![]() |
ywww sinanın bir şeye karıştığı yk saçmalamayın.ertuğrula glnce tmm adam gibi adamda iyi kişilikli olmakla hoca olunmuyo. |
kesinlikle takımı iyi yönetemiyor... |
aynen bende her zman söylüyorum bu hcaoyal olmazzz 100 yıl sabretsek yine olmaz |
yazmak istemezdim ama sizin gibi taraftar olursa deneyimli hocada olsa böyle olacaktı 2 maç kazanacak poh pohlayacaktınız 1 malubiyette yine aynı yazıları siz veya ben yazacaktım neyse hiç kimse eyyam yapmasın yönetimde birlik beraberlik var mı ki bunu sorgulayalım önce birlik ve beraberlik olmaması takımın bu hale gelmesinde en önemli etken bunu bilin |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
katılıyorum... |
ertugrulu savunan arkadaslarıma soruyrm bu sezon izlediğiniz hangi macta maca fark olur diye gittiniz kacında fark oldu kacında rahatca mac izlediniz..2. olarak 1 fark one gectikte sonra fark aradıgımız rakibi ezdiğimiz bana kac mac soyleyebilirsiniz.. 3. kac tane mac yaw iyiki ertgrulun su degsikliği yaptı yoksa mac gidiyordu dediniz ve boyle kac mac kazandık? |
geçen 4 sezonda del bosque dahil hangi t.direktör geldiği gibi mükemmel futbol oynattı? hiçbiri...artık t.direktör tartışacak durumda değiliz yeni bir t.direktör gelecek sezon şampiyonluk umutlarını yarı yarıya indirir...biraz sabır ve istikrar... |
Alıntı:
|
peki arkadaslar hersey iyi hossa biz neden 4 senedir hic birsey basaramadık |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
artık çözümün t.direktör değişimi olmadığını herkesin anlaması lazım...once_biz_vardik1903 bi önceki sayfada mesajından alıntı yaptım güzel noktalara değinmiş, eagletrap onu bi oku istersen... |
Ertuğrul sağlam kredisini TÜKETMİŞTİR. centilmen olmakla iyi teknik direktör olunmuyor ertuğrul sağlam . Bu sene şampiyonluk senin amatörlüğün yüzünden gitti . Beşiktaşa çok erken geldin ertuğrul hoca. Sen kimi istediysen Başkan aldı star futbolcu almak istedi başkan ama sen küçük düşündün star futbolcu ile başaçıkamam yeri geldiğinde yedek kulübe de oturtamam dedin ve aldırtmadın . YETER ARTIK ERTUĞRUL BAŞKANI DA AL YANINA VE GİT ARTIK . YETER ARTIK İSTİFA ERTUĞRUL !!!!!!!! |
Alıntı:
sana birsey demiyorum sen fevri bir arkadasimsin seneyede aslan ertugrul diye bagirirsin senin isyanlarina hastayim :) gunluk yasamakta guzel senin gibi :) ama tek sey solicem hoca coloccini dedi melberg dedi meite dedi bu yonetim gordonu aldiysa hocanin yildiz muhabbeti konusunda bidaha dusun istersen |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Arkadaşım günlük yaşayan sen ve senin gibilerdir . Senin ertuğrulun varya colochini , melberg ve meite ile anlaşılmasına rağmen red etti gerekirse yedek bırkamazmış diye . Dripiç ile gordon u başkan öneren alalım diyen ertuğrul un ta kendisidir. Eğer ertuğrul takımın başında kalırsa seneye zerre kadar başarı umudum yok asla başarılı olamaz asla bize aslan ertuğrul kaplan ertuğrul dedirtemez . :) Cemaatin iteklemesi ile nereye kadar gidebilir ertuğrul bilmem .:) |
