![]() |
!Adam Gibi Adam Ertuğrul Sağlam ! Adam gibi adam Ertuğrul Sağlam evet ertuğrul hoca adam gibi adam adamlığına lafımız yok ama beşiktaşın hoca olarak hala arkasında duranlar bi gözlerini açsınlar Ertugrul hoca beşiktaşın buyuklugnu şu anda kaldırabilecek biğr hoca değil sizse kalkmış adam gibi adam ertugrul sağlam diye bagrıyorsunuz evet adam gibi adamdır ama beşiktaşın buyukluğunu kaldıramicak bir hocadır eleştirilerimiz bu yönderdir..Acemi teknik direktör istemıyoruz sabredilecekse deneymli hocada sabretmek gerekir acemi hocada değil . Ben her zman savunurm adam gibi adamdır diye ama bu yonu onu beşiktaşta ust noktada tutcak diye bişi yoktur bize adamlık değil icratt lazım....Ve acemi hocayla da sabretmek gereksiz ve kendimizi kandırmaktır.... |
Kendine lafım olmaz..Takımı o kurmuyor Sinan Efendi kurduruyor ve Sinan ordayken Ertuğrul Sağlam dan hiçbirşey beklememeliyiz.Ama kendini ona ezdiriyorsa oda gitsin.. |
[quote=uMuT TaCiRi;638166]Kendine lafım olmaz..Takımı o kurmuyor Sinan Efendi kurduruyor ve Sinan ordayken Ertuğrul Sağlam dan hiçbirşey beklememeliyiz.Ama kendini ona ezdiriyorsa oda gitsin..[/qu Arkadaşım bilmem tv leri izledin mi hiç tv kanallarında sinan enginin hiç karışmadıgnı soyledi hoca kendi ağzından bole dedi zaten sinan engin kurmuş olsaydı bunu kabul etmeyip istifa ederdi |
sence söyleyebilirmi karışıyor diye :) |
Bence adam gibi adamda hoca gibide hoca böyle şaban oyuncular olduktan sonra heleki defans manciniyi getirin bişey yapamaz niye kaldıramazsınki liverpoolu yenerken kaldırıyor bu takımı galatasarayı yenerken kaldırıyor şimdi suçlu.Ben ertuğrul sağlamı oyuncuykande severdim 10 numara futbolcuydu hocaykende korurum sonuna kadar adam geleceğin Milli Takım Teknik Direktörü şimdiden adamı haşat etmeye gerek yok hırpalamaya gerek yok çünkü ilerde avrupaya bile gidecek bi teknik adam |
Alıntı:
soyliyemiyorsaa durmasının bir anlamı yok o zman başkası takımı kuruyorsa cekip gitsin en azından kulup hoca parası vermesin israf olmasın zarar vermesin durunca |
Alıntı:
|
Adamlığına birşey dediğimiz yok zaten de her maç sonrası aynı demejler, aynı taraftarı boşa umutlandırma sevdasından bıktık.! Başaramıyorsan bırakmasını da bileceksin.! |
çevrenizdeki tüm fenerbahçelilere ve galatasarlılara ertuğrul sağlamı sorun hepsi çok seviyorlar ertuğrul sağlamı neden??onlar da biliyorki başımızda ertuğrul varken onlara ligde rakip olamayız |
Kadro belki yeterli değil ama kadroyu kuranlarda belli. Artık köklü değişiklikler şart bu takıma, Ertuğrul hoca belki ilerde faydalı olabilir ama kısa vadede bu imkansız gibi görünüyor. |
Alıntı:
Görünen koy klavuz istemez haklısın :) |
Del bosquede kaldıramadı o zaman Beşiktaşın büyüklüğünü!..Öylemi oluyor o zaman...Cidden teknikdirektör değişikliklerinden bıktık usandık artık.Ama hala anlayamadık sorunun teknik adamlarda olmadığını.Bi 10 sene daha şampiyon olamayınca anlayacağız herhal!.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ertuğrul adam gibi adam ama büyük takım t.direktörü değil! |
Alıntı:
|
insaf arkadaşlar yapmayın bu kadar bence ertuğrul iyi bir hoca mesela tello gökhan zana pas vermediyse bu hocanın suçu mu veya ne bileyim bunlar gibi bir sürü şey |
Alıntı:
|
adam oldu olmasına da Beşiktaş!a teknik direktör olamadı. ertuğrulcum buraya kadar kusurabakma denmeli artık. sezon başından beri olmaz diyorduk, hala da aynı fikirdeyiz bazı arkadaşlarla. |
