![]() |
bjkforumdan kaç kişi maça gitti çok merak ediyorum. :mad::mad::mad: umudumuz tükendi mi,herşey bitti mi yani?bir daha beşiktaşım olmayacak mı?sanki ölmüşüz gibi konuşmayın arkadaşlar bu kadar yerden yere vurmayın beşiktaşımızı.bu ezikler çok nadir gördüler kartal yuvasında galibiyeti bırakın sevinsin garibanlar.çok kötü oynadık doğru ama söyleyin ne kadar destek oluyoruz takımımıza.forumdan kaçımız maça gitti?çok merak ediyorum. ben maçtaydım... |
olmayı çok isterdim uzaklardayız neden ki illa stadta mı olmamız lazım kahveden izleyince bjkli olunmuyo mu derdin ne konu niye ? |
eskişehirde öğrenciyim bilet bulamadım kendimi yedim bulayım diye ama bulamadım işte bulsaydım ordaydım. |
Bilet bulabilenler gitti. Bulamayanlar gidemedi. Çoğumuz bilet bulamadık. |
yani maca gidemedik fransadayiz besiktasli olmuyormuyuz simdi biz sana gore |
LÜTFEN KÖRÜ KÖRÜNE BAĞLANMAYIN.BU KAFAYLA BİZ NE GÜZEL FUTBOL SEYREDERİZ NEDE ŞAMPİYONLUK GÖRÜRÜZ.YETER ARTIK.BECERİKSİZLERİN ELİNDEN KURTARMAK LAZIM.9 YAŞINDAKİ OĞLUM AĞLADI EVDE.BEN NASIL GÖTÜREYİM ONU MAÇA. |
git yonetime sor niye diye bize gelen gorevi fazlasıyla yaptık taraftar olarak bırakın sevinsinler garibanlar dıyorsun . sevinsin sevinmesinler umrumda değil ben kendi takımıma bakarım mucadele ederken yenilmek te var rezil ve ruhsuz oynarken de yenilmek var en azıdan mucade edip yenilseydiler ama o yoktu rezil ve ruhsuz oynamaları haksızlık taraftara karşı emin ol ki senden daha cok katkım oldu bu takıma maçlara giderken ..Sen maçta olunca faydasını gordu mu ? ben maçtaydım yazmışsın olabilirsin ama faydası oldu mu senin orda olman .. |
arkadaşım eğer stad boş olsaydı bu soruyu sorabilirdin. Bilet bulan, parası olan, istanbulda olan gitti. kimse kimseyi sorgulamasın. |
Arkadaşlar bu konuyu fazla uzatmayalım böyle bir akşamda bunu tartışmanın anlamı yok herkes sakin olsun lütfen. |
İnan gidemediğime o kadar üzülmüştüm ki ilk önce,o atmosferi yaşamak için neler vermezdim.Ama olmadı maalesef...Şimdi ise iyikide gitmemişim diyebiliyorum,bunu bana dedirtenler utansın başka bir şey demiyorum...Ben oraya 100 ytl'ler 200 ytl'ler verip bu futbolu seyredeceksem,bu ruhsuz futbolcuları seyredeceksem verdiğim paralara yazık olur vallahi...Bide bu maça parası olan giderdi,herkes gidecek diye bir şey yok sonuçta.Öyle olsaydı 30000 kişilik değil milyon kişilik stad yaparlardı!..Kaç milyon beşiktaşlı var sonuçta... |
bende maçtaydım ve ses tellerim kopma derecesine gelene kadar bağırdım ses mes kalmadı... kapalıdakiler utansın... |