ertuprul hocanın yaptığı tek şey 80 de batuhanı almak başka bi hocalık gormiyorum kımse kusura bakmasın kaldıramıyor beşiktaşı gitsin artık gelecekse de 5 sene sonra gelsin ama yonetimde gitmesi lazım şekirdek ten değişmesi lazım bu arada ayyaş lafına katılşıyorum maçtan 4 saat once kazandaydık ve kapalı kutunun tayfaları o kadar içmişki ayakta dura,cak hali yok daha ne beklerisn bağırmalarınımı yoksa destek vermelerinimi onlar sahaya pet şişede atar küfür de eder bırakın artık bazı şeyleri destkelmeyiii kendimize gelelim lütfen |
Alıntı:
|
KATILIYORUMM........... EGER TEKNIK ADAM OLSAYDI TAKIMA ALDIGI SATTIGI FUTBOLCULARA BAKKK KADRODA HALA BAKI VE UZULMEZI KOYUYOR YANI HER MAC 9 KISI OBUR OYUNCULARIMIZ OYNUIYOR OYNAMIYOR BELLI DEIL YAANI ANLIYACAGIMIZ HER MAC ORTALAMA 5 ... 6 KIS OYUNCU ILE SAHAYA CIKIYOZZZ |
İyi yada kötü Ertuğrul hocanın sonuna kadar arkasındayız. Olmalıyız....O beşiktaşın gelecekteki yıldızı olacak. http://www.resimvadisi.com/data/medi...0830113546.jpg |
Alıntı:
yada daha önemlisi delbosqe juan franı geitrdi juan fran nerde dünya tecrübeye sahip olan hoca kim tsl de kalli. kalli neler yapıyor servetten forvet yada ön libero. barussodan sağbek. mehmet t. dan sağkanat vs. kısca başarılı olmak için tecrübe şart ama olmazsa olmaz değil bunun en iyi örneği zicodur. zioya neler dendi ne hatalar yaptı. ama eldeki malzeme iyi olunca arkasında da durunca ne başarılar geldi. |
Yahu Ertuğrul Hoca'ya kadar birsürü eleştirilecek tarafımız var.Ne zaman yenilsek iki kelime etmesini bilmeyen vandallar forumlarda hocamız hakkında destan yazıyorlar.Real Madrid'in başında 5 sene adam gibi futbol oynatan hocanın bile başını yedik siz hala sorun hocada diye eleştiri yapıyorsunuz. |
Alıntı:
|
DÜNYADA Kİ EN İYİ TEKNİK DİREKTÖR EĞER MAÇIN EN İYİSİ COLİN KAZIM IN KARŞISINA BAKİ MERMİCEkİ KOYUYORSA YANİ BAKİYİ Sol BEK oYNATIYORSA ONA BEN TEKNİK DİREKTÖR DEMEM! ZAMANINDA İNÖNÜDEKİ TRABZON MAÇINDA BAKİYİ YATTARANIN KARŞISINA SOL BEK OLARAK TİGANA KOYMUŞTU. O Maçıda hatırlayın isterseniz OZAMANDA DEDİM BUNDAN TEKNİK DİREKTÖR OLMAZ DİYE! FUTBOLCULARI HAVAYA SOKMA GAZ VERME BENZERİ HÇ BİŞEY YOKKİ FUTBOLCU ERTUĞRULDAN ÇEKİNMİOKİ DELGADO BİLİYORKİ MAÇTA 90 TANE TOP KAPTIRSADA Bİ SONRAKİ MAÇ KADRODA...(NOKTA :) ) |
Bahsettiğiniz şahıs Beşiktaşa senelerce futbolcu olarak emeği geçmiş birisidir. Ertuğrul sahasında sadece fb ye yenildi. gs yi trabzonu liverpool u yendiğinde yere göğe sığramadığımız kişidir. Ne oldu bi fenere yenildi diye hemen kelle isteniyor? Daha ilk senesi istediği takımı oturtamadı yaşı genç ve stres altında. Yönetim Ertuğrula dünya starı futbolcu alalım dedi de o mu kabul etmedi? Ya da alınamayacağını bile bile dünya starı bi futbolcuyumu istesin? transferleri hoca istemiş olabilir ama o da ayağını yorganına göre uzatıyordur. ha elinde iyi futbolcu da vardı Bobo gibi Bobo kırmızı kart