Öncelikle sunu belirtim, belki katilmayanlariniz var aranizda, belki benden bile agir ifadeler kullanlarda, ama su Chelsea Formasini tasiyanlarin o yaptiklari bana ters geldi! Bilhassa Besiktas Durusundan bahseden bir Taraftar ve Külübü en azindano sahislari uyarmalari gerekirdi. Ben onaylamiyorum ve Inönü stadina bazi kisilerin sahsi Kavgalarini tasimasini tasvip etmiyorum! Bir de biz bunu yapacak konumdamiyiz o da bir ayri Boyutu bu isin! Kisaca, Resime bakarken Midem bulandi, bulaniyor da hala :mad: Küfür olayi maalesef tüm Türkiye´nin Tribün sorunu, ama tahrik dolu vakalar cezasiz kalirsa ve Federasyon`nun tek yönlü Ceza kesmesi Gündemi olusturursa, Küfüre Davetiye cikarilmis olur. Alex`in yerde kivranmasi belki Brezilyalilara ait Genetik sorun olabilir, aklima Rivaldo geldi birden! Yinede ona o Artistligi yapmasina Imkan vermemek gerekiyordu, yine Öfkeye yenik düstük. Inönü de kapatilsa ne yazar, kapatilmasa ne?! Bu Takim bu atesli Taraftarin kiymetini bilmedikten sonra kimin umrunda? Ruhsuz bir Oyun sergiliyen Futbolcular, ruhsuz Aciklamalar yapan bir Teknik Direktör ve vurdum duymaz bir Yönetim ile buraya kadar, sportif acisindan en azindan! Yönetim Istifa demiyecegim, cünkü dilimde tüh bitti. Gelmesi zaten saibeli olan bu Yönetim de Sampiyonlugu sattigi idaa edilenler arasinda Sinan Engin de vardi, hyperaktif dir kendisi her zaman Sampiyonluga oynadigmizi söyler. Kim bilir belki de Teknik acidan sorumlu da kendisi dir, ilk Onbire bakinca harbiden sanki Futbol Anlayisi olmiyan birinin eli degmis gibi geliyor insana! Ertugrul Saglam`in yaptigi yanlislar mi, yoksa yukardan gelen Direktifler ile mi Ilk Onbiri belirleniyor?! Baki diyoruz, ama ben Schildenfeld`i göremiyorum, Gökhan Zan kazik kadar boyu ile Sinek kadar Alex`e Kafa topu kaybediyor! Mehmet Yozgatli nerede, Rüstü fisiksel acidan en azindan Sahada bulundu yani Yildirim Demirören aramizdaki Irlandalilar diyor ama Takima alinan ruhsuz kisilere bakin birde! Geldiginden beri tüketilen Oyuncu sayisi o kadar cok ki hatirlamiyorum bile, harcanan Paralara girmiyecegim simdi. Balik bastan kokar, ve Yildirim Demirören`nin yaptigi ilk yanlisin faturasini hala ödüryoruz. Kisa kesim, Lucescu`yu göndermesi Besiktas´in Futbol Anayisini alt üst etti, diger T.D. ile asi tutmadi! Lucescu bizi Sampiyonlar Ligine tasidi, yooo iyi hatirlayin o kadro da Ronaldinho, Sheva veya Zidane yoktu! Dünya da pek tanilmamis isimler ile oraya ulasmisdik, yerlisi ve yabancisi ile! Son dönem satilmis Medya`dan gelen Elestiriler yüzünden "Cingene" diye asaladiklari Babacan Luce`nin bileti kesildi! Elestirenler Bikini giyerim diyenler, Adnan Aybaba gibi Sapsallar. Volkan`nin Jölesi ile Yorum yapacagina dürüst sekilde Mac analizi yapamiyan Gerizekali Medya da Besiktasli gecinenler! Evet sen Yildirim Baskan böyle Futbol`dan anlamiyan Show yapan Tipleri dinleyip yolladin Luce`yi! Ben dün mac`a canli bakmadim, cünkü Cami acilisina gittim, ama kücük Kardesimi gönderdim izlemeye. Cocugu sen sakrak gönderdim, Cenazeden dönmüs gibi geri eve geldi. Besiktas`i sevinmek icin sevmedik, dedim ama Abi o Oyuncularin ruhsuz halini görmeliydin dedi, sanki Ligin hedefi Sampiyonluk degilmis gibi oynadilar/oynamadilar diye serzenisde bulundu. Futbol da yenmek de, yenilmek de var ama Forma`nin hakkini vererek büyük Su da batalim! Kücük Kartallarin üzülmesi gayet dogal, ama sonuna kadar Besiktas diyorum, iyi günde, kötü günde! Futbolcu gider, Teknik Heyet gider, Yönetim gider ama Besiktas Camiasi ve Taraftari kalir! Diger Konu da tepkimizi gösterelim demis Arkadas, bende katiliyorum. Isterse sadece 10 kisi eline Bayragi alip gitsin yeter. Bizim Camia da Yönetici gecinenler ve Destek vermiyenler utansin! |
