![]() |
Baki Düşmanları bir gelin bakalım Maçın hatasını herzamanki gibi Bakiye kesti bazı futboluzmanları.... dün geceye beraber zoom yapalım...nerede ne hata olmuş beraber bir bakalım... Dün gece yine taçtan gole pozisyon dönüştüren, saha içerisinde basketbola izin veren mesleksizler yenilginin suçlusu yazılabilir, veya her maç sol bekte ibrahim gibi bir sorunla maça başlayıp oradan gelen pozisyonları bizlere izletirken saç baş yolduranlar olabilir, ricardinhoyu yokedenler olabilir, bir onu alıp bir bunu satıp takımı babasının çiftliği gibi yönetenlerde olabilir... ama hatayı okadar güzel oynadığı bir gece bile bakiye kesebiliyorsa benim taraftarım... tek diyeceğim herbirinizin gözleride harika köredilmiş... afferim devam edin böyle adam sola kanada geçirilir geçirilmez tek atak gelmedi oradan, önüne geleni durdurdu döve döve güçlü fiziğiyle, arkadaşlarının tüm açıklarını kapadı hemen hemen.... Adamı buna rağmen saatlerce yuhaladı bazıları ben utandım... ilk pozisyonda taçtan gelen topta topu rakibine atarak gole zemin hazırlayan delgadoyu neden ıslıklamıyorsunuz? veya sahanın en ufak boylusu alexe önünden kafa vurduran gole sebep olan defansçımız gökhanı neden yuhalamıyorsunuz? Fenerbahçenin haftalardır en tehlikeli silahı Alex'i tutturmayı bile beceremeyenleri neden yuhalamıyorsunuz... Gecenin suçu bakide öyle değilmi...bu kadar kolay yani... çok yazık gerçektende... Yılların Süleyman Sebasına bile yuhhh çekenler ilk hedefiniz baki... kalan sağlarda sizin olsun... Sahaya sabırsızlık ve gerginlik yansıtanlar,futbolcularla nefes alıp vermeyi bırakanlar,maçtan kopup kendi maçını yaşayanlar,arabesk yada lay lay lom modelinden vazgeçmeyenler,sadece fb ekmeğine yağ sürer.Dün gece de öyle oldu.Baktılar ki kendi pisliklerini iteleyecekleri bir delik yok.Tertemiz oyunuyla, tüm hırsıyla takımda oyun oynamaya çalışan bakliyatçı çocuğu suçlamaya başladılar.Ne oldu peki?Başkanınız utandı terketti stadı.Stad dedim.Hani mabedimiz dediğiniz yer.Hani kutsal mekan.Hani dün gece son derbisini, son önemli maçını yaşayan o tarihi yer.Yakıştınız mı oraya?İçiniz cız etmedi mi? Plastik eldivenleri ellerinize mi geçirdiniz yoksa sevginizi de plastikle kapladınız? Yazıklar olsun ulan. Göz göre göre kulübü süründürüyorsunuz.Asi ruhmuş.Nerede asi ruh? Nerede dün gece o büyük ruh? Utandım, utandırdınız.Bir avuç dediğiniz insanlar sizinle alay etti be.Desibel rekoru kıran sizlerse sadece "ooooooovv" larla yetindiniz.Bir de hepinizden daha yürekli olan, doğuştan Beşiktaşlıyım diyenlere inat Beşiktaş için savaşan bir çocuğa küfür ettiniz, tepki gösterdiniz. Allah belanızı versin ! |
ilk golde delgado kaptırdı 2.sinde baki ne denile bilirki adamların oynamasına gerek yok bizimkiler güzel pas veriyor kendileri |
güzel demisin!!baki hatalı weya bu takımın oyuncusu olmaya bilir ama ibrahim üzülmezden daha iyi oynadıgı kesin!!eger yuhlanma olcaksa bence yonetmden baslanmalıydı!! |