ya ben şunu anlamıyorum onun için bu konuyu açtım arkadaşlar.takım yenince yere göğe sığdıramıyoruz yenilince niye bu kadar celalleniyoruz.biz değilmiyiz yenilsende yensende seninleyiz diyen.yendiğimiz zaman yönetimdekiler farklı kişiler miydi?bugün mü değiştiler yani?lütfen kızgın olunabilir,bende kızgınım üzgünüm,gözlerim şiş ağlamaktan ama yapacak bişey yok bu takım bizim canımız lütfen canımızı acıtmayalım.(istanbuldakilerden diye not düşmem gerekirdi.uzakta olanları kastetmedim.bende şehir dışında olsam gelemezdim muhakkak maça.) |
Alıntı:
Yenilsen bile şerefinle yenileceksin. Öyle bir yenileceksin ki, sen boynun bükük soyunma odasına giderken, o taraftar seni yanaklarından akan gözyaşlarıyla ayakta alkışlayacak. Sen bu akşam İnönü'de görebildin mi o ruhu? Biz seyirci değil, taraftarız. Benim adım üzerimde "Taraftar", yani ben tarafım. Ben yenince yerede sığdıramam, göğede. Böyle ruhsuz oynayıpta yenilince yerden yerede vururum. |
Burda kimse beşiktaşa laf söylemiyor yönetim ve futbulculara kızıyor. evet biz BEŞİKTAŞı ölümüne seviyoruz ve ruhuyla oynayan futbolcu istiyoruz saha da koşmayan top ayağıma gelsin diye bekleyen futbolcu istemiyoruz. ruhuyla oynamayan defolsun gitsin gerekirse senye sıfırdan bi takım kurulsun ama bu rezillik bitsin artık eve iyi oynadıkların yere göğe sığdıramıyoruz çünkü artık adam olmuşlardır diye düşünüyoruz ama yok bunlardan adam olmaz bu maçta tekrar gördük. bu dakikadan sonra takım şampiyonda olsa umrumda değil ve olmasınlarda bu kendine oyuncu diyenler birde utanmadan sıkılmadan takımı biz şampiyon yaptık havasına girmesinler. |
ben bursada yasıyorum unv ogrencısıyım en son gs macına geldım ondan oncede bı cok maca geldım bu maca bıletler cabuk bıttı gelemedık ama olumune bu renklere gonul vermısım bursa gıbı bı sehırde dusunun herkez bjk dusmanı bursa stadında her hafta bjkmıze kufur edıolar ve ben krallar gıbı takımımın arkasındayım kımse benım ne bjklılıgımı nede sevgımı tartısamaz benım asıl keder yenılgı deıl ok yenıldık ama soyle sampyıon olurus yok daha hıc bısıy bıtmedı matematıksel olarak sampıyonlugumuz devam edebılır soyle bı bakalım fener bızı resmen ezdı arkdslar bu basıt bı yenılgı deıl adamlar catır catır oynadı sımdı kalkıp dogruları konusmak geek bızım takımının yapabılecıgı en fazlası bu herkes ınancını yıtırdımı bılmemne bırakılm arkdslar gercekcı olalım herkes ıster sampıonluk ama malesef bazı seylerın degısmesı lasım sımdı sıvası yendık dıyelım kı cok zor fenerbahcenın bırakıcagını hıc sanmıorum gercekler bunlar arkdslar kımse kımseyı kandırmasın lutfen |
yeni acıktaydım.... |
Beşiktaşlılığımızı mı yarıştırıcaz şimdi. ne olmuş yani gittiysen,17yaşıma kadar lise yıllarımı verdim bende, okuldan çok antremana maça gittim.imkanın varsa gidiver bir zahmet.biz uzak düştük artık.gelmiş kaçınız gitti diyip milleti yargılama . pollyannacılık oynamaya devam ettikçe değil bugünü geleceğimizide yiyoruz, bugüne kadar kenetlendik,ama artık hesap sorulacak.sorulmadığı sürece terane devam eder gider. Beşiktaşlı doğduk,ölücez herşeye rağmen.bu bir yana. ama sustukça birileri tepemize biniyor. ömrümden 5 yıl gitti bugün.ama yapacak birşey yok.hayat devam ediyor. zaten herkez gergin,destek olacağımız yerde birde biz birbirimizi yemeyelim ,ona göre başlık açalım. |
