![]() |
beşiktaş fb derbisine hangi futbolcu damgasını vurur bence holosko damgasını vurucaktır gol de bekliyorum holoskodan. |
Kazanalımda kim damgasını vurursa vursun.İnşallah damgayı Beşiktaş'ımız takım halinde vurur. |
Holosko atada bilir attırada bilir,Nobre ve Holosko elbette önemli oyuncudur. Ama bir Delgado varki,oynadığı zaman yaptığı çalımlarla mükemmel adam eksiltiyor verdiği paslarla takımı pozisyon zengini yapıyor. Delgado oynayınca Beşiktaş`ta oynuyor bu yüzden Delgado kilit oyuncu olabilir. |
Alex ve delgado işi çözecek adamlar olucak bence hangisi 1 adım önde olursa hangi takımn hücumcularıda bu ikliliden birinin futboluna ayak uydurrsa galip gelen takım o takım olacaktır... |
Delgado-Cisse,Alex-Aurelio...Kilit oyuncu bunlar bence... |
http://xat.com.tr çok güzel bende bir kara kartallıyım herkez bir gün karakartalı tutacak girin çabuk olun |
bu maca bence devans oyuncularimiz damgasini vuracak ibrahim toraman tabi ki rustu ile ilerde nobre ve holosko nun ağirliklarini korlr insanlah yenilirsek artik şampiyonluk ta zor olcak cunku o moralle bide sivas maci var işimiz cok zor be ama insanlahhh rahat atlatiriz bu derbiyide sivasi rahat gecek o moralle |
takim olarak hem maca hem de fenere damga vurcamiza inaniyorum |
fener zenci sever... Tabiki Cisse... |
NOBRE - NOBRE NOBRE ŞIK ŞIK NOBRE - NOBRE NOBRE ŞIK ŞIK |
Türkiye`de Saat: 22:21 . |