dışı bırakıldığı iddiasında bulundu. Ricardinho, Lig TV’de katıldığı bir programda, konuyla ilgili sorular üzerine, takımda herkese ödeme yapıldığını, sadece kendisine bir ödeme yapılmadığını kaydederek, "Bir hafta önce avukatım kulübe bir yazı yolladı. 4 aydır bana ödeme yapılmadı. Kulüpten, ödemelerimin yapıldığına dair bir belgeye imza atmamı istediler. Ben de imzalamadım. Daha sonra maça gittim, ama öğrendim ki kadro dışı kalmışım. Sadece imzalamadığım bir kağıt yüzünden kadro dışı bırakıldım" dedi. 'Türkiye’yi seviyorum' Kulüpten uzaklaştırıldığını, Ümraniye’deki tesislere sokulmayacağını, kulüple ilişkisinin kesileceğini, ancak antrenmanlarını başka bir yerde yapabileceğini, verilen yazılı bir belgeyle öğrendiğini ifade eden Brezilyalı futbolcu, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’la ise hiçbir sorununun olmadığını söyledi. Sözleşmesine göre, 2 ay para alamadığı takdirde serbest kalma hakkı bulunduğunu hatırlatan Ricardinho, "Gitmek isteseydim, 2 ay sonra giderdim. Gitmediğim için mi bana inanmıyorlar. Gitmediğime göre ben Türkiye’yi seviyorum. Buraya adapte oldum. Kontratım bitene kadar bekleyeceğim. Burada kalmak istiyorum. Ben bir şey yapmadım" diye konuştu. Para yoksa sevinç yok Takımın attığı gollerde sevinmediği şeklindeki eleştirilen hatırlatıldığında, Ricardinho, "Dört ay ödemeleriniz yapılmasa, sizin yüzünü güler mi. Ben başka bir ülkede yaşıyorum. Buraya ailemi getirdim. 4 ay ödeme yapılmayınca yüzüm gülemezdi. Sadece bana ödeme yapılmadı. Diğer futbolcuları bilemem. Onlara ödendiğini biliyorum, ama bana ödenmedi" şeklinde açıklamada bulundu. |
'Paramı alamadım neden sevineyim' .. Ve kadrodışı bırakılan Ricardinho konuştu: 'Galatasaray derbisinde sevinmediğim söyleniyor... 4 aydır para almıyorum, neden sevineyim ki!' 27.3.2008 İmza atmayınca... Beşiktaş'ta kadrodışı bırakılan Ricardinho, suskunluğunu Lig TV’ye bozdu... Hakkında birçok söylenti çıkarılan Sambacı, 4 aydır alacaklarını tahsil edemediği için moralinin bozuk olduğunu belirtti. İşte Rico’nun sözleri: Kulüpten uzaklaştığımı tam olarak bilmiyorum. 1 hafta önce avukatım kulübe bir yazı yolladı. Ödemeler yine yapılmadı. Daha sonra kulüpten bana ödemelerimin yapıldığı hakkında bir belgeye imza atmamı istediler. Ben de imzalamadım ve kadrodışı bırakıldım.” ‘Herkese teşekkürler’ “Galatasaray maçında sevinmediğim söyleniyor. Siz 4 ay ödemelerinizi geç alsanız yüzünüz güler mi? Ben başka bir ülkede yaşıyorum. Ben ailemi getirdim. 4 ay ödeme yapılmadıktan sonra yüzüm gülemezdi. Ve sadece bana ödeme yapılmadı. Diğer futbolcuları bilemem. Onların sorunu... Ancak onlara ödendiğini biliyorum ama bana ödenmedi. Ben Beşiktaş taraftarına minnettarım. Brezilya’da da çok futbol oynadım ancak hiç böyle destek görmedim. Arkadaşlarıma da teşekkür ederim.” |
