![]() |
yönetim pasif kalıyor |
bnce kendimizi böle avutuoruz tmm hakem hata yptı yapmadıı olabilir dier maclardada penaltımız verilmemişti örnegin genclerbirligi macnda ceza sahası icinde genclerbirligili bi oyuncu eliyle oynadıı yan hakem verdi orta hakem vermedi ama sonra oynadıkk mcadele ettk golu bulduk bundada ole yapabilirdik 80 de gol yedk +8 18 dk wardı tek bir gol ıcın ama oynamadık kabullenelim daha tepki koycz da nolckk penaltıyımı verckk bnce tepki koymamız gerekn birileri varsa oda yönetim gidelim onlara tepki koyalımmm hakemlrinde hataları var ama futbolcularda hata yokmu biraz mücadele etselerdi belkide 18 dk da iki gol atardıkk ama napalım artık bitti kaybettk önümüzdeki maclara bkcz |
tepki vermesi gereknler vermeli kimse bizi kale almıyor bu ülkede!!! |
iyi sölüyosun da olacagını hiç sanmıyorum ama elimizden ne gelirse yaparız bnce geçti |
giden gitti biten bitti:(neye yarar ki artık |
tepki koyalım yönetim gitsin |
Alıntı:
ARKADAŞA KATILIYORUM BU SAAT TEN SONRA ŞAMPİYONLUK OLMAS SADECE ZARAR GELIR KLUBE |
[quote=seyit öner;638529]ARKADAŞA KATILIYORUM BU SAAT TEN SONRA ŞAMPİYONLUK OLMAS SADECE ZARAR GELIR KLUBE[/quottüm tüm yazımı okusanız anlayacaksınız beni ama bir türlü anlamadınız. amaç neticey, değiştirmek değil. ----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. |
bizim yapacagımız en iyi şey yönetim istifa demek...bu kadar aciz yönetimle hiç bi ilerleme kaydedemeyiz |
Türkiye`de Saat: 00:11 . |