Alıntı:
yonetim kendiisine ancak destek verebılıyo işine gelene destek verıyor |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar holosko gibi bi orta saha bi defans alsaydılar holosku iyi cisse iyi tello iyi alınanlardan bu yerlere 2 oyuncu daha alınsa kesinlikle çok iyi şeyler olur bir oyuncu çok şey değiştiriyor düşünün ezikbahçenin ezikalexi bile bi oyuncu bişiler yapıyo yani ilk önce oyuncuların iyi olmalı |
Alıntı:
|
Bende desteklenmesinden yanayım arkadaşlar sabretmeliyiz bu hoca 10 yıldır Beşiktaşta değil ve çok iyi Beşiktaşlı elinden geleni yapmaya çalışıyor dediğim gibi bizim oyuncularda suç kesinlikle futbolcular da kendi diyor zaten biz sahaya çıkınca hoca aklımızdan çıkar diye o zaman hocayla alakası yok taktik anlayaşında hata yok oyuncu oynatmamasından hata yok oyuncularda suç var ve teknik heyette yoksa öyle olsa Kayseriyi yönetirken çok iyi olmazdı.Çünkü futbolcularda çaba vardı ruhsuz değillerdi ama futbolcular oynuyorlardı bizimkiler gibi değildi yani |
istikrar elbette ki önemli dir ama doğru kişide geçerli dir herkesin gorunusune saygı duyyorum ama ben istikrarın ertugrul hocayla yakalanacagnı inanmıyorum 2 3 sene olsa bile |
Alıntı:
|
Bize adam gibi adam değil,teknik adam lazım.Bu forumda hala hocayı savunan varlarsa selametle.Ben hatalarını yazmaktan yoruldum.Buyrun devam edin. |
adamlığı tartışılmaz evet doğru adam gibi adam.ama teknik adamlığı çok tartışılır keşke kayseride kalsaydı sene başında luce diye çok bagırdım ama olmadı görüştüler gelecek diye ümitlendim ama gelmedi neymiş efendim çok para istemiş takımdaki yabancıları degiştiririm demiş ekonomik olsun diye başkan ertuğrulu getirdi yazık oldu ertuğrul sağlama keşke kayseride kalsaydı |
ertugrulun durusuna ksiligne laf diyemem kimsede laf diyemez herhalde ama eger bunlar birinci plandaysa bi soru sormak istiyorum haksız olabilirim belki.. bakinin hangi macda kalbinden oynamadıgını hissettiniz eger onmli olan buysa bakinin 3. kaptanımız olması lazım (bakiyi en cok istemeynlerdenim takımdan kisi gitsin kim desler baki derim) benm demek istdgm ertgrla adamlıgından dolayı teknik trektor olacak bakide hırsından temiz niyetli oynasından dolayı takımın bankosu olsun...onemli olan besiktasa ne verip ne veremeyecegi besiktas ta gorev yapanların tabiki once adam olacak orası ayrı bikonu...yanlıs dusunuyosam neden oldugunu soylerseniz sevnrm |
ertugrul saglamı suçlayan arkadaşlar 2-1 lik liverpool macından sonra niye sesiniz cıkmadı.Beşiktaşı kaldıramaz tecrübe eksik diyorsunuz tecrübe nasıl kazanılır boş oturarakmı calışıp sabrederekmi?Ben yabancı bi adama sabredecegime kendi evladımız dedigim insana sabrederim.Fb ve Gs bi bakın bakım kendilerinden cıkma hocaları varmı bunlar cekemeyilor Ertugrul hocaya laf söyleyenler beşiktaşlılıklarını gözden gecirsinler. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Arkadaşım tek tuk maç kazan baştacı yapılsın mı dmek istyorsun olsun senede 3 4 maç kazanalım ondan sonra bole devam edelim ...O zaman daha çok sabredersin sabret sabret sonu yine 0 olacak . Deneyimli hocalarla sabredilir her zaman Ertugrul hoca tecrube kazanmak için beşiktaşta onu beklicez tecrube oyle kolay kazanılmıyor tecrube en az 8 10 seneyle kazanılıyor . 8 10 sene bekliceksen buyur bekle sabret . |
Türkiye`de Saat: 00:46 . |