arkadasalar bazi yorumlari gercekten anliyamiyorum. neymis? besiktas icin degil para icin oynuyormus. adam tabi para icin oynuyor. dünyanin her yerinde profesyonel futbolcular ilk olarak parayi düsünür. adam besiktas in renklerini sevdigi icin gelmedi ki. maddi yönden en iyi imkanlari sundugumuz icin geldi. adam besiktas taraftari mi sevdigi icin oynasin? yok böyle birsey. siz hep rico ya tepki yapacaginiza bir de öbür tarafa baksaniza. futbolcularin sampiyonluga giderken böyle sorun cikmasini önlemek icin kontrat gereklerini yerine getirmesi gereken bir yönetim var ve bunu yapmiyorlar. ben gercekten o uefa ya gönderilen imza listesini görünce cok üzüldüm. artik ne duruma düstügümüzü düsünün. adamin parasini niye vermiyorlar? sen mukaveleye su günlerde ödeme yapacam demissen ve bunu yerine getiremiyorsan bu cok cok cok büyük bir hata. ödemeleri planlayamayan bir yönetim den ne beklenir? bu takimin giderleri gelirleri belli degil mi? bir lise talebesi bile bu verilere göre bir hesap yapabilir. ama bizim yönetim yapamiyor. artik öyle biktim ki bu adamlardan. gercekten nefret ediyorum. kaldiklari her gün besiktas a zarar. not: ricardinho disinda herkes parasini aliyor. bir tek ona ödeme yapilmiyor. insan in piskolojisi bozulur be. sirket de herkes maasini alsin sana para yok densin. ne yaparsin? |
Haksızlık yapıldı ise bir tek sana yapılmadı.Orda canını dişine takarak oynayan diğer futbolcuların suçu ne?Öncelikle asıl görevinizi yapın.Koskoca Beşiktaş'ta kimin alacağı kalmış.bunlar hep hikaye oynayamadın mı çamur at izi kalsın.Senin karakterindeki bir oyuncuya yakıştıramadım. |
bu adama haksızlık yapılıyor |
eğer bu gerçekten paşanın sözleriyse biran önce gönderilsin. yazık sen de BEŞİKTAŞ ta oynuyorsun. para için mi sevineceksin BEŞİKTAŞ için mi? |
o zman cek git |
ne olursa olsun böyle şeyler basına sızmamalı inş. yalan haberdir eger dogruysa bu tarz hatalar yüzünden yabancı oyuncu alma güçlüğü çekecegiz |
paşa tahtan inyon farkındamısın ..... |
Alıntı:
ricoya laf edecegimize yönetimde duralım biraz.. 4 aydır nası para vermezler.. del bosque sorunu varken bide bu çıktı başımıza..bu gidişle yabancı topcu alamıcaz |
adamın çoluğu çocuğu war tamam parasını ödiceksin sonuçta bir aile besliyor bu konuda haklı..ama geldiği günden beri adam gibi oynadığı bir maç söylesin bize..madem para istiyor bu kulübü bu ülkeyi bu taraftarı sewiyor peki neden oynamıyorr???bunu cewaplamalı öncee |
herşey para değil rico paşa..tabi bu haber kolpa basının yalanlarından biri değilse |
rico bizi deilde parayı sevmiş anlaşılan.. |
ricoyu lig tvde izledim ve çok sinirlendim tamam belki konusunda haklı ama derbiye sayılı günler kala gündemi farklı noktaya çekmeye ne gerek vardı.zaten basın bizle yeteri kadar uğraşıyor işte onlara bir malzeme daha çıktı. |
eğer başkalarına ödeme yapılmışda rico ya yapılmamışsa yönetimin çok büyük bir ayıbıdır. eğer kimseye ödeme yapılmamışsa o zaman rico ya ne oluyor. diğerleri insan değilmi. konuyu tam anlayamıyoruz buradan. |
Bazı arkadaşlar çok ağır yorumlar yapmış Neticede ekmeğini bundan kazanıyor 4 ay uzun bir zaman sen çalışıyorsan 4 ay paranı alma bakalım tabiki hakkı sözleşmeyle geldi bu adam buraya babasının hayrına değil yönetimin suçunu bu adama yüklemek adeletsizlik olur sen taraftarsın ölene kadar ama o adam bugün Beşiktaşta yarın bilmem nerede Bizdeki BeşiktAŞKı her futbolcuda göremeyiz Hatırlayın fazla uzak değil Liverpol maçı öncesi çıkıp yönetim tüm maçlarımızı paf takımla oynayacaz dedi ne güzel motive oldu futbolcular herkesin ekmeği ayrı saygı duyalım lütfen hem oynatma hem para verme hemde suçla ne güzel |
