![]() |
verelim vermesinede bu başkan gitmezz.. güçlü bi başkan çıkması lazım karşısına |
buyuk besiktas taraftar projesinden baskasi olmaz bu adamin gitmesi icin 50 milyon ytlyi toplamak icin hakikaten cok buyuk bir kampanya lazim toplanmaz demiyorum elbette toplanir ama bu parayi toplamak icin once 1 milyon ytl reklam ve bu organizasyonun tanitimi icin para toplamak gerekli aksi taktirde 1 milyon besiktasliya ulasamayiz |
bende 100 lira yatırırım direk. açalım lütfen |
ewet bence de biran önce pratiğe dökmek gerek |
Organizasyon yapılsın,5 aylık maaşımı yatırmaya hazırım. Demirören`den kurtulacaksa bu camia geleceğini kurtaracaktır. |
organıze edılsın herkes uzerıne dusen gorevı yapar |
ayrıca istismara acık konu bıu dediğin arkadasım basklarını zengin edip yine sonuç hüsran olmasın |
ben yıldırım demirörenin gitmesi için tüm beşiktaşlıların eline cebine atacağını biliyorum para nedir ki mutlu olmak için kullanılan bir araç yıldırım demirörenin gitmesi de beşiktaşlıları mutlu edecek en büyük olay |
arkdaşlar birilerini göndermek yerine para vereceğimize büyük beşiktaş projesine destek olalım geleceğimizi garanti altına alalım |
Alıntı:
liverpool taraftarı klübü başkasına sattırmamak için kendisi alabilmek için buna benzer bir proje yapıyor GİDECEKSE 1000 YTL BEŞİKTAŞI TEKRAR RAHATSIZ ETMİYECEKSE 2000 YTL VERİRİM |
Türkiye`de Saat: 14:24 . |