![]() |
ertuğrul sağlamın biraz daha zamana ihtiyacı var bu yönetim hep çapulcuları topluyo adam ne yapsın sabır sabırr mili takımın başına geçsin derim ama önümüzdeki 3 sene içinde değil.. |
eger dogruysa senaryo her sene aynı yine bi hoca gelcek..şampiyon olamazsak eger hoca gitsin cümleleri...inş. gitmez.. |
arkadaslar benım anlatmak ıstedıgım hocayı sevıyorumm ama cok yanlıs ıler yapıyor bızım formamızı lıg sonuncıusu takıma gıydır kasımpasaya oda oynar sampıyonluga en kotu 4 cu olur.. ama sankı sıradan bı takımın basında sampıyon olsakda olmasakda olur gıbısın den takılıyor sankııı ..sonrada sankıı cocuk kandırır gıbı acıklamalar yapıyorrr |
inşallah olur hasan doğan bize bu kıyağı yaparsa süper olur al ertuğrul hcaoyı milli takıma sayın hasan doğan:):) |
Kendini daha fazla rezil ettirmeden git,hem de ardına bakmadan.Zaten hala niye duruyor orda bilmiyorum.Ya seni bize parayla mı verdiler kardeşim... |
hııımmm kazım hoca dediyse doğrudruda.bize kim gelicekmiş peqi ertuğrul hocanın yerine..off yaaa futbolcu eksiklikleri bitti şimdi bunlarmı başladıı yolu açık olsun eğer doğruysaa |
hemen gider inşallah! bizede büyük takım yükünü kaldırabilecek birisi gelir! |
yeter artık ertuğrul , başkan demiröreni de al git ........ artık istifaaaaaaaa......... |
ben şahsen beşiktaşın hiç iyi yönetildiğine inanmıyorum. kim desteklerse desteklesin. isterse beşiktaş şampiyon olsun. ertuğrul hoca bu işi beceremiyor. |
ertuğrl dha acemi seneye iyi olcağına inanıyrm.ama şu an hocalıgını hiç beyenmyrm |
Türkiye`de Saat: 10:14 . |