bakinin kapasitesi zaten belli o kadar oynuyor iste.kimse kapasitesinin ustune cikamaz.suc onda degil.hatta ben ona aciyorum.adam birseyler yapmak istiyor.rakibini tutmak istiyor top kapmak istiyor ama rakibe bodoslama giriyor cunku nasil kontrol edecegini bilmiyor ki rakibi.her hareketi sari kartlik her an atilacak diye stresle bekliyor takim.ben ona suc bulmuyorum bunu gore gore takima koyanda.defansi boyle kuran da suc var.ve bu yonetimden teknik kadrodan utaniyorum artik.coktuler besiktasin uzerine ugursuzluk surup gidiyor ve ne zaman da gidecekler belli degil. |
usta helal olsun harıka bı yazı olsmus top bakıye gene kadar 6.7 oyuncu gecılıyor nerde onlar baska oynayan futbolcu yokmu sahada herkes dolanıyor sana sonuna kadar katılıyorumm tskk |
Baki Mercimek, Mehmet Yozgatlı ve İbrahim Üzülmez... uzatmicam. |
yha diğerlerinin elle tutulacak yetenekleri var en azından bu bakide ne 2 gram yetenek var nede zeka... sen de kalkıp delgado ile bakiyi karşılaştırıyosun... |
Lüften artık bırakalım duygusallığı yaa,Baki bu takımın oyuncusu değil.Maçı fenerlilerle izlerken yerin dibine girdim yaa resmen,millet dalga geçiyor adamla.Beşiktaşlılar bile fblilere katılıyor,daha ne olsun...Hala neyini savunuyorsunuz anlamadımki.Seneye inş. takımdan gitmesi umuduylan diyorum başka bir şey demiyorum...Tek Bakide değil tabiiki,daha nice futbolcular!.. |
Ben bu maçın tek sorumlusu ve suçlusu Baki demedim dememde ama Baki Beşiktaş ta oynucak oyuncu flan değil tıpkı Ali Tandoğan gibi tıpkı İ.üzülmez gibi. |
BAKI MACI KATLETTI |
bunu FB maciyla ili$tirmeyin ama Baki ve onun turu oyuncular BJK'yi kaldiramazzz adam ne olursa olsun saatli bomba gibi onu ve i.uzulmez'i bu takimda hala oynatmak HATAdan ba$ka bi$ey deil bizz gol yiyosak hep uzulmez-baki 2lisinin oldugu bolgeden yiyoruz bi dikkat edin |
bu bir takım oyunuydu ve bence herke skendisinden beklenmeyecek hatalar yaptılar.... |
bakı uzulmez toraman zan eee ne zman bu buyuk maclarda ve krıtık zamanlarda ve sezonun da 6 veya 7 mac harıc rezıl oynayan delgadoya donecek oklar merak edıyorum |
adamın işi faul yapmak ve top kaptırmak tır başka bi işe yaramaz baki nisk |
DÜN HER ZAMANKİ YERİMDE KAPALI TRİBÜNDEYDİM.O KADAR SEYİRCİYE YAZIK SANKİ DEPLASMANDA OYNUYOSUN VE İNÖNÜ STADINDA TEK FORVET NOBREYLE OYNUYORSUN ORTA SAHA ZATEN İPTAL CİSSE HAZIR DEĞİL...BAKİ SENİ BU TAKIMA ALANIN NEYSE GOLLER SENİN HATAN YAKTIN BİZİ DÜN GECE YAKTIN...SERBEST OYNAYAN DELGADO DÜN GECE SAHADA YOKTU ADETA...TELLO DEYİNCE 2 HAFTADIR İNANILMAZ BİR DÜŞÜŞ VAR...HOLOSKO ÇABALADI AMA UĞUR BORAL BIRAKMADI...VE BOBO BİZİ YAKTIN DÜN BELKİ OYNASAYDIN HERŞEY FARKLI OLURDU...İBRAHİM ÜZÜLMEZ ALLAH BELANI VERSİN COLİN KAZIM SENİ SİLDİ ATTI SAHADAN...SANKİ KENDİNİ BU MAÇA HAZIRLAMIŞ OLAN COLİN KAZIM FENERBAHÇEDE BU KADAR FORMA SANŞI BULAMIYOR BİR MAÇ OYNADI DEFANSİF OLARAK DAGITTI DİYEBLİRİZ. ARKADAŞLAR FENERBAHÇENİN SALI GÜNÜ MAÇI OLSUN OLMASIN ADAMLAR ASILDI YİNE GALİBİYET İÇİN...ÇILDIRIYORUM YA YAZIK SEN SALDIRACAGINA ONLAR SALDIRIYOR VE GALİBİYETİ ALIYOR....