![]() |
giden gitti zaten hep kaybeden olduk demirören dönemınde artık dur demenın vaktı geldı hatta gecıyo... |
aklım bir yıl önceye gitti yenildiğimiz fener maçı sonrasına.Herkes şu gitsin bu gelsin diyordu,tarih tekerrür etti,demirören gitmedi birtek,gitmezse aynı yazıları seneyede yazarız |
umut falan beslemeyin artık kısacası en azından hafta sonları maç izleme zahmetinden kurtudum şu bahar mevsiminde |
olmadı arkadaşlar bu kafayla 7 sene daha olmaz.o kadar açız ki, her şartta umutlanıp ya allah bismillah misali...hepimiz böyleyiz. sezon bitti. geleceği kurtarmaya bakalım.. kenetlene kenetlene akraba oldu 20mil.beşiktaşlı ,taraftar daha ne yapsın ulan! Başı eğik olmasın hiçbir Beşiktaş lı nın. en masum BİZ leriz. |
bu yönetimle zor arkadaş...futbolcularda stresten bitmiş... hepsi amatör bunların... |
şampiyonluk gitti arkadaslar...boşuna ümitlenmeyelim fener maçında defans oyuncuları maçı büyük ölçüde belli etti..fenerin gs nin defans oyuncularını bi düşünün bide bizim defansa bakın... onlar puan kaybetmez kaybetseler bile bizim takım bütün maçlarını alamaz.. |
benki geçen sene bile son ma.lara kadar şampiyonluktan umudumu kesmemiş biriyim ama...artık bitti...hiç umudum yok hemde hiç....:( |
kusura bakma ama bu kartal kafa üstü çakıldı |
Ya bırakın ne şampiyonluğu bu futbolla kafamı geçiyorsunuz |
bu hakemlerle zor dostum zor.... |
Türkiye`de Saat: 01:32 . |