![]() |
Sana hakkımız helal değil ! Çalıştırmadığı takımı mahkemeye vererek tazminat kazanan Del Bosque, hakkını aradığını iddia etti Beşiktaşımız , Bosque ve yardımcılarına 7 milyon 961 bin euro (16 milyon YTL) ödendiğini dün borsaya bildirirken, İspanyol hoca, Milliyet Gazetesine verdiği demeçte, “Gecikme yüzünden bu paranın yarısı avukatlara ve faizlere gitti” diye konuştu. İspanyol teknik adam del Bosque ise ödemenin yapıldığına ilişkin açıklamayla ilgili olarak MİLLİYET’e “Bana da, bu konuda yazı geldi” dedi. Bosque, olayın böyle sonuçlanmasından memnuniyet duyduğunu da belirtti “Çünkü çok uzamıştı” ifadesini kullandı. “Beklenen sonuç” Tecrübeli çalıştırıcı, paranın ödenmesiyle konunun kapanmadığını, davanın sürdüğünü de hatırlattı ve şöyle devam etti: “Beşiktaş parayı ödemeseydi, transfer yapma hakkı elinden alınacaktı. Benim için bu konu kapandı. Fazla konuşmaya gerek yok. Tekrar ediyorum, beklenen bir sonuçtu. Ben umudumu kaybetmemiştim. Yasal olarak hakkımı aradım. Beşiktaş kulübü ile sorunum yok. İstanbul’da yine gelirim. Avukatlara ve faizlere ödenecek para benim alacağım paranın üzerine çıktı. Beşiktaş bu işi geciktirdiği için bu rakam böylesine çoğaldı. Yaklaşık 4 milyon euro fazla ödemek zorunda kaldı. Bu davada kazanan avukatlar oldu. Ne ben, ne de Beşiktaş. Başka bir kulüpte çalışsaydım yine bu parayı kazanırdım”. Kaynak: Milliyet |
adam sonuna kadar haklı bu para onun hakkıydı ve hakkını aldı. |
her zamanki gibi ilerisini düşünmeyen yönetim hatası... |
ne yaptıda parayı haketti anlamıyorum haram zıkkım olsun!!! |
bu konuyu daha ne kadar çekiştirecek medya merak ediyorum oldu bitti araba devrilince yol gösteren çok olur hesabı herkes ötmeye başladı. Yönetimin en amatör zamanında yaptığı büyük bir hataydı umarım ders alırlar bu paralar bi yerde onların da cebinden çıkıyor... |
her zaman olduğu gibi bu konuda da olan Beşiktaşımıza oldu:( |
düş artık yakamızdan... |
helal olsun delbosqe.... kızılacak biri varsa demirörendir. hem adamı yolladı hem davayı boşu boşuna uzattı. |
bravo ulan.! yönetimi dize geitrdin helal olsun.. söke söke aldın hakkını... ARTIK BU KAFATASLARINIZIN İÇİNDE NE VAR BİLMİYORUM AMA ŞU SAKSILARI BİRAZ OLSUN ÇALIŞTIRIRIN YÖNETİM.! |
Bu konuda Bosqe ye söylene bilecek bir şey yok yönetimin hatası yüzünden gitti paralar. Her neyse artık bu konunun konuşulması Beşiktaş`a zarar verir,bitti gitti,bu kadar para Beşiktaş`a koymaz iyi yönetilirse iki katını kazanır. |
demirören verdiğini her fırsatta söylüyo isterimdiye şantaj yapıyo bide kaybettirdiklerini söylese ya.... |
beceriksiz yönetim |
adam hakkınıı aldıı ama beşiktaşımızı yıprattı ahh yönetim ahh... |
medya bu konuyu daha nasıl uzatacak merak ediyorum . oldu bitti para gitti medyaya ne hayret bişey. |
ayıoğlu ayınının oğlu dmzn dlü maf ettin bizi gebeş köpek o para inşallah hayr etmez sana |
Bariz bir yönetim hatası.İyi bir ders oldu fakat 16 milyon YTL gerçekten çok büyük bir miktar.Ayrıca boğazında kalsın o adamın bu para.Haketmediği bir para aldı. |
Haram zıkkım olsun!!!!Çoluğundan çocuğundan bulur inşaaaallaaaahhhhhhh!!!!! |
Avrupalı aldığı paraya bakar sen git çalış ispanyada paranı bırak orada göreyim konuşmak kolay kardeşim kimse beşiktaşı senin sewdiğin kadar sewmez(bizim sewdiğimiz kadar)aynı şeyi ertuğrul yapsa ona demeye hakkın var ama bosque ye desn neolcakki... |
Öyle yada böyle alacaktı o parayı yapacak bir şey yok adama sözleşme imzalatırken düşüneceklerdi |
benim kendi dusunceme gore bosque bu konuda hakliydi.sen adamla sozlesme yapmissin ve tazminat maddesi koymussun sonra da kovuyorsun.ve ne icin kovdun adami riza calimbay icin.ne kazanc elde ettin rizayi da kovdun.eger zamaninda odeseysin tazminati bu kadar dile dusmezdin.buyuk bir acemilik ornegi.satilmis medya ne yapsin sen adamlarin agzina laf verirsen onlarda senin uzerine oyunlar oynar.TEK SUCLU YONETIM BU KONUDA. |
Türkiye`de Saat: 17:54 . |