![]() |
evet ertuğrul hocanın da hataları var. ama her sene hoca değiştirmekle hiçbiyere varamayız. her gelen yeni sistem yapıyor. yeni oyuncu alıyor. maddi manevi geriliyoruz. bide ertuğrul hoca bjk büyüklüğünü kaldıramadı diyen arkadaşlara soruyorum "del bosque de bjk ağırlığını kaldıramadı odamı acemiydi odamı küçük takım hocasıydı" son olarak bi arkadaşın yazdına sonuna kadar katılıyorum "demirören kalacaksa ertuğrul hoca gitsin geleceğini kurtarsın". |
luce gelmeyecekse gitmesin |
hoca kalmali yonetim defolsun gitsin diyoruz oda demekle gitmiyor zaten yokmu su camiada bir erkek demir orenin koltuguna aday cikacak birisi bir tane erkek deseki ben adayim emin olun kazanacak secimi ama bir erkek cikipta ben adayim demiyor diyemiyor fikret orman kazanacakti o herifte tuttu besiktasin kuculmesi lazim dedi besiktasi kucultecek baskanda istemiyoruz |
Alıntı:
|
ertuğrul kalsın demirören gitsin vakti geldi artık.önce demirören gitsin ertuğrul konusu yeni yönetimin işi bence kalabilir ama luce gelecekse ertuğrul'a teşekkür edilmeli |
adam gibi adam Ertuğrul Sağlam |
Gitmesi Gereken Aciz Yönetimdir ! Başarısız Demirörendir ! |
Milli takıma gidecekse gitsin diğer türlü Ertuğrul'un başarısızlığı bence Sinan Engin ve Demirörendir. Yönetim değişsin Ertuğrul kesinlikle ve kesinlikle başarılı olacaktır Beşiktaş'da.! |
gecen bjk tv de röportjı vardıı öyle birsey düsünmüorum demsti ama onun ıcın en hayırlısı neyse o olsun :) Her zaman ertugrul saglamı desteklemeye devam ediicmm ama bjkden ertugrul saglam diil yönetimm AYRILSIINN !! |
Kesinlikle gitsin !! beşiktaş taraftarı olması gerekeni yapıp sağlam'a hep destek oldu ama görünen köy klavuz istemez.. t.direktörsüz GS bile bu ligde şampiyonluk için oynuyorsa ertuğrul sağlamın yaptığı hiçbir artı göremiyorum ben bu takımda.. türkiyede iki tane; büyük takımları çalıştıracak yada avrupada rahat iş bulabilcek t.direktör var onlarda f.terim ve m.denizli. (m.denizlide aradan geçen yıllar içinde soru işareti) bence sezon sonunda görevi bırakmalı, ertuğrulu severim gerçekten dedikleri gibi "adam gibi adam" , beşiktaşlığına da lafım yok ama bir takım yönetmek, iyi bir t.direktör olmak sadece bunlarla olmuyor malasef... sinan engin + yıldırım demirören (otomatikman ertuğrul) gitmedikçe ki gitmeyecek malasef böyle günleri çok yaşarız daha... iyi bir yönetim + iyi bir t.direktör ve uzun süreli yapılanma tek çözüm..... |
Türkiye`de Saat: 10:14 . |