ya arkadaşlar biz beşikten mezara beşiktaşlıyz..Kendimizile kıyaslamak saçma bence... Kendinizi onun yerine koyun dünyann bi ucundan gelmiş,bu takıma birşeyler vermiş vermemiş orası ayrı ama parasınıda almak hakkıdır.. Bu adamın bizler gibi reaksiyon göstermesini bekleyemeyiz diye düşünüyorum... Yönetime sormak gerekir bi futbolcunun ödemesi nasıl 4 ay gecikir,bjk bu kadar mı fakir? |
Alıntı:
|
Alıntı:
sevmek karın doyurmuyor evdeki eşin bile senden ekmek bekler |
nasıl bir yönetim var anlamak mümkün değil , adamın parasını verme takım için mücadele etmesini bekle olcak işmi yaa bu adam kölemide göz yumsun hakkını tabiki çatır çatır isteyecek kimse Ricarinhoya suç bulmasın , suç yönetimde iyi sen adamın parasını verme sonra birde utanmadan borcumuz olmadıgına dair imza iste adamdan :S ... bu haberi okuduktan sonra Ricardinho , Boboyuda etkiler diyordum simdi oda parası için ihtirname çekmiş takıma futbolcuları mutlu etmezsek adamlar nası konsantre olsunlar maçlara , şampiyonluga ... birde Delbosque , Tigana , Ricardinho olaylarından sonra Beşiktaşımıza hangi yabancı oyuncu gelmek isterki bu yönetim oldugu sürece mesela Fransadan bir futbolcu transfer etmek isteyecekler Fransız futbolcu direk Tiganaya sorar nasıl takım diye valla yönetim cok hatalar yapıolar BEŞİKTAŞIMIZI deneme tahtası yaptılar resmen olan biz taraftarlara oluyor yazık günah bizede ... |
tamamen haklı adam. şuan avrupanın fifaya en çok şikayet edilen takımıyız maşallah... bu bizim şerefimize yakışır mı? ne farkımız var dier takımlardan? bu yönetim yüzünden dünyaya rezil oluyoruz. |
vaLLa BoyLe bişey varSa hakLı ! aDam Para KazanMak ıcın Yapıyo Bu işi .. aiLesi var .. Kımse bişey diyemez .. |
Eğer haber doğru ise adam haklı.! |
Ekmek bu kim 4 ay beleş çalışır bide kalkıp adama alacağım yoktur kağıdı imzalatmak istiyorlar yuh imzalamayıncada kadro dışı |
Biz takımımızı para için sewmiyorz rico....sen öyle düşünüyosan ............ Git. |
Para yoksa sevinç yok Takımın attığı gollerde sevinmediği şeklindeki eleştirilen hatırlatıldığında, Ricardinho, "Dört ay ödemeleriniz yapılmasa, sizin yüzünü güler mi. Ben başka bir ülkede yaşıyorum. Buraya ailemi getirdim. 4 ay ödeme yapılmayınca yüzüm gülemezdi. Sadece bana ödeme yapılmadı. Diğer futbolcuları bilemem. Onlara ödendiğini biliyorum, ama bana ödenmedi" şeklinde açıklamada bulundu. BURASI FENER DEĞİL 105 YILLIK BU ÇINARDA KİMSENİN PARASI KALMAMIŞTIR.!! HER KURUM VE KLÜP ÇEŞİTLİ ZAMANLARDA ÇEŞİTLİ SIKINTILAR YAŞAYA BİLİR,BURDAN EKMEK YİYENLERİN SADECE PARA DÜŞÜNMESİ SÖZ KONUSU OLAMMIŞTIR. RİCARDİNHO YA BURANIN BEŞİKTAŞ OLDUĞUNU BİRİLERİ ANLATMAMIŞ. YÖNETİM HER NE KADAR SUÇLUYSADA RİCARDİNHO DA SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIK DEĞİLDİR. KAÇ MAÇ OYNAMIŞ KAÇ MAÇ TAKIMI KURTARMIŞ SANKİ Bİ SERGEN GİBİ ALIP SIRTINA ŞAMPİYON YAPMIŞ GİBİ PARAMI VERİN DERSE NE VERDİNKİ NE İSTİYORSUN DER BİRİLERİ.!!! DEFOL RİCARDİNHO.!!! |
yorumsuz . |
adam doğruları söylemiş paramı alamadım sevinmedim demiş doğru türkiyedeki bütün yabancılar para için oynuyo yoksa takımların taraftarı oldukları için değil. |
Türkiye`de Saat: 03:45 . |