![]() |
rezalet budur 8 dk uzatma var atak yok bir sey üstüne atak giyorsun beşiktaşlı futbolcular 2 golü yediler maç onlar için bitti yaa 8 dk uzatma var be kardeşim dile kolay insan baskı yapar atak oynar nerdee bir beşiktaşlı olarak utandım yerin dimine girdim bir an aklıam biz bu takımla mı şampiyon olcaz dedim yaa |
BEN BAKININ BU ÜLKEDEN KOVULMASINI ISTIYORUM, BU SEREFSIZ....................... biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiipin YÜZÜNDEN KACAN 2 SAMPIYONLUK YETER ARTIK BEEEEEEEEEEEEEEEEEE PATLICAM YA BÖYLE BIR MAC MI OLUR? ISTANBULUN TEYZELRERINE YENILDIK VE BIR BESIKTASLI OLARAK SORUMLU OLAN SEREFSIZLERIN KELLESINI ISTERIM |
ya bız bu gıdışle ts olacaz teknık kadro berbat yonetım berbat oyuncular yetersız daha ne olsun |
hoca berbat futbolcular berbat başka bişi değil ruh yoklar ya dilek olay ya 8 dk uzatma var insan bi caba gosterir goll atmaya oda yok ya ruhsuzlar resmen ya bole fırsat kaçırılır mı yeter artık yani bıcak kemiğe danaydı artık |
rezil ettiler rezil ellerine yüzlerine bulaştırdılar |
heriflerde ruh yok bunların yüzünden bide çay ocağında kavga ettik eziklerle allah hepsinin belasını versin. |
BIZ BU TAKIM ICIN ÖLMEYI GÖZÜNÜ KOYAN FUTBOLCU ISTIYORUM, ALMIS OLDU PARANIN KARSILINDA ÖLÜMÜNE OYNAYAN FUTBOLCU ISTIYORUM, PITBULL GIBI OYUNCUNUN VEYAT TOPUN PESINDEN KOSAN FUTBOLCU ISTIYORUZ |
takim resmen rezaletti bugun bizim inandigimizin yarisi kadar kendilerine inansalar kazanirlardi bu maci |
İyiki daha uzamadı,yoksa neler olurdu bilemiyorum!..Allahtan fenerliler maçı bıraktıda farka gitmediler!.. |
inanmak başarmanın yarısı...ne yazıkki inanç yoktu :( |
Türkiye`de Saat: 09:29 . |