![]() |
Alıntı:
|
Zaten o alexin yatacak yeri yok yaa işte ezikler ezik biz kapalı biz ashi ruh olarak elimizden geleni yaptık taraftar olarak ama sahada o ruh futbolcuklarda yoktu...adamlar yattılar ya çıldıtlar milleti amaçlarına ulaştılar küfürde oldu parada atıldı |
gdpte bakiyi iboyu vs yi mi izlicem |
Alıntı:
|
bencede artık uzatmayın fenerbahçe hangi maçı hilesiz hakkıyla almış ki |
Alıntı:
:congrats::congrats::congrats::congrats: |
herkes değinmiş aynı şeye benimde söylemek istediğim bu liverpoolu tezahüratlarla şaşkına çeviren çarşı yoktu bu maçta,statı inleten çarşı yoktu.herkes sus-pus olmuştu.bir avuç ezik stadı inletirken bizimkiler çekirdek çitletiyorlardı.taraftar yoktu olanlarda boştu.anlatabildim mi neden kaç kişi gitti maça diye sormamın sebebini şimdi... GERÇEK TARAFTARLAR OLMALIYDI,HİÇ SUSMAYAN... ŞİŞE ATMAK TAKIMIN CEZA ALMASINI SAĞLAMAK TARAFTARLIK DEĞİLDİR... |
Alıntı:
|
arkadaslar bence bu konu zaten gereksizdi iyice garip bir hal almaya başladı konuşmalar felan :S yapmayın lutfen gidin gider gidemeyen evinde kahvesinde izler yani beşiktaşlılık tribun de olunmuyo ben ankaradan kalkıp gittim ... ne oldu bişi mi degişti bi daha kine de ben bilet bulamam cok basit bişi yani uzatılması gereksiz bence ... |
Türkiye`de Saat: 19:12 . |