![]() |
uzulmez artık yeter bu kadar yuk oldugun takımı eksık oynattıgın defol gıtt artıkkk kapasıde sız boyle bu oyuncu dunyada yokkk ama her gelen vaz gecemıyorr anlamıs deılımmm |
Gidecek biri varsa yönetimdir.! Beşiktaş soznu kapamadı taraftarın bir görevi var, o stadı YÖNETİM İSTİFA sesleriyle inletmek. |
bence sezonu kapattık demek için erken..ilk 2 ye girme şansını kaybedersek o zaman herşey biter..artık hedef şampiyonlar ligi ön elemelerine kalabilmek olmalı .. |
serdar özkanı oynatırsan böle olur |
hangi stadın yapımına başlanacak? inanmayın bunlar maketini 3 senede yapsınlar eywallh derim.. |
Alıntı:
|
kmseye katılmıorum 1. tello,delgado,nobre gitmemeli gideck biri varsa yıldırım demirören ve tayfasıdırr....ayrıca sezonu kapattk fln ne demekk yhaa sonuna kdr savasııcaz imkansızı basarıcazzz ve taraftarlara kesnlkle sitem ediorumm kötü günde takımımızın yannda olcaamıza naptııkk bn maca gidemedm iikide gidememisimm alex e sise attıkta macımı kazandkk küfür ettkte gol mu attık bunları yaptıkca takımımız zarar görüorrr yenilmemize deilde bu olanlara cook üzüldüümmm keske bölle bitmeseydii !!! :(:( |
Güzel tespit |
vallahi susuyorum billahi susuyorum.. Hala yeni stad hala yeni stad hala yalanlara devranlarla dolu yönetimin sözünü onaylıyorlar... Ben yeni stadım ile değil bağırdığım sesim ile açtığımız pankart ile övünenlerdenim.. Ayrıca taraftar bırakında sussun birkere kahroluyorlar kahroluyorlar siz olmadınızmı dün gece rahat rahat yattınız mı acaba nedir bu ya? |
stadın sezon sonuna kadar kapatılması çok kötü olur yönetimin protestolara maruz kalmamak için verilecek cezaya razı olacağını düşünüyorum |
Türkiye`de Saat: 05:32 . |