![]() |
yapmayın arkadaşlar fener top mu oynadı ya? sewilla maçında oynadıkları futbolun yarısı warmıydı ? fenerin en kötü zamanın yakaldık.ona ragmen ynede yenemedik. |
Alıntı:
|
weysel...forumda böyle şeylere hiç gerek yok bence.oynayan oynadı maçıda aldı..neden tebrik edelimki..maçra bir sürü chelse forması giyip gelen renktaşlarımız warken şimdi burda onları bizi yendiler diye tebrik etmek doğru değil bence... forza chelse diyorumm zaten herkezin sinirleri bozuk.açmayalım böyle konular |
Alıntı:
bende forza chesea diyorum ama sadece bu maçta fener güzel oynadı . |
nasıl bişey bu ya tebrik ediyor veysel kardeşim çok tebrik ediyosan o takımı tut.her takımı tebrik ederim ama feneri tebrik etmem.nasıl beşiktaş aşığısın.daha önceden konuşalarımızdan biliyorum çok iyi bi beşiktaşlısın ama bu konu yu açman çok gereksiz.ayıpladım seni.. |
bırak weysel oynadıysa oynadı..tebrik etmemeliyiz bence |
Son yıllarda fb ile her maçımız ölüm kalım maçı oluyor ve iyi oynamamıza rağmen yeniliyoruz sürekli. 4-3 lük kadıköy galibiyetinden sonra hep iyi oynayan pozisyon bulan biz oluyoruz ama adamlar şanslı ve doğrusunu sölemek lazım çok akıllı transferlerle kaliteli takım kurdular ve kalite kazanıyor. bizimkiler bakıyor alex kezman anelka her maçta birisi atıyor. Umarım bizimde iii bi takımımız olur bir gün. baki ve ibrahim üzülmez yerine ii ve kaliteli adamlar alabilirsek gelecek sezon şampiyonluktan bahsedebiliriz yoksa herşey hayal. |
saçma bi konu ..fakat fenerden bahçe TOPu kim iyi oynayabiLirki hayt tecrübesi :D |
bizde bole futbolcu yonetim hoca olduktan sonra daha cok tebrik ederiz rakip takımı |
konu kapatilmali |
Türkiye`de Saat: 04:39 . |