![]() |
Sergen yerine Ricardinho düşünülmeliydi.Adamların defans han duvarları kadar sağlam.Çarpan top onlara gidiyor. |
Sergen yoktu ama Demirören'imiz vardı..:) |
ölüsü yeterdi be fener avcısıydı fenere 19 lig maçında 8 gol atıp 9 asist yapmış bir oyuncu |
alsınlar artık sergen' i adı yeter be. |
Geçmşle yaşamayı artık bırakmak lazım,Sergen geldi ve geçti onun arkası gelmediyse bu camia bir Sergen daha çıkaramadıysa yada kadroya katamadıysa suç kendilerinin dir,alsaydınız olsaydı.!!! |
sergenimiz yoktu olan rico paşayı da gönderdiler |
yine tek maca takildi kaldi millet yine bir fener maci sampiyonlugun kactigindan cok fenere yenilmenin uzuntusunu yasayan bir taraftar topluluguyla ayni yeri nasil paylasiyorum hayret icindeyim ama bikmadan bu dogruyu savundum savunacagim biz bu ligi sadece fener macini kazanmak icin oynamiyoruz sizler sampiyonlugun kactigindan cok fenere yenilmenin uzuntusunu yasayan sizler sergeniniz olsa ne yapardi fener macinda 1 gol 1 asist yapar 1 sene yatardi yaziklar olsun baska birsey demiyorum |
Ben Anlamıyorum Ya. Levent Erdoğan 80 Milyon Ytl Yanlış Bilmiyorsam Borcumuz Olduğundan Bahsediyor. Ya Ortada Borç Yok Para da yOk?! Ama Futbolcular Para Alamamaktan Dert Yanıyo.. Rico Olsaydı Bilmem Ne Olsaydı Diyede Bizler Derdine DÜşüyoruz. Artık Görün Başarısızsınız Gidin Büyük Kulübümüzden ! |
Sergen'in ölüsü yeter di Eziklere.! |
Radyodan dinlemeye çalıştığım kadarıyla evet son 40dk "vakit geçsin evimize dönelim, bitsin bu işkence" dermiş gibi oynuyorlardı. Bir Sergen ile bitmiyor, elbette onun gibilere ihtiyacımız var ama o kadar transfer ve bu kadar başarısızlık dillere destan bir sezon oluyor. |
Türkiye`de Saat: 09:44 . |