![]() |
Sağlam Beşiktaş'tan ayrılıyor mu? İNTERNETSPOR ÖZEL- atv ekranlarında yayınlanan Santra programı, spor camiasında bomba etkisi yaratacak bir iddia dile getirildi. Programın demirbaşlarından Kazım Kanat'ın ortaya attığı iddiaya göre Ertuğrul Sağlam önümüzdeki dönemde Beşiktaş'ın başında olmayacak. Kazım Kanat'ın iddiasına göre Sağlam, Fatih Terim'den boşalan Milli Takımlar Teknik Direktörlüğü için geçiyor.. Bu değişikliği, Futbol Federasyonu Başkanlığı'na getirilen Hasan Doğan da özellikle istiyor.. Fatih Terim'in EURO 2008 sonrası kendisini ısrarla isteyen bir İngiliz kulübünün başına geçeceği, Terim'den boşalacak koltuğa en uygun ismin ise Ertuğrul Sağlam'ın uygun görüldüğü iddianın bir başka boyutu.. Programa katılan ve Milli Takım'ın Belarus ile yaptığı maçı takip eden atv muhabiri de Kazım Kanat'ın bu iddiasını destekleyerek, "Milli Takım kampında da bu sözler açık açık konuşuluyordu." dedi. |
yorumsuz . |
Böyle bir şey olabilir...Ama Ertuğlul hocanın Beşiktaş'ı bırakacağını sanmıyorum.Her ikisini birden de götürebilir bence...Ertuğlul Sağlam ile Abdullah Avcı ikilisini beraber getirebilirler Milli takımın başına.Öyle düşünüyorum ben... |
sadece bızım takımı goturemeyen ıkını nasıl gotursunn herkesın gozun ıyıce dusmesın bariiiiiii bence yapacamaz onu hıc kaldıramaz .. bak kayserı bıraktıgı yerde duruyor aynıı sırada demekkı onun bı katkısı yokmus bak bizim takımımıza za aynı yerdeyız demekkı katksı yokmusss .. bu sadce benım fıkrımm |
Alıntı:
|
milli takıma gidecekse eyvallah ama ben hocamın arkasındayım.yeterki demiören gitsin |
eğer yönetim kalacaksa gitsin, yönetim değişip ertuğrul hocaya destek verecek insnlar beşiktaşın başına gelecekse ertuğrul hoca kalsın |
Alıntı:
|
Yazık başka bir şey değil ayrıca bizden ayrılırsa milli takımın başına geçirmezler eminim hocanın başı yaktıkları ile kalır Ertuğrul hoca kalsın yönetim gitsin |
inşaallah olur gider ne diyim başka güzel haber varmı acaba bugun ama bu da yeter :D:D |
ertuğrul sağlamın biraz daha zamana ihtiyacı var bu yönetim hep çapulcuları topluyo adam ne yapsın sabır sabırr mili takımın başına geçsin derim ama önümüzdeki 3 sene içinde değil.. |
eger dogruysa senaryo her sene aynı yine bi hoca gelcek..şampiyon olamazsak eger hoca gitsin cümleleri...inş. gitmez.. |
arkadaslar benım anlatmak ıstedıgım hocayı sevıyorumm ama cok yanlıs ıler yapıyor bızım formamızı lıg sonuncıusu takıma gıydır kasımpasaya oda oynar sampıyonluga en kotu 4 cu olur.. ama sankı sıradan bı takımın basında sampıyon olsakda olmasakda olur gıbısın den takılıyor sankııı ..sonrada sankıı cocuk kandırır gıbı acıklamalar yapıyorrr |
inşallah olur hasan doğan bize bu kıyağı yaparsa süper olur al ertuğrul hcaoyı milli takıma sayın hasan doğan:):) |
Kendini daha fazla rezil ettirmeden git,hem de ardına bakmadan.Zaten hala niye duruyor orda bilmiyorum.Ya seni bize parayla mı verdiler kardeşim... |
hııımmm kazım hoca dediyse doğrudruda.bize kim gelicekmiş peqi ertuğrul hocanın yerine..off yaaa futbolcu eksiklikleri bitti şimdi bunlarmı başladıı yolu açık olsun eğer doğruysaa |
hemen gider inşallah! bizede büyük takım yükünü kaldırabilecek birisi gelir! |
yeter artık ertuğrul , başkan demiröreni de al git ........ artık istifaaaaaaaa......... |