ben gittim ama son dk.larda biz bile statda sus pus olduk böle teknik direktör böle oyuncu görmedm ben hata üğstüne hatalar dizisi izledik fenerde bizle resmen dalga geçer gibi kedinin fareyle oynaması gibi oynadı biz 3 atsak onlar 5 atardı yani yenilgi kaçınılmazdı dün |
BENDE MACTAYDIM.. |
ne nadiri kardeşim yha adamlar 3 senedir bizi inönüde evire çevire yeniyorlar sen nadirlikten bahsediyosUn... |
kaç kişi geldiği çokda önemli sanki... stat tamamıyla doluydu ne oldu seyirciler gelmiş yine maça sağ olsunlar... Ne güzel sevgiymiş bea yenince 'çalsın sazlar oynasın kızlar yenilince ben böyle takımın...' Böyle taraftarlar inönüye gelmesin.................... Boğazım yırtılana kadar desteğimi kesmedim görenler bilir... volkan da dahil... Ama sağ olsun özellikle kapalı hiç dstek vermedi ezikleri dinlediler anca... beste başlatıp abartmıyorum 5 saniye bile sürdürmeden sustular... Yeni Açıktaki ANTİPATİ gurubunda maçı izleyip 90 dakika susmayan geriye düştükten sonra ağlaya ağlaya GÜNDOĞDUYU avazı çıktığınca hep beraber söyleyenlerle beraber olmaktan kıvanç duydum.. Seneye kapalı üst kombine alacaktım ama herhalde vaz geçeceğim böyle giderse... SİYAHINI DA SEVDİM ULAN SENİN..... |
ben gittim.. hep gdiyordum.. ama sonucu ne oldu .yine madara olduk... önemli olman gidip gitmemek dğel.. al işte oyunu görüyorsun.. |
Alıntı:
aynen bende böyle giderse almayacam kombine falan bir daha.. |
gıden taraftar buysa keske gıtmeselerdı |
Evet, saatlerce biletix te sıra bekledikten sonra bilet alamayıp , kaldı ki çalıştıgımız yerdeki GS lı arkadaşlarımız bile bizimle gelecekken gidemedik. Ama bu bir ölçüt değil... Yensen yenilsen gönlüm hep sende diyoruz ve arkasındayız fakat 4 fb li oyuncunun sırtı kaleye dönük top beklerken 3 Beşiktaş defans oyuncusunun yüzü kaleye dönük ve daha geride sanki ataktaymışçasına ruhsuzluklarına kırgınım, kızgınım, kabullenemiyorum. Böyle hatalar yapılmamalı , böyle açıklar verilmemeli... Sana o kadar sahip çıkan taraftar bu kadar küstürülmemeli... |
gitik ama keşke galıbıyetle dönseydık |
Alıntı:
ARKADASIMA TAMAMEN KATILIYORUM.... BENDE ISPARTADAN GELDIM.TOPLAM 50 KİŞİ İDİK 50 KİŞİDE BİLET BULABILSEK GELECEKTI. O YOLU CEKTIK VE MAC GELDI KAPALI SUSTU KIMSE BIRSEY YAPMADI YAZIKLAR OLSUN DEDIM BIZ NERDEN GELIYOZ SIZ NERDEN GELIYOSUNUZ. ANTIPATI OLMASA HIC KIMSE BAGIRMAYACAKTI.... BİDE ÇARŞIYI HEP SEVMISTIM HEP DESTEKLERDİ ARTIK SUNU SOYLEYEYIM BI DAHA URUNU ALMAYACAM ADAMLAR HEM BELEŞ GİRİYO HEMDE BAGIRMIYO BIZ NERELERDEN GELDIK FARKINDA DEGILLER... HAKEM MACI KATLETMIS ONLAR HALA BAKIYO SAF SAF HERKESIN DEDIGI GIBI COK SEVDIGIM CARSI PAZAR OLDU.... |