ÇARŞI YANİ ASİ RUH KENDİNİ YIRTIYOR SALDIR BEŞİKTAŞIM DİYE SALDIRAN FENERBAHÇE VE GÖLÜ BULAN FENER BEN ANLAMIYORUM YANİ NEDEN...10 DAKİKA MAÇ UZADI BE 10 DAKİKA SEN HALA SALDIRIYORMUSUN TARAFTARI BAHANE EDİYOSUN DOLDUR BOŞALT OYNUYOSUN OYNUYOSUN DA FENERBAHÇE O TAKTİGİ YER Mİ YA LUGANO VE EDU GİBİ UZUN BOYLU SAVUNMA ELEMANI VARKEN BU DOLDUR BOŞALT TAKTİĞİNİ YER Mİ...ERTUGRUL HOCAM SENİ SEVİYORUZ HERZAMAN ARKANDAYIZ...SEN ELİNDEN GELENİ YAPIYORSUN BEŞİKTAŞIMA...SENİNLE BAŞLADIK BİZ BU YOLA BİTECEKSE SENLE BİTSİN...@Asİ_RuH@_hocam asasmaz mısın esin @asi_ruh@derken akıllı ol bu takımda bakiye yer yok bana bakiyi övme ulan...sanki savunmanın belkemiği bırakın bu işleri ibramüzülmez bak gitsin bu takımından 2 senedir beşiktaşı katlettiler __________________ |
Maçın Katili Kesinlikle Bakidir . |
KESİNLİKLE KATIIYORUM BAKİ ALLAH BELANI VERSİN.KATLETTİN BİR DE BAKİYİ ÖVÜYORSUNUZ...BIRAKIN ULAN BAKİYİ..KİM BEŞİKTAŞI 2 SENEDİR İBRAHİM ÜZÜLMEZLE BİRLİKTE KATLETTİLER.İBRAHİM ÜZÜLMEZ KAPTTIRDIGI HER TOPTA HİÇBİR ŞEKİLDE GERİYE GELMEDİ....BAKİ DE SANKİ GÖLCÜ TOPU ALIYOR İÇERİYE PAS ÇIKARTICAM DİYOR TOPU KAPTIRIYOR GERİYE KOMUYOR FB BİZİ BOŞ YAKALIYOR VE GÖLÜ YİYİYORUZ...BAKİ ALLAH BELANI VERSİN..... |
göz ardı edilcen bir cok sey var hata nın buyuk kısmı bakinin peqi bana diger hata yapan oyuncularında soyleyebilirmisiniz ? |
ya baki diyorsunuz da nobre gibi topmu bekleseydi oyunda varliği yokluğunu belli etirmesemiydi bakinin kapasitesi belli zaten niye bu takimda boyle buyuk kulupte oynuyor o yonetimin ve teknik heyetin sucu bakide suc yok |
sadece bakı deil o kadar çok gereksiz oyuncu varki takım kaldıramıyor artık delgado da dahil. |
aciyorum gercekten aciyorum... toptan az bisey anlasaniz, bakiye sucu vermezdiniz cünkü bakiye kadar gelene hic birisi durdurabildi mi ezikleri??, ugur borali örnek alalim.... kendi kalesi önünde aliyo topu ve 6-7 oyuncuyu kendi basina geciyo , ne hareket yapiyo ne baska bisey, tek hizli kosuyo. ozaman bakinin ne hatasi var. savunmanin ortasinda gayet iyi bi performans sergiledi. ondan sonra 100% erturul saglamin hatasiydi. herkes biliyo ki baki mercimek savunmanin solunda top oynuyamaz. niye mi? ilk problem baki hizli bi oyuncu degil ikincisi cok agir oynuyo----> onun yeri savunmanin ortasi. bu yüzden de fenerbahcenin hizili kanat oyuncularina karsi yetersiz kaliyo(Gökahn gönül). cok normal bisey. burda bakinin hic bi sucu yoktur. tek suclu vardir buda teknik heyetin. Baki yine ruhuyla 100% oyununu ortaya koymaya calisti. ama öbürleri?? DELGADO(topu kaybettikten sonra pesinden kosmayi birakti)??? TELLO(inancsiz oynadi)???? CISSEE(hazir degildi)????? GÖKHAN ZAN(alex gibi minike karsi kafa mücadeleyi kaybediyo)???? bunlara niye bisey demiyosunuz. Bakiyi aldiniz ve ona kizmadan baska bisey yapamiyosunuz. Adam olun hepiniz, baskada bisey demiyorum. BEN BesiktasIMI ve BAKIMI SONUNA KADAR DESTELICEM NE OLURSA OLSUN CÜNKÜ BESIKTASIMI HERSEYDEN FAZLA SEVIYORUM!! KENDINIZE GELIN. FORZA BESIKTAS FORZA BAKI |
Haa şu var bakinin ofansif yönü çok yazıf dünkü maçta bunu gördük taraftara saç baş yoldurdu aldıgı toplarda pas vermek yerine abuk sabuk işler yaptı yaptıgı bariz hatalarda zaten gol yedik onun yanında ibrahim üzülmez allah belanı versin colin kazım gibi bir adamı durduramadı adamlar sol tarafı dagıttılar zaten golleri de sol taraftar yedik..saymaya kalksam hocam hatalı topçu çok... |
