![]() |
ywww sinanın bir şeye karıştığı yk saçmalamayın.ertuğrula glnce tmm adam gibi adamda iyi kişilikli olmakla hoca olunmuyo. |
kesinlikle takımı iyi yönetemiyor... |
aynen bende her zman söylüyorum bu hcaoyal olmazzz 100 yıl sabretsek yine olmaz |
yazmak istemezdim ama sizin gibi taraftar olursa deneyimli hocada olsa böyle olacaktı 2 maç kazanacak poh pohlayacaktınız 1 malubiyette yine aynı yazıları siz veya ben yazacaktım neyse hiç kimse eyyam yapmasın yönetimde birlik beraberlik var mı ki bunu sorgulayalım önce birlik ve beraberlik olmaması takımın bu hale gelmesinde en önemli etken bunu bilin |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
katılıyorum... |
ertugrulu savunan arkadaslarıma soruyrm bu sezon izlediğiniz hangi macta maca fark olur diye gittiniz kacında fark oldu kacında rahatca mac izlediniz..2. olarak 1 fark one gectikte sonra fark aradıgımız rakibi ezdiğimiz bana kac mac soyleyebilirsiniz.. 3. kac tane mac yaw iyiki ertgrulun su degsikliği yaptı yoksa mac gidiyordu dediniz ve boyle kac mac kazandık? |
geçen 4 sezonda del bosque dahil hangi t.direktör geldiği gibi mükemmel futbol oynattı? hiçbiri...artık t.direktör tartışacak durumda değiliz yeni bir t.direktör gelecek sezon şampiyonluk umutlarını yarı yarıya indirir...biraz sabır ve istikrar... |
Türkiye`de Saat: 14:27 . |