![]() |
Bir şeyler yapalım arkadaşlar. Arkadaşlar bobo ya aptalca bir ceza geldi. sarı kartın bile tartışılacağı bir pozisyonda 4 maç ceza verildi. Buna birşeyler yapmalıyız. Bizi Durdurmalarına izin vermemeliyiz. Herkes Fikirlerini söylesin. En azından Mail-fax yağmuruna tutalım bir yerleri. |
Bence doğru bir karar.Bobo belki kötü niyetli değildi ama stres onu bu hale getirdi.Zaten sezon başından beri cezalandırılıyoruz.Biraz daha dikkatli olmalıydı.Hadi olan olmuş birde gidip hakemi itmenin ne alemi var.Bunun akabinde verilen 4 maç çok normal bence.Buna değil de başka şeylere yönelmeliyiz.Aklımızı böyle şeylerle yoracağımıza takımımıza sonsuz destek vererek. şampiyonluk potasına sokmalıyız. |
3 maça iner diye düşünüyorum yada 2 . ama çok fazlada öyle mail falan uğraşmamak lazım biraz haketmiş biraz haketmemiş . |
ulan yuhh be 4 maç sanki adamın bacanı kırdı. |
sacma bir ceza bunu alex her nacta yapıyor hakemLe diyolog kuruyor itiyor ama hakemLer bu oyuncuya neden se kart göstermiyor..... ceza düser diye düsünüyorum... |
ben valla 2 maç ceza beklerken dün cevahirde ki bilgi ekranlarından ögrendim şok oldum. abi 4 maç ne ya. zaten kac mac kaldı liqde? adamlar ellerinden geleni yapıolar bizi engellemek için... federasyon ve pfdk yı mail bombardımanına tutalım! |
çok saçma bi ceza bencede kezman her maç dirsek atıyor rakiplerine ceza almıyor federasyonua mail atalım... |
kejman her zman yapıyor hıc ceza almadı sevıl la macında bıle 5 kısı hastanelık ettı ne yapmak gerekır se yapalımmm |
hakemi itmeseydi bu kadar fazla ceza almazdı |
bizim yapacagımız bşe yok sanırım..yönetimin işi bu |
Türkiye`de Saat: 07:38 . |