Alıntı:
|
dün belkide macın iyisiydi baki diebilirim hep top bizdeydii fakat bir türlü kaleye gidemedkkk noldu delgadoda toplancktı tüm toplarr ama noldu kaleye gidip bi gol pozisyonumu yaptıkkk baki tüm saflıgıyla tüm iyi niyetiyle oynadıı tek o savastı onunda gücü bi yere kadar.... ama tabi baki bjknin oyuncusu diil sadece dün icin konusuorum ama nobrede bise yapmadı dicem adama doru düzgün hücum pası verck düzgün asist yapck oyuncu yoktu dün ayrıca bjk li taraftarlarda yanlıs yaptııı islerine gelince bakiye üçlü cektirir sni sevioruz bakii der sonada yuhalarlarr bumu taraftarlıkkk delgado dogru düzgün hücum pası veremedi tello düzgün orta yapamadı onlar nie yuhalanmadııı pekiiii ?? cok güsel bi konu acmıssın tebrk ediorummmm !!!!!! |
Baki'nin sınırları belli. Bugün mü öğreniyosunuz nasıl bir oyuncu olduğunu.! Suç onda değil ona görev veren yada vermek zorunda kalan HOCA'da.! |
baki kadar istekli oynayan oyuncu yok gordunuz mu istekli futbolcu baki kadar gormediniz o zman susun ! |
tello ve delgadonun performansı çok ama çok düşüktü holosko ve nobre birbirlerine uyum sağlayamadı bu maçta i.toraman gökhan zan a.tandoğan süperdi baki zaten bizden değil oldu olcak bizim kaleye kendi gol atsaydı (bence bakiyi üstüne para vererek satmak lazım) |
ve de ertuğrul sağlamı kınıyorum burdan baki yerine gordonu soksaydı enaz beraberlik olurdu veya i.üzülmez yerine bakiyi çıkarmalıydı |
Alıntı:
|
bu maçta baki kadar yürekli onayan biri varsa göstersin.... |
Bakiye destek veren arkadaşlara bende katılıyorum ondaki kazanma hırsı azmi b,razda diğerlerinde olsaydı mu maçı almamış içten bile değildi. Maçta 8 dk uzatma verilmiş bizim ruhsuz Delgado, Tello neler yaptılar Bakiye kızacağınıza Delgadoya kızın 10 numaraya yakıştırdığınız adama bakın Allah belasını versin onun dün akşam bir tane olumlu hareketini gören varmı haa diyeceksinizki golde Ali Tandoğana pası o verdi diye o kadarda mı yapmasın yani orda onun yerinde Baki olsaydı oda aynı pası verirdi emin olun yazıktır Delgado ya verilen paralara bağlanan ümitlere ondan ne 10 numara olur nede maestro talibi varken satıp kurtulsunlar |
bence bakinin kestigi bi sürü atagı var eziklerin..Bakinin bir hatası gol oldu da kötü adam oldu. yha kestigi ataklardan ötürü nie kimse çıkıp bişi söylemiyor merak ediyorum.. adam resmen satır gibi biçti fb oyuncularını daha ne olsun.. Yenildiysek suç bakinin degil ki .... suçlanması gereken işini yapmayan bi sürü futbolcu varken .... |
saha iyi olan kimse yoktu. tek bir kişiye yüklenmenin anlamı yok. Herkes süper oynadı da biz baki yüzünden mi yenildik? |
Baki mi güzel bir değil 2 değil baki gibi futbolcu olmaz olsun beşiktaşa yakışmıyor.adam resmen beşiktaşa dert olsundiye var her pozisyonda kim korkmuyor bana bunu söyleyin %90 Bakiyle karşı karşıya kalan geçiyor yalansa hodri meydan her maç aynı hata ben bıktım bu adamdan çok gereksiz |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|