![]() |
Daha hiç basket maçına gitmedim... Dünkü maçı kazansak bugün maça gitmek içimden gelirdi ama... cıx.... bu maçada gitmem yine beleşçi arkadaşlarımız stadı doldurur takım yenerse eğlenir yenilirse üzüldük der susarlar... ISPARTADA GELEN ARKAŞIMIN VE ONUN GİBİ CEFASINI ÇEKEN TÜM ARKADAŞLARIMINDA HAKKINA GİRERLER... |
AAHHH dün gece Kapalı Tribünün sag iç tarafındaydım Mükemmel bir atmosferdi arkadaşlar inanılmaz bir ugultu vardı stadda hele o o.....çuğu volkan çıktıgında stadda küfürler yagdı yagdı...Burası Beşiktaş alayına gider bestesi hep bir agzından söylendi bütün tribün...Sonra gecenin kahpesi yani baki ortaya çıktı yaptıgı iki hatadan dolayı beşiktaş fenerbahçeye mağlup oldu baki ıstıklandı beki yuhlandı ama bunu hak etti...slında sadece baki değil bu yenilginin sonucu bütün futbolcular ve teknik heyet hatalı sen gol atmışsın taraftar saldır beşiktaşım diyor sen bakinin yaptıgı hatadan gol yiyiosun mantuık işi değil bakiyi neden orta sahasının sagına aldı hangi mantık bu ertugrul hocam....ama yazık fenerbahçeye madara olduk....yazıklar olsun bize adamlar iyice havaya girdi birde chelsea maçını yesin bunlardaha havasından geçilmez...YAZIKLAR OLSUN BEŞİKTAŞ SİZE.... |
İstanbul ile aramda 800 km fark war.Ondan gidemedm.Ayrıca kahveden maç izlenince weya maçı izleyemeyince Beşiktaşlı olunmuomu |
arkadaş gittiniz ne oldu adam şişe attı beşiktaşı bursa maçında seyircisiz oynamaya itti gidenlerde çok iyimiydiki |
O KADAR SEYİRCİYE YAZIK SANKİ DEPLASMANDA OYNUYOSUN VE İNÖNÜ STADINDA TEK FORVET OYNUYORSUN ORTA SAHA ZATEN İPTAL CİSSE HAZIR DEĞİL...SERBEST OYNAYAN DELGADO DÜN GECE SAHADA YOKTU ADETA...TELLO DEYİNCE 2 HAFTADIR İNANILMAZ BİR DÜŞÜŞ VAR...HOLOSKO ÇABALADI AMA UĞUR BORAL BIRAKMADI...VE BOBO BİZİ YAKTIN DÜN BELKİ OYNASAYDIN HERŞEY FARKLI OLURDU...İBRAHİM ÜZÜLMEZ ALLAH BELANI VERSİN COLİN KAZIM SENİ SİLDİ ATTI SAHADAN...SANKİ KENDİNİ BU MAÇA HAZIRLAMIŞ OLAN COLİN KAZIM FENERBAHÇEDE BU KADAR FORMA SANŞI BULAMIYOR BİR MAÇ OYNADI DEFANSİF OLARAK DAGITTI DİYEBLİRİZ. ARKADAŞLAR FENERBAHÇENİN SALI GÜNÜ MAÇI OLSUN OLMASIN ADAMLAR ASILDI YİNE GALİBİYET İÇİN...ÇILDIRIYORUM YA YAZIK SEN SALDIRACAGINA ONLAR SALDIRIYOR VE GALİBİYETİ ALIYOR....