![]() |
Lugano O Elini Senin Maçın bitiminden hemen sonra taraftarların sözlü sataşmasına maruz kalan Lugano, Beşiktaşlılar'ı kızdırdı. Beşiktaş'lı taraftarlar, kendi evinde Fenerbahçe'ye 2-1 yenilmenin acısını, futbolculara sataşarak çıkardı... Beşiktaşlı futbolcuları alkışlayan taraftarlar, Fenerli futbolculara ise küfür ve hakaret yağdırdı. Bu küfürlerden nasibini alanlardan biri de defans oyuncusu Lugano'ydu. Lugano, maçın bitiminin ardından kendisine küfür eden taraftarlara Liverpool hezimetini hatırlatan 8 işaretini yaparak cevap verdi. İŞTE LUGANO'NUN 8 İŞARETİ http://www.internethaber.com/images/...17_mf16201.jpg |
bu adama ceza verilmeli sonuçta ülkeyi tmsl ederken alınmış bir hezimet.ve aynı ülkede ekmek yiyin kişinin bu hareketine ceza şart. |
ezik zaten o ondan baska bisey beklenemez zatende eziklere bunları yaptıranlar utanmıyo o zoruna gidiyo insanın |
Lugano O Elini Senin demek için önce biz Volkan' ın parmağını halletmeliydik. |
allahın malı sana ne be aptal herif nolcak sizin gibi ballı takım diiliz biz kurada en baba takımları çekioz sizin gibi kolay gruptada diildik al o parmaklarını münasip .....bi şekilde yerine koy:):):) |
O işareti tribünlere değil sahada dolanan Beşiktaş forması giymiş kişilere yapmalı. Bu ve bu sene alınan diğer bütün hezimetler onların eseri, onların ayıbı. Yazık bu büyük taraftara, kimlere maskara oluyor.. |
Alıntı:
|
ertuğrulun eseri 8-0 ne diim övünsün eseriyle |
luganonunda volkanın o ellerini müsait bir yerlerine sokmak vardı ya ama dahada ağır şeyler derim amma ceza alabilirim ******** fenerliler yüzünden....... GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU BEŞİKTAŞ |
Yanarım yanarım yenilip de böyle adamların maskarası olduğumuza yanarım.! Yazıklar olsun yönetim ve teknik heyet.! |
ceza verilmeli... |
lugano senın adın bata,,kıskırtıyolar bızı ıste pislikler,,ezikler:@ |
burda kızmamız gereken lugano yada başka bir fnerli değil. bizi bu hale getiren sade ve sadece demirörendir. |
Futbolcu taraftar gibi olmamalı.En kızdığım şey ama yapacak birşey yok bu hareketi bize yaptırmamalıydı futbolcularımız. |
8.0 MAC ERTUGRULUN MARIFETIII BASKA KIMSENIN DEILLLLLLLLLLLLLLLLLL |
Eski Açıktaydım Maçta. Eziklerin Dediklerini Duydum. Adamlara Maskara Olduk. " Yeter Yıldırım Demirören Yeter " Diye Bağırdılar. Ve Daha Neler Neler Dediler Burada Yazamam. Bizi Maskara Eden Yöneticilerimizi Futbolcularımızı Tebrik Ediyorum.. Lugano & Edu İçin Maçtan Önce İlgili Başlıklarda da Fikir Belirttim. Adamlar Çirkef. Ama Önce Biz Kendimizi Düzeltmeliyiz. Bu Eziklere Maskara Olmamak İçin! |
8-0 Ertuğrul un eseri diyen arkadaş 2-1 de senin eserinmi diye sorarlr insana yada şampiyonluk yarışında hala devam ediyo olman senin eserinmi? |
şucu ertugrul hacada aramayın 5. yılında daha şampiyonluk yaşatamayan yönetimde arayın orda bulursunuz sadece..... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
genç delikanlı ertuğrul demekten bıkmadı :) eğlensin garibim forumda tek . ertuğrul hoca ile yola devam diyoruz yok diyo :D |
Bir insan,8-0'lık mağlubiyeti sadece bir kişiye bağlıyorsa diyecek bir şeyim olamaz ona!..Bide suçlu dediği adam, bir teknik adam ise...Yazık,ne diyeyim... |
hep söylüyorum yne söyleyecem bizi bu hale getirenler utanın!!! beş para etmez adamların ağzında sakız olmuşuz!!!!!!! |
Alıntı:
öyle veysel kardeş bu adamı verem eder.... |
o eziğin hareketinide mi Hocamıza bağladınız??? |
Alıntı:
handan abla konu dışına çıkanlar hakında bir ceza uygulaması yok mu? konu yine ertuğrul hocamıza döndü Pascal_Nouma_21 şahıslı arkadaşın bir uyarı almasını istiyorum yani hocamızla ilgili konular varken bu konuya cevap yazması bilmiyorum doğru değil . |
Alıntı:
kesinlikle bi uyarı gelsin |
Alıntı:
|
kusura bakmayın ama siz adamlara ana bacı küfür ederseniz olacağı budur.Yenilince neden taraftar küfür eder anlamıyorum.Ben enerli olsam bana küfür etseler 8 işaretide yaparım 9 da |
Alıntı:
|
Evet PFDK ne yapacaksın merakla bekliyoruz.Biraz onurunuz varsa ceza verirsiniz. |
konuyu daha fazla dağıtmayalım mesele hoca değil lugano' dur. |
luganoo inşş seni bir yerde görürümde o sekiz tane parmağından eser kalmaz.parmaksız dolanır durursun ortalarda.pislikkkkk sarı çiyan ne olacak |
valla eğer stada yakın bir yerde olsaydım geleceğimi bana ne yapacaklarını asla düşünmezsim kesinlikle inecektim stada çokda çaba sarfettim ama olmadı |
of ya allahın ciwciwlerinin maskarası olduk |
Yapana değil yaptıran zihniyete sormak lazım bu taraftar bunu haketmedi |
ERTUĞRUL BU REZALET SENİN ESERİN . |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bu terbiyesizlere bunu yapma fırsatı veren ruhsuzlara yazıklar olsun |
Türkiye`de Saat: 21:26 . |