![]() |
böyle bi kampanya olsa faiziyle birlikte cıkarılır para herkes verir 10-100 yeterki gitsin. |
EVET İCRATA DÖKELİM AMA 1 SAAT OLDU NE NE DOĞRU DÜZGÜN KALAN NEDE YORUM YAZAN VAR BAKIN BASKET TAKIMI PARA ALAMIYORDİYE ANTİREMANA ÇIKMIYOR BEN BUNDAN BAHSEDİYORUM İLGİLENMİYOR BEŞİKTAŞLI BEN BURDAN NABIZ YOKLAYALIM DİYORUM AMA KAÇ KİŞİ BAKMIŞ KAÇ KİŞİ YORUM YAPMIŞ YAZIK SÖZDE YOK İÇRATTA TABİ DEMİRÖREN KENDİN HİNT KUMAŞI SANIR ŞİMDİDE TAKIMDA OPARASYON YAPACAKMIŞ HERZAMNKİ GİBİ BİR TÜRLÜ OPARASYON BİTMİYOR ÇİLE BEŞİKTAŞLIM ÇİLE |
çok güwenilir birinin öncülük etmesi lazım..ama sanmıyorum forumda o kadar para toplansın |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yapılsın ama böyle bi organizason yapılamaz. çünkü bu para toplanacak sonra teklif edilecek ve demirören kabul etmeyecek. demirören'le sözleşme imzalansın paran ödendiğinde defolup gidicen diye belki katılım olur. elinde hiç bi anlaşma yokken para toplayamazsın! |
adam koltuğa yapıştı |
ben 50 ytl veririm yeterki gitsİn artık... |
Benim aldığım forma parası del bosque!ye gitti bile .Artık benden zınnık yok..! :) |
Bu dediğiniz olmaz.! Keşke olsa. "Büyük Taraftar Projesi" ile olabilir bu söylediğniz. Diğer türlü çok zor |
Türkiye`de Saat: 14:11 . |