yediyse oynayamadıysa bu maçta şuç hocanın mı takıma rico yu küstüren Ertuğrul mu? yönetim adam olsaydı da Del Bosque'ye 8 milyon Avro ödemeseydi de adam gibi transfer yapıp hocaya kaliteli futbolcu verseydi görseydik o zmana hoca ne yapıyor. Bahsettiğiniz şahıs ADAM GİBİ ADAM ERTUĞRUL SAĞLAM. Beşiktaşın çocuğu sizden benden çok bu takıma emek vermiş birisi. Hangimizin Ertuğrul kadar emeği var takıma Beşiktaş için forumlarda yazı yazmakla, maça gidip bağırmakla, yada evde tv başında taktik vermekle emek verilmiyor takıma. Eleştirilerinize dikkat edin İyi günde göklere çıkardık ama kötü günde yerin dibine sokmaya hakkımız yok. Ben ertuğrul a sabır göstermekten yanayım omuzlarında ağır bir yük var hem futbolcuların hem yönetimin hem de Beşiktaşımıza yararlı olmanın yükünü taşıyor omuzların. belki bu sene olmadı belki seneye de olmaz ama bir daha ki sene mutlaka olacaktır. İNANIYORUM. ha diceksiniz ki o kadar bekleyelim mi evet bekleyelim hocanın gönderilmesi fayda değil zarardır. her başarısızlıkta kelle almak doğru değildir. senelerdir paramı verin gideyim diyen başkana dayandık Ertuğrula neden dayanamayalım. Zaten biz değilmiyiz SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK diyen. Dişimizi sıkıp dayanacağız ve o da bunun ödülünü bizi sevindirerek verecektir. |
Türkiye de 3 büyükleri çalıştırabilecek nitelikte yerli antrenör yok. Mevcut yerli antrenörler arasında Abdullah Avcı Ertuğrul Sağlamdan 3 gömlek daha üstün bir antrenör ama ne yazık ki onunda uluslararası deneyimi yok. Antrenör seçimi hedeflerle orantılıdır. Hedefinize göre antrenör seçersiniz. Ligte ilk 4 e girmekse hedef Ertuğrul Sağlam ve ekibi bu iş için yeterli, ama hedef ligte şampiyonluksa, avrupada başarı ise Ertuğrul Sağlam ve ekibi oldukça yetersiz. Önümüzdeki sene için bir karar verilmeli. Ertuğrul sağlam ı beğenmeyen birisi olarak yeni bir antrenör seçilmeli diye düşünüyorum ama karar veric ben değilim. O yüzden İllaki Ertuğrul sağlam kalacak derlerse Ertuğrul Sağlam'ın ekibi gönderilmeli ve tamamen profesyonellerden oluşan (Gerçek ve kendini kanıtlamış yabancı bir kondisyoner, gerçek ve kendini kanıtlamış yabancı bir kaleci antrenörü, rakip takımları analiz eden bir ekip) bir ekip Teknik direktörün altına verilmelidir. Ertuğrul Sağlam'ın oyuncu seçimlerine güvenilmemeli ve oyuncu seçimi antrenör bilgisi dahilinde ancak teknik direktörden bağımsız yapılmalıdır. Beşiktaş yönetiminin antrenör tercihindeki ana hata, her biri farklı futbol kültürlerini temsil eden antrenörler getirmeleridir. Del Bosque, Rıza çalımbay, Tigana ve son olarak Ertuğrul sağlam. Del Bosque Beşiktaş a bir futbol kimliği kazandırmaya çalışmışf daha sonra Rıza çalımbay gelince Rıza Çalımbay başka bir anlayışı benimsemiş, Tigana daha ayrı bir anlayışı benimsemiş, Ertuğrul sağlam ise daha başka bir anlayışı. Sonuçta ligte kaybedilmiş henüz bir şey yok, yaygara yapmanın anlamıda yok. Bunu derken yapılan