ben şahsen beşiktaşın hiç iyi yönetildiğine inanmıyorum. kim desteklerse desteklesin. isterse beşiktaş şampiyon olsun. ertuğrul hoca bu işi beceremiyor. |
ertuğrl dha acemi seneye iyi olcağına inanıyrm.ama şu an hocalıgını hiç beyenmyrm |
hocam deil demirören gitsin bence.. |
yok artik bunami inaniyorsunuzz :D..Kazim Kanat hep saliyor ya ..yok Alex geliyor ..daha gecen gün biseyler dedi Trabzona bu hoca geliyorbilmem ne oyuncular ..Sadri Sener cikti bunlar hepsi Yalan...ben hayatta inanmam Kazim Kanata..Milli Takim Hocasi olursa problem yok ama hic sanmiyorum...!!! |
keske bu haber dogru olsa ama kazım kanat iste umarım bu sefer dogrudur |
Alıntı:
|
Alıntı:
dogru |
Alıntı:
|
Ertuğlul Sağlam Tolunay hocanın eline iyi bir kadro bıraktı,Tigana ise Ertuğlul Sağlama bir enkaz bıraktı!.. |
Ertuğrul Sağlam Beşiktaş`ı bırakırda bu yönetimde kalırsa bende bırakıyorum. Kazım Kanat`ada inanmıyorum saçmalamış yine. |
Alıntı:
|
yaa gitsinN. |
evet ertuğrul hocanın da hataları var. ama her sene hoca değiştirmekle hiçbiyere varamayız. her gelen yeni sistem yapıyor. yeni oyuncu alıyor. maddi manevi geriliyoruz. bide ertuğrul hoca bjk büyüklüğünü kaldıramadı diyen arkadaşlara soruyorum "del bosque de bjk ağırlığını kaldıramadı odamı acemiydi odamı küçük takım hocasıydı" son olarak bi arkadaşın yazdına sonuna kadar katılıyorum "demirören kalacaksa ertuğrul hoca gitsin geleceğini kurtarsın". |
luce gelmeyecekse gitmesin |
hoca kalmali yonetim defolsun gitsin diyoruz oda demekle gitmiyor zaten yokmu su camiada bir erkek demir orenin koltuguna aday cikacak birisi bir tane erkek deseki ben adayim emin olun kazanacak secimi ama bir erkek cikipta ben adayim demiyor diyemiyor fikret orman kazanacakti o herifte tuttu besiktasin kuculmesi lazim dedi besiktasi kucultecek baskanda istemiyoruz |
Alıntı:
|
ertuğrul kalsın demirören gitsin vakti geldi artık.önce demirören gitsin ertuğrul konusu yeni yönetimin işi bence kalabilir ama luce gelecekse ertuğrul'a teşekkür edilmeli |
adam gibi adam Ertuğrul Sağlam |
Gitmesi Gereken Aciz Yönetimdir ! Başarısız Demirörendir ! |
Milli takıma gidecekse gitsin diğer türlü Ertuğrul'un başarısızlığı bence Sinan Engin ve Demirörendir. Yönetim değişsin Ertuğrul kesinlikle ve kesinlikle başarılı olacaktır Beşiktaş'da.! |
gecen bjk tv de röportjı vardıı öyle birsey düsünmüorum demsti ama onun ıcın en hayırlısı neyse o olsun :) Her zaman ertugrul saglamı desteklemeye devam ediicmm ama bjkden ertugrul saglam diil yönetimm AYRILSIINN !! |
Kesinlikle gitsin !! beşiktaş taraftarı olması gerekeni yapıp sağlam'a hep destek oldu ama görünen köy klavuz istemez.. t.direktörsüz GS bile bu ligde şampiyonluk için oynuyorsa ertuğrul sağlamın yaptığı hiçbir artı göremiyorum ben bu takımda.. türkiyede iki tane; büyük takımları çalıştıracak yada avrupada rahat iş bulabilcek t.direktör var onlarda f.terim ve m.denizli. (m.denizlide aradan geçen yıllar içinde soru işareti) bence sezon sonunda görevi bırakmalı, ertuğrulu severim gerçekten dedikleri gibi "adam gibi adam" , beşiktaşlığına da lafım yok ama bir takım yönetmek, iyi bir t.direktör olmak sadece bunlarla olmuyor malasef... sinan engin + yıldırım demirören (otomatikman ertuğrul) gitmedikçe ki gitmeyecek malasef böyle günleri çok yaşarız daha... iyi bir yönetim + iyi bir t.direktör ve uzun süreli yapılanma tek çözüm..... |
Türkiye`de Saat: 19:30 . |