ÇARŞI YANİ ASİ RUH KENDİNİ YIRTIYOR SALDIR BEŞİKTŞIM DİYE SALDIRAN FENERBAHÇEYE BEN ANLAMIYORUM YANİ NEDEN...10 DAKİKA MAÇ UZADI BE 10 DAKİKA SEN HALA SALDIRIYORMUSUN DOLDUR BOŞALT OYNUYOSUN OYNUYOSUN DA FENERBAHÇE O TAKTİGİ YER Mİ YA LUGANO VE EDU GİBİ UZUN BOYLU SAVUNMA ELEMANI VARKEN BU DOLDUR BOŞALT TAKTİĞİNİ YER Mİ...ERTUGRUL HOCAM SENİ SEVİYORUZ HERZAMAN ARKANDAYIZ...SEN ELİNDEN GELENİ YAPIYORSUN BEŞİKTAŞIMA...SENİNLE BAŞLADIK BİZ BU YOLA BİTECEKSE SENLE BİTSİN...@Asİ_RuH@ |
sen öyle diyosun da su mu attınız diye peki sebebini biliyormsun bilmiyosun bu ********ler saha zeminine çıktıgı zaman kapalı tribünü tahrikedici şeyler yaptılar...O yüzden çıldırdık |
BeN GitTim ama 250 ytl verdim yeni açığa..Yönetim neye çare bulduki bu konulara çare blcak yazıkk.. |
dünkü atmosfer anatılmaz yaşamır...ama birde sonuç iyi olsaydı ii olacaktı ama ne yapalım |
maça gidemesemde her maçta ordayım gibiyim... |
DÜN HER ZAMANKİ YERİMDE KAPALI TRİBÜNDEYDİM.O KADAR SEYİRCİYE YAZIK SANKİ DEPLASMANDA OYNUYOSUN VE İNÖNÜ STADINDA TEK FORVET NOBREYLE OYNUYORSUN ORTA SAHA ZATEN İPTAL CİSSE HAZIR DEĞİL...BAKİ SENİ BU TAKIMA ALANIN NEYSE GOLLER SENİN HATAN YAKTIN BİZİ DÜN GECE YAKTIN...SERBEST OYNAYAN DELGADO DÜN GECE SAHADA YOKTU ADETA...TELLO DEYİNCE 2 HAFTADIR İNANILMAZ BİR DÜŞÜŞ VAR...HOLOSKO ÇABALADI AMA UĞUR BORAL BIRAKMADI...VE BOBO BİZİ YAKTIN DÜN BELKİ OYNASAYDIN HERŞEY FARKLI OLURDU...İBRAHİM ÜZÜLMEZ ALLAH BELANI VERSİN COLİN KAZIM SENİ SİLDİ ATTI SAHADAN...SANKİ KENDİNİ BU MAÇA HAZIRLAMIŞ OLAN COLİN KAZIM FENERBAHÇEDE BU KADAR FORMA SANŞI BULAMIYOR BİR MAÇ OYNADI DEFANSİF OLARAK DAGITTI DİYEBLİRİZ. ARKADAŞLAR FENERBAHÇENİN SALI GÜNÜ MAÇI OLSUN OLMASIN ADAMLAR ASILDI YİNE GALİBİYET İÇİN...ÇILDIRIYORUM YA YAZIK SEN SALDIRACAGINA ONLAR SALDIRIYOR VE GALİBİYETİ ALIYOR....ÇARŞI YANİ ASİ RUH KENDİNİ YIRTIYOR SALDIR BEŞİKTAŞIM DİYE SALDIRAN FENERBAHÇE VE GÖLÜ BULAN FENER BEN ANLAMIYORUM YANİ NEDEN...10 DAKİKA MAÇ UZADI BE 10 DAKİKA SEN HALA SALDIRIYORMUSUN TARAFTARI BAHANE EDİYOSUN DOLDUR BOŞALT OYNUYOSUN OYNUYOSUN DA FENERBAHÇE O TAKTİGİ YER Mİ YA LUGANO VE EDU GİBİ UZUN BOYLU SAVUNMA ELEMANI VARKEN BU DOLDUR BOŞALT TAKTİĞİNİ YER Mİ...ERTUGRUL HOCAM SENİ SEVİYORUZ HERZAMAN ARKANDAYIZ...SEN ELİNDEN GELENİ YAPIYORSUN BEŞİKTAŞIMA...SENİNLE BAŞLADIK BİZ BU YOLA BİTECEKSE SENLE BİTSİN...@Asİ_RuH@ |
Türkiye`de Saat: 07:50 . |