![]() |
Daha takımı bile doğru düzgün yönetemeyen, Futbolcuları leblebi gibi harcayan, Gönderdiği Teknik Direktörler 7 Milyon dolarlar ı verip kulübü durduk yere zarara uğratan bu becereksiz yönetim mi yapacakmış yeni stad.? Güldürmeyin beni.! |
arena demesekkkkk şayet yeni stad projesi hayata geçerse benim bu durumdan bi endişem var,1988 yılından beri yeni açık tribünün müdavimi olan bendenizin gözlemimi söyliyim "KARŞIMIZDA EN SOMUT VE TARİH OLARAK EN YAKIN ÖRNEK ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU STADI FAKAT İÇİNDE 52 BİN KİŞİ ÇEKİRDEK ÇİTLEYEREK MAÇ SEYRETME DERDİNLER,TARAFTAR RUHU KALMAMIŞ,KOMBİNE BİLET FİYATLARI HALKIN ORTA VE ALT KESİMİNDEN İYİCE UZAKLAŞMIŞ,TAMAMEN TİCARİ METAYA DÖNÜŞMÜŞ SEYİRCİLERİ,SEBEP BASİT FB YÖNETİMİ STADA ÇOK PARA HARCADIK DİYOR,BJK DE BÖYLE DAVRANIRSA NE OLACAK?NERDE KALIR HALKIN TAKIMI BEŞİKTAŞ SEYİRCİSİ? |
super olur walla... |
inş... umarım inşaası çabuk biter...önümüzdeki sezona razıyızda bir sonraki sezonn aslaa... |
Alıntı:
|
bitmez bu haberler...stad yapılsın görelim... |
bu yönetimin bunu gerçekleştirmesi biraz hayal gibi umarım becrebilirler.. |
evet evet bu olsun böle olsun......hatta daha güzeli olsun:D:D |
fulyayı batıran bu beceriksiz yönetim stad projesini de tamamlayamaz stad bitmeden gelirlerin çoğunu iptek altına aldırır bunlar |
Alıntı:
:D:D |
Türkiye`de Saat: 01:54 . |