hataları göz ardı etmemek de gerek. Ertuğrul sağlam a güvenmiyorum. Son olanlardan sonra taraftara da güvenmiyorum. Hatta Beşiktaş bundan sonraki maçlarını taraftarsız olarak oynarsa daha başarılı olacaktır diye düşünüyorum. Yalnız futbol da bildiğim bir şey var son düdük çalmadan maç bitmez. Beşiktaş en azından şampiyonlar ligine gidebilir. Bunun için yetecek oyuncuları var. Sadece Ertuğrul Sağlam ve ekibi engel olmasın yeter.... |
Bazı arkadaşlar 3-4 mac kazanılmakla baş tacı yapılmaz deniyo 100 yıldaki şampiyonluktan sonraki en iyi teknik tirektör kim bi bakın bakım,hakemler senin bu güne kadar öyle yada böyle kaç puanın caldı farkındamısın! (yok) tecrübeli insanda sabrederim diyodnuz del bosce,tigana azda olsa rıza calımbay bunlar sizin kitabınızda tecrübesiz insanlarmı ki istifaya cagıranlardan biri oldunuz kimse üstüne almız gerci herkez gitmesin demiştir eminim.Yada Ertuğrul hoca gelirken bilmiyomuydun tecrübesiz oldugunu o zaman niye alkışlıyodun niye getirmeyin demiyodun,bizim spor basınımızdan bazı insanlarda gönderilen futbolculara bi bakın diyolar örnek İ akın ibb yi taşıyan adamlardan biriymiş ve bjk bu adamı niye göndermiş,BEŞİKTAŞ formasının agırlıyla İBB nın formasının agırlıgı aynımı?Tabiki hayır diceksiniz basınımız işte bir tutmaya aynı göstermeye ordanda Ertuğrul saglama yüklenmeye calışıyo ve buna beşiktaşlıyım diyen arkadaşlarada katılıyo helal olsun hep devam edin cok adam yediniz Ertuğrul saglamda feda olsun ne diyim.... |
Alıntı:
|
adam gibi adam olması iyi hoca oldugu anlamına gelmez...eğer iyi hoca olsa şuan 4. olmazdık heralde tam rezil işler yapıyor |
Alıntı:
|
ADAM GİBİ ADAM HOCAMIZ VAR AMA ADAM GİBİ ADAM YÖNETİMİMİZ VE FUTBOLCUMUZ OLSAYDI 4. SIRADA OLMAZDIK... |
Alıntı:
|
vay be sattınız adamı 2 dakikada yazıklar olsun size sevinçler ile üzüntüler ile hep beşiktaş diyorduk yok öyle değilmiş sadece sevinçlerde beşiktaş lafını söyleyenlerdenmişsiniz tebrik ediyorum . ama biryere gelemezsiniz uzun uzun yazmakla burda biz bizeyiz ne yönetim görür yazdılarınızı ne hoca . |
ertuğrul sağlamı savunanların avantajı sayılarının çok olması beşiktaşlıların yarısı 12 milyon kişi eder 50 milyon fenerbahçe ve galatasarat taraftarı da ertuğrul sağlamın kalmasını istiyor kısacası destek çok büyük |
eğer biri bana hocanın elinde çok iyi futbolcu olduğu halde oynatmadığını, yönetimin paraya kıyarak çok iyi bir oyuncu almasına ertuğrulun engel olduğunu ispat ederse bende Ertuğrul igtsin derim. Yönetimin Ertuğrul a sunduğu imkanlara bakın eziklerin zico ya sunduğu imkanlara aldığı futbolculara. eğer aynıysa ve sonuç buysa ondan sonra hocayı yerden yere vuralım. bu bir ekip işidir yönetiminden futbolcusuna kadar en başta adam gibi transfer yapmayan yönetim sonrada saha da adam gibi mücadele etmeyen ruhsuz futbolcudadır kabahat. adam gibi oyuncu alsınlar bizde hoca yı eleştirelim doğru taktik vermedi diye. |
Türkiye`de Saat: 18:21 . |