bende kapalı üstteydim. gerçekten alenin yokluğu belli.. sercan'ı kimse dinlemiyor.. ne yazık... dünkümaçta ortam yoktu.. eskiden hakeme ve fb li oyunculara gösterilen tepkiyle ayakları titrerdi sahadakilerin... |
sanki gs maçında kapalı çok mu iyiyidi o maçı kazandık diye kimse üstünde durmadı sanırım. daha o maçta bir avuç gs linin sesi duyuldu inönüde... bu maçta yaşananlar bana süpriz olmadı. |
Maça gitmekle Beşiktaş`lı olunmaz ben sayısız maça gittim daha 20 yaşındayım,4 yıl boyunca kombine aldım ve gittim maçlarımı kapalı kutu diye tabir ettiğimiz yerden de seyrettim ama bu maça gitmedim. Şimdi gitmedim diye 5 senedir bütün değerlerimizi yok eden ne yönetimsel nede sportif anlamda bir başarı elde edemeyen yönetimi,hiç bir şekilde ruhu olmayan bu futbolcuları eleştirememmi. Böyle bir mantık yok kusura bakma. |
Daha hiç basket maçına gitmedim... Dünkü maçı kazansak bugün maça gitmek içimden gelirdi ama... cıx.... bu maçada gitmem yine beleşçi arkadaşlarımız stadı doldurur takım yenerse eğlenir yenilirse üzüldük der susarlar... ISPARTADA GELEN ARKAŞIMIN VE ONUN GİBİ CEFASINI ÇEKEN TÜM ARKADAŞLARIMINDA HAKKINA GİRERLER... |
AAHHH dün gece Kapalı Tribünün sag iç tarafındaydım Mükemmel bir atmosferdi arkadaşlar inanılmaz bir ugultu vardı stadda hele o o.....çuğu volkan çıktıgında stadda küfürler yagdı yagdı...Burası Beşiktaş alayına gider bestesi hep bir agzından söylendi bütün tribün...Sonra gecenin kahpesi yani baki ortaya çıktı yaptıgı iki hatadan dolayı beşiktaş fenerbahçeye mağlup oldu baki ıstıklandı beki yuhlandı ama bunu hak etti...slında sadece baki değil bu yenilginin sonucu bütün futbolcular ve teknik heyet hatalı sen gol atmışsın taraftar saldır beşiktaşım diyor sen bakinin yaptıgı hatadan gol yiyiosun mantuık işi değil bakiyi neden orta sahasının sagına aldı hangi mantık bu ertugrul hocam....ama yazık fenerbahçeye madara olduk....yazıklar olsun bize adamlar iyice havaya girdi birde chelsea maçını yesin bunlardaha havasından geçilmez...YAZIKLAR OLSUN BEŞİKTAŞ SİZE.... |
İstanbul ile aramda 800 km fark war.Ondan gidemedm.Ayrıca kahveden maç izlenince weya maçı izleyemeyince Beşiktaşlı olunmuomu |
arkadaş gittiniz ne oldu adam şişe attı beşiktaşı bursa maçında seyircisiz oynamaya itti gidenlerde çok iyimiydiki |
