![]() |
Beşiktaş'ı bekleyen büyük tehlike İNTERNETSPOR ÖZEL- Süper Lig Maratonu'nda bu yıl sadece iki hafta liderlik koltuğunda oturan, daha sonra 2 haftada 6 puan kaybederek bir anda 4'cülüğe gerileyen Beşiktaş'ı Avrupa Kupaları'nda büyük bir tehlike bekliyor. Kara Kartal, dün Kasımpaşa'yı yenen Sivasspor'un 3 puan önüne geçmesiyle bu tehlikeyi yakından hisseden Kartal'ın kaderi önümüzdeki hafta oynanacak maça bağlı. Beşiktaş eğer bu maçta Sivasspor'u yenerse biraz olsun rahatlayacak, aksi dumunda tam bir kabus görecek.. Beşiktaş bu durumda Galatasaray'la da puan farkı açılacağı için 4'cülükte kalacak ve bu yıl UEFA Kupası'nda oynayamayacak.. Beşiktaş Avrupa Kupaları'nda sadece İntertoto Kupası'nda oynama hakkı elde edecek.. Kartal'ın UEFA'da oynayabilmesi için ise iki şansı var. Ya Sivasspor'u yenerek 3. olacak. Ya da Galatasaray'ın Fortis Türkiye Kupası'nı kazanması için dua edecek. Cimbom bu kupayı kazandığı taktirde Beşiktaş'a UEFA yolu otomotikman açılmış olacak.. |
berbat bir sezon yaşıyoruz berbat |
Sivas maçını ne yapıp edip alacaklar o zaman...Hele Beşiktaşta oynamak istemeyip Avrupaya açılmayı düşünen futbolcular daha çok mücadele edip bu maçı almak isteyeceklerdir.Sonuçta Avrupaya açılmak için Uefada veya Şampiyonlar liginde boy göstermeleri şart... |
Alıntı:
|
6 hafta kaldı bu işkenceye biraz olsun ara vericez. demirörenler nice işkencelere nice rezilliklere |
ya varmı boyel bir olay ya sivası kazanas nolcak bizim daha riza maçımız var ya o daha buyuk bir kabuk değilmii |
Ne kadar hazin bir son inter toto kupası kimlere muhtaç ettiniz bizi tebrikler yönetim |
son maçlarını şampiyonluk için oynamış olsalardı şuan herşey daha farklı olucaktı |
2 hafta önce şampiyonluk planları yapıyoduk..2 haftada neler değiştiya :( |
Alıntı:
|
ne güzel ya ..bizim rakipler sivas rize bilmem ne...bu ne ya..ne yapip edip kazanmak zorundayiz...Sivasa karsi kaybersek valla ne diyim ozaman Gs Uefa cup /Intertoto yarisirizz..SIvasda S.L. gider...valla ben sahsen kacinca olursak olalim ..avrupaya bile gidmek istemem sadece ve sadece Yildirim Demirören gitsin bu benim icin Sampyonluk olur ...:( |
Kartalı bekleyen en büyük tehlike Demirören'in devam etmesidir. Ulan yok bi yolu bu adamı febeş'e yada gayse'ye başkan yaptıralım...Çarşı yalakalığa karşı... |
Demirören`nin istifa edeceğini bilsem Sivas Beşiktaş maçında Sivas forması hiyer destek veririm Sivas`a. Sallanan bir binaya sıva atmak yerine temelden sağlamlaştırması en masraflı ama en sağlam,en geleceği olan yoldur. |
yaa su bjk maçları benim için 90 dakikalıok bir işkence ıztırap cekiorum paramla yaww bu neee |
Sivas maçı zor geçecek.! |
avrupaya katılmak için bile başkasına muhtacız! yazıklar olsun hepsine! |
gs nin fortis turkiye kupasını almasıda yetmio gs nin bi de 3. olması lazım |
ya Sivasda arkadaslar Pankart hazirlasa ..Demirören Istifa ..ama herkes görmeli...olmaz mi ??:D |
yahu kardesim az isyan edin ya basina uymayin hemen serefsizler bizi intertotoya atmislar hemen o cocuklari sanki gs ile aramizdaki puan farki 10 sivasla 8 bukadar o... cocugu medya olamaz ya daha matematiksel olarak sampiyonluk sansi bile varken takimin intertoto muhabbeti yapiyor p..kurulari |
kendı kaderımızı baskalrı cızıyo suna bak ya merak edyıroum hala utanmadan sampyınoluk sansımız bıtmedı nasıl dıo ertugrul |
nerdeenn nereye yhaa bi kac hafta önce liderdikk biz avantajlıydıkkk smdi ise 4.yüz üstelik sampiyonlugu gec avrupa kupaları bile riske girdii futbol böle bise iste.... İns. bundan sonaki 6 macıda kazanırlarrr özellikle sivas macınııı !!!! offf offf :( |
Alıntı:
|
artık bundan sonra bişey beklemiyorum şampiyonluk gittiyse uefada gitsin sorun değil |
"Neden her şey bu kadar ters gidiyor?" diye sormazlar mı adama? |
millet kupa kazansın die dua edicez ne günLere kaldık allahım |
Türkiye`de Saat: 22:20 . |