O KADAR SEYİRCİYE YAZIK SANKİ DEPLASMANDA OYNUYOSUN VE İNÖNÜ STADINDA TEK FORVET OYNUYORSUN ORTA SAHA ZATEN İPTAL CİSSE HAZIR DEĞİL...SERBEST OYNAYAN DELGADO DÜN GECE SAHADA YOKTU ADETA...TELLO DEYİNCE 2 HAFTADIR İNANILMAZ BİR DÜŞÜŞ VAR...HOLOSKO ÇABALADI AMA UĞUR BORAL BIRAKMADI...VE BOBO BİZİ YAKTIN DÜN BELKİ OYNASAYDIN HERŞEY FARKLI OLURDU...İBRAHİM ÜZÜLMEZ ALLAH BELANI VERSİN COLİN KAZIM SENİ SİLDİ ATTI SAHADAN...SANKİ KENDİNİ BU MAÇA HAZIRLAMIŞ OLAN COLİN KAZIM FENERBAHÇEDE BU KADAR FORMA SANŞI BULAMIYOR BİR MAÇ OYNADI DEFANSİF OLARAK DAGITTI DİYEBLİRİZ. ARKADAŞLAR FENERBAHÇENİN SALI GÜNÜ MAÇI OLSUN OLMASIN ADAMLAR ASILDI YİNE GALİBİYET İÇİN...ÇILDIRIYORUM YA YAZIK SEN SALDIRACAGINA ONLAR SALDIRIYOR VE GALİBİYETİ ALIYOR....ÇARŞI YANİ ASİ RUH KENDİNİ YIRTIYOR SALDIR BEŞİKTŞIM DİYE SALDIRAN FENERBAHÇEYE BEN ANLAMIYORUM YANİ NEDEN...10 DAKİKA MAÇ UZADI BE 10 DAKİKA SEN HALA SALDIRIYORMUSUN DOLDUR BOŞALT OYNUYOSUN OYNUYOSUN DA FENERBAHÇE O TAKTİGİ YER Mİ YA LUGANO VE EDU GİBİ UZUN BOYLU SAVUNMA ELEMANI VARKEN BU DOLDUR BOŞALT TAKTİĞİNİ YER Mİ...ERTUGRUL HOCAM SENİ SEVİYORUZ HERZAMAN ARKANDAYIZ...SEN ELİNDEN GELENİ YAPIYORSUN BEŞİKTAŞIMA...SENİNLE BAŞLADIK BİZ BU YOLA BİTECEKSE SENLE BİTSİN...@Asİ_RuH@ |
sen öyle diyosun da su mu attınız diye peki sebebini biliyormsun bilmiyosun bu ********ler saha zeminine çıktıgı zaman kapalı tribünü tahrikedici şeyler yaptılar...O yüzden çıldırdık |
BeN GitTim ama 250 ytl verdim yeni açığa..Yönetim neye çare bulduki bu konulara çare blcak yazıkk.. |
dünkü atmosfer anatılmaz yaşamır...ama birde sonuç iyi olsaydı ii olacaktı ama ne yapalım |
maça gidemesemde her maçta ordayım gibiyim... |
DÜN HER ZAMANKİ YERİMDE KAPALI TRİBÜNDEYDİM.O KADAR SEYİRCİYE YAZIK SANKİ DEPLASMANDA OYNUYOSUN VE İNÖNÜ STADINDA TEK FORVET NOBREYLE OYNUYORSUN ORTA SAHA ZATEN İPTAL CİSSE HAZIR DEĞİL...BAKİ SENİ BU TAKIMA ALANIN NEYSE GOLLER SENİN HATAN YAKTIN BİZİ DÜN GECE YAKTIN...SERBEST OYNAYAN DELGADO DÜN GECE SAHADA YOKTU ADETA...TELLO DEYİNCE 2 HAFTADIR İNANILMAZ BİR DÜŞÜŞ VAR...HOLOSKO ÇABALADI AMA UĞUR BORAL BIRAKMADI...VE BOBO BİZİ YAKTIN DÜN BELKİ OYNASAYDIN HERŞEY FARKLI OLURDU...İBRAHİM ÜZÜLMEZ ALLAH BELANI VERSİN COLİN KAZIM SENİ SİLDİ ATTI SAHADAN...SANKİ KENDİNİ BU MAÇA HAZIRLAMIŞ OLAN COLİN KAZIM FENERBAHÇEDE BU KADAR FORMA SANŞI BULAMIYOR BİR MAÇ OYNADI DEFANSİF OLARAK DAGITTI DİYEBLİRİZ. ARKADAŞLAR FENERBAHÇENİN SALI GÜNÜ MAÇI OLSUN OLMASIN ADAMLAR ASILDI YİNE GALİBİYET İÇİN...ÇILDIRIYORUM YA YAZIK SEN SALDIRACAGINA ONLAR SALDIRIYOR VE GALİBİYETİ ALIYOR....ÇARŞI YANİ ASİ RUH KENDİNİ YIRTIYOR SALDIR BEŞİKTAŞIM DİYE SALDIRAN FENERBAHÇE VE GÖLÜ BULAN FENER BEN ANLAMIYORUM YANİ NEDEN...10 DAKİKA MAÇ UZADI BE 10 DAKİKA SEN HALA SALDIRIYORMUSUN TARAFTARI BAHANE EDİYOSUN DOLDUR BOŞALT OYNUYOSUN OYNUYOSUN DA FENERBAHÇE O TAKTİGİ YER Mİ YA LUGANO VE EDU GİBİ UZUN BOYLU SAVUNMA ELEMANI VARKEN BU DOLDUR BOŞALT TAKTİĞİNİ YER Mİ...ERTUGRUL HOCAM SENİ SEVİYORUZ HERZAMAN ARKANDAYIZ...SEN ELİNDEN GELENİ YAPIYORSUN BEŞİKTAŞIMA...SENİNLE BAŞLADIK BİZ BU YOLA BİTECEKSE SENLE BİTSİN...@Asİ_RuH@ |
Türkiye`